Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gastland Chili bereikt finale van Copa América na minimale zege

Laatste update:

Chili heeft de finale bereikt van het toernooi om de Copa América. Het gastland rekende in de halve finales af met Peru: 2-1. Chili treft in de finale Argentinië of Paraguay. Die landen staan dinsdag, lokale tijd, tegenover elkaar in de halve finales.

Eduardo Vargas maakte beide doelpunten voor Chili. De aanvaller opende vlak voor rust de score. Een afstandsschot van Alexis Sánchez belandde via de paal voor de voeten van Vargas, die de bal met enige moeite het doel inwerkte. Hij leek buitenspel te staan toen Sánchez schoot, maar de arbitraire leiding keurde het doelpunt goed.

Peru speelde op dat moment al geruime tijd met tien man, nadat Carlos Zambrano in de twintigste minuut rood had gekregen voor een charge op Charles Aránguiz. Na een uur spelen kwam Peru op gelijke hoogte door een eigen doelpunt van Gary Medel. De ongelukkige verdediger werkte een voorzet op prachtige wijze in het doel: 1-1. Na vijf minuten kon Medel alweer opgelucht ademhalen: Vargas maakte met een geweldig afstandsschot zijn tweede van de avond.

Denk jij dat Chili de Copa América gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop voor Vidal en Alexis dat ze hem pakken deze Copa, toch een prachtprijs voor die twee. Chili is echt een team naar mijn hart, één en al strijd die mannen. Argentinie gun ik het echter ook, door Tevez en Pereyra (weet niet of die mee is?).

30 juni 2015 om 07:59

Ik gun het messi ook. Als argentinie de copa wint dan heeft messi sowieso de ballon d or binnen. Visca barca!

30 juni 2015 om 14:27

Visca el barca! Y visca catalunya!

30 juni 2015 om 15:43

Waarom zou hij dan de ballon d'or binnen hebben?

30 juni 2015 om 10:17

Pereyra is volgens mij gewoon mee, paar keer zelfs ingevallen.

30 juni 2015 om 15:51

Scheidsrechter was de grootste thuisfluiter ooit. Vidal had rood moeten hebben en Zambrano krijgt onterecht rood. Wel gun ik het Chili van harte.

Hoop dat Chile wint! sowieso hebben ze al 4 keer de finale verloren, dus het wordt sowieso eens tijd dat ze hem een keertje winnen

Wat een nep toernooi, alle favorieten aan de ene kant van de loting en Chili aan de andere. Logisch dat ze de finale halen

30 juni 2015 om 07:39

Je hebt gelijk ouwe, helaas is voetbal door en door corrupt.

30 juni 2015 om 08:27

Helaas inherent aan de Copa Americs.

30 juni 2015 om 09:07

Het speelschema is inderdaad opvallend. Verder was het ook een buitenspel goal. Grensrechters kunnen zich echter vergissen dus het hoeft niet per definitie frauduleus te zijn. Dat wil niet zeggen dat Chili tot nu toe goed heeft gevoetbald.

Waar ik me wel aan erger is de manier van voetballen. Het lijken soms rugby wedstrijden en dan doe ik het rugby tekort. Vies, hard en gemeen spel. Het verbaast me dat er nog geen ernstige blessures zijn voorgevallen.

Mannelijk voetballen is voor mij leuk om te zien maar dit slaat alles.

Zelf gun ik het Argentinië aangezien ze de wk finale hebben verloren.

Ben benieuwd!!!!

30 juni 2015 om 11:07

Ze hebben ook nog Uragay geloot dat is nog een kanshebber

30 juni 2015 om 15:51

Het was geen buitenspelgoal. Hij staat achter die speler links voor het doel.

30 juni 2015 om 12:39

En daar bovenop nog alle arbitrale dwalingen erbij opgeteld. Belachelijk, het is al het hele toernooi zo duidelijk als maar zijn kan dat Chili in die finale moet geraken. Buitenspelgoal toegekend, een behoorlijk discutabele rode kaart na 20(!) minuten gevolgd door een acteerwerk alsof hij zojuist in zijn rug is geschoten. Daarnaast ook nog eens een penalty voor Peru niet toegekend. Natuurlijk kunnen de Chilenen zeggen dat er een goal onterecht was afgekeurd maar toen stonden ze toch al voor. De schijn hooghouden.

Vaan mij mag Chili de beker wel pakken.
Van de laatste 3 landen toch het land met de hoogste amusementsaarde.
Vidal is echt een beest, hoeveel werk die man doet en hoeveel meters hij maakt op het veld is echt niet normaal. Hoort zeker tot de beste voetballers van het moment maar aangezien hij geen aanvaller is valt hij helaas minder op.
Tot nu toe ook de beste speler van de copa

30 juni 2015 om 10:23

Tot de halve finale deelde ik je mening, maar vind dat Chile toch vaak de arbitrage in het voordeel heeft. Ook spelen ze best smerig vaak.

30 juni 2015 om 10:40

De arbitrage zit niet tegen nee, maar dat neemt de amusementswaarde nog niet weg voor mij. En dat smerige spelen heeft iedere ploeg op de copa wat ik tot nu heb gezien dus dat maakt voor mij niets uit.
Paraguay lijkt me ook leuk als outsider maar acht de kans klein.

Hoop op een stunt van Paraguay tegen Argentinië, en daarna ook tegen Chili, ik heb wel een zwak voor Paraguay.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren