Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Geen ramp dat Rosický er niet bij is tegen Oranje: de nieuwe Nedved is er’

Laatste update:

Nederland moet dinsdag winnen van Tsjechië om nog een kleine kans te houden op deelname aan het EK. De Tsjechen zijn al geplaatst, maar volgens Tomás Galásek moet Oranje niet denken dat het in de Amsterdam ArenA eventjes wint. Er is volgens de oud-Ajacied voldoende kwaliteit om Nederland een zeer lastige avond te bezorgen.

/

In gesprek met Ons Oranje noemt Galásek vier spelers op wie Nederland moet letten: Petr Cech, Pavel Kaderábek, Vladimír Darida en Borek Dockel. Laatstgenoemde doet echter niet mee door een schorsing. Met name Darida kan rekenen op lof van Galásek, die zelf 69 interlands speelde.

“Tomás Rosický is er tegen Nederland niet bij. Dat is een aderlating, maar geen ramp. De nieuwe Pavel Nedved heeft zich inmiddels al gemeld: dat is Darida. Weliswaar nog niet van hetzelfde niveau, maar hij ontwikkelt zich de laatste tijd heel goed.” Galásek denkt dat Tsjechië er gebrand op is om een prima resultaat neer te zetten. “Nederland is dus gewaarschuwd.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hmm Nedved was op die leeftijd al veel verder maar goed, laatbloeiers heb je in alle vormen en maten en op elk niveau, dus we zullen zien. Nedved was wel jarenlang één van de beste aanvallende middenvelders/alleskunners en was zelfs zeker één seizoen s'werelds beste speler, Darida heeft dus nog een lange weg te gaan wil hij het niveau van deze god bereiken.

Off: Nice de nieuwe VZ btw, ziet er strak uit de nieuwe lay out.

Edit: spelfouten.

12 oktober 2015 om 18:11

Komt niet in de buurt van Nedved. Nedved was inderdaad op die leeftijd al wereldtop en een dragende speler, dat merk ik echt niet bij Darida hoewel het talent natuurlijk wel duidelijk zichtbaar is.

12 oktober 2015 om 20:27

Het Nederlands elftal zal inderdaad op Petr Cech moeten letten. Stel je voor dat hij aan de aandacht ontsnapt en meters vrij staat...

Ontwikkelt zich kennelijk erg goed, was bij PSV in beeld voordat hij naar Freiburg ging.
Was toen wel enthousiast leuk op hem te letten.

Letten op Petr Cech? Iedereen kent hem inmiddels wel

12 oktober 2015 om 19:49

zat tegen turkije ook al op de bank dus vraag me af of hij speelt. daarbij hoef je er niet extra op te letten omdat hij in de goal staat, is natuurlijk een goede keeper maar is verder niet gevaarlijk ofzo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren