Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray verlengt miljoenencontract; supporters komen in opstand

Laatste update:

Umut Bulut blijft een jaar langer aan Galatasaray verbonden. De verbintenis van de aanvaller is door een clausule automatisch tot de zomer van 2017 verlengd, zo maakt de club uit Europees Istanbul dinsdagmiddag via de officiële kanalen bekend.

/

De 38-voudig international van Turkije, tien doelpunten, blijft 1,85 miljoen euro op jaarbasis verdienen en per gespeelde wedstrijd krijgt hij ook nog eens een premie van 15.000 euro uitgekeerd. Galatasaray nam Umut in juli 2013 voor 2,7 miljoen euro over van Toulouse, nadat hij al voor één seizoen was gehuurd.

Umut is op het moment misschien wel de meest bekritiseerde speler van Galatasaray. Hij scoorde dit seizoen pas twee keer en kreeg zaterdagavond nog een rode kaart in de met 4-3 verloren competitiewedstrijd tegen Rizespor. Op social media wordt door fans van Galatasaray al hevig geprotesteerd tegen de contractverlenging van Umut.

Denk jij dat Umut Bulut zijn contract gaat uitdienen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Supporters kunnen protesteren wat ze willen, maar als het contract door een clausule automatisch verlengd wordt kan het bestuur daar verder ook niks aan doen. Behalve natuurlijk zijn contract afkopen, maar dat kost weer bakken met geld...

10 november 2015 om 14:36

Of gewoon niet opstellen . Ä°k als gala fan ben er zwaar op tegen het verlengen .

En roepen masaal wekenlang om hem niet op te stellen en inplaats daarvan sinan gümüş te gebruiken.

Heb geen hoop meer

10 november 2015 om 16:31

Het hek is natuurlijk ook van de dam als de supporters de opstelling gaan bepalen. Hij speelt misschien slecht, maar de trainer bepaald uiteindelijk wie hij opstelt. Die ziet die spelers dagelijks, dus ik ga er vanuit dat de rest dan nog minder is. Je gaat als coach natuurlijk ook weer geen slechte spelers opstellen terwijl je een beter alternatief hebt.

11 november 2015 om 06:43

Natuurlijk. Wel. Als jij een aantal lievelingetjes hebt bij de selectie kun je die altijd opstellen ook al heb je betere alternatieven. (Maher, Narsingh) door Cocu

Pfff nog een jaar langer met deze lompe nietsnut. Zijn enige kwaliteit is zijn loopvermogen maar daar heb je ook niks aan als hij als een kip zonder kop rent. Chedjou heeft betere statestieken als CV dan Umut Bulut. dat zegt ook weer genoeg. Volgens mij is elk doelpunt van hem in het 5 meter gebied gemaakt want verder van het goal af krijgt hij ze er niet eens op goal gericht...

10 november 2015 om 15:05

Galatasaray is een grote club. Die hebben juist spelers als Umut nodig. Hoe gaan ze anders kampioen worden en van Fener winnen in Sukru Saraçoglu?

Sabri verlengen, Umut verlengen, wie is de volgende GS? jullie bestuur is al schandalig bezig en ze maken zich alleen maar belachelijker.

10 november 2015 om 17:49

Hoe erg ik Umut ook haat, ik walg van het gedrag van Van Persie en heb liever Umut in mijn team als Van Persie met zo'n instelling en geloof mij dat zeggen mijn vrienden die voor Fenerbahce zijn zelfs (!).

Hoe is het mogelijk om niet gek te worden? Zijn contract is trouwens een paar maanden geleden al automatisch verlengd!

"Kontrat imzalanırken belirlenen bu şartlar sezon başı itibariyle yerine gelmiş olup, sözleşme 2016-2017 sezonunun sonuna kadar otomatik olarak uzamıştır."

Dus kort maar krachtig; Onder bepaalde voorwaarden (clausules waar wij niets van weten) is zijn contract automatisch verlengd en op social media verschenen vandaag berichten over de contractverlenging dat door A Spor opgemerkt werd. Toen ben ik maar eens gaan kijken op de site van de Turkse voetbalbond en wat zie ik? Contract loopt tot 2017 door.

Lekker bezig Hamzaoglu, nu Sabri nog en dan is deze tragikomedie helemaal compleet. Man, dit is echt slecht voor je ogen. Ik voorspel zeer zwarte tijden voor Galatasaray tot Kerst. We moeten nog tegen Kasimpasa-uit, Atletico-uit, Besiktas-uit en Bursa-thuis in een maand tijd met deze koekebakkers.

10 november 2015 om 14:53

Sabri was toch al begin van seizoen verlengd, met een zeer mooi contract xd.
Op zich wel grappig, net wanneer iedereen zegt dat GS een nieuwe spits moet kopen en Umut moet wegdoen in de transferperiode komen ze met zo'n bericht.
Ik wil het ook niet echt wanbeleid noemen als je als bestuur andermans troep moet opruimen, maar bepaalde acties komen ook niet echt slim over.

Mijn. Dag. Kan. Niet. Meer. Stuk.

Geweldig nieuws dit! Blijf nog jaren aan elkaar verbonden zou ik zeggen.
Umut is natuurlijk een fantastische spits, nu doet die het wat minder en gelijk komen er boze GS fans te voorschijn, maar die jongen heeft soms acties in huis, dan ben ik sprakeloos.

10 november 2015 om 18:01

Jij bent trol eerste klas, Umut Bulut is een leeghoofd net als Selcuk Sahin die bij Fener speelde, Umut is een niksnut voegt helemaal niks toe.

Wat een poll; als ik ruim 2 miljoen per jaar verdien op mijn 38e (als voetballer) zou ik mijn contract zeer zeker uitdienen!

10 november 2015 om 22:30

Hij is geen 38

Geweldige actie van Galatasaray. Iemand die met zoveel bloed, zweet en ballen naast schieten zijn geld verdiend een extra'tje geven. Misschien gaat hij nu wel scoren...

Ahaaa nu snap ik waarom Hamzaoglu Bulut maar bleef opstellen.
Hetzelfde doet hij voor Sabri. Nog een paar wedstrijden erbij en hij krijgt ook een automatische contractverlening. Dit is dus de reden dat Denayer en Gumus alleen maar reserve staan..

Haha ik leef met jullie mee jongens. Wij hebben veel ergere meegemaakt en voor een veel langere periode. Zeggen jullie het maar Umut Bulut of Selcuk Sahin 😀

10 november 2015 om 15:57

Ik weet niet wat het was maar die selcuk sahin speelde geweldige derby's tegen gs.. Umut moet je gewoon geld mee geven en weg doen, dit is echt belachelijk.

10 november 2015 om 17:53

Nou, herriner je de super kupa wedstrijd ? 2 goals van Umut Bulut een penalty verdiend

10 november 2015 om 16:21

Selcuk Sahin speelde zolang bij FB omdat hij de verloren zoon van Aziz Yildirim is. Blijkbaar is Umut een soort van ideale schoonzoon aangezien Umut al 3 voorzitters heeft meegemaakt bij GS en alle 3blij met hem zijn

10 november 2015 om 16:30

Nouuu ik ga vanuit dat hij gewoon pikante fotos heeft van die voorzitters

10 november 2015 om 19:55

Houd aub op over Selcul Sahin , wat een nietsnut was dat zeg, word nu weer agressief als ik denk dat aykut en ersun hem geregeld opstelden bah

Lewandowski kreeg in zijn Dortmund tijd 1.5 miljoen per jaar brutto/netto geen idee.
Umut the goalgetter verdiend te weinig naar mijn mening, want zeg eerlijk wie is Lewandowski vergeleken met Umut the Imperator

Unut Bulut speelt een rampseizoen en heeft zoveel kansen verprutst en zo ons veel punten gekost. En als kers op de taart krijgt hij ook nog een verlening van zijn contract door een clausule. Umut heeft de afgelopen seizoenen gewoon prima gedaan maar waarom blijven doorspelen met een speler die duidelijk over zijn top is? Als we in de winterstop oa geen spits halen dan worden wij geen kampioen en dit komt echt alleen maar door het bestuur.

10 november 2015 om 18:32

Verwacht niet te veel zou ik zeggen. GS heeft enorm veel schuld vergeleken met Fenerbahce en Besiktas. Een Toptransfer zie ik niet aankomen (een aankoop die de team in sleeptouwen kan nemen).

Als Besiktas fan vind ik het goed dat Umut bij GS blijft omdat die heel zwak speelt waardoor GS veel punten verliest. Maar aan de andere kant vind ik het jammer dat zo een gast als Umut Bulut gewoon de miljoenen opstrijkt.

* wie heeft ooit Umut Bulut, Burak Yilmaz en Sabri eigenlijk in de hoogste niveau gebracht in turkije ? Ik vraag me af wat die man bezielde...

- Umut blijft rennen en ook nog eens om de spelers heen.
- burak yilmaz weet niet wat buitenspel is en weet ook niet hoe hij een bal moet aannemen.
- sabri te veel om op te noemen.

10 november 2015 om 18:40

Besiktas is nog steeds de club met de meeste schulden. Doe nou niet als of jou club schuldvrij is. Niet voor niks kwamen jullie met een reddingsplan 2 jaar terug...

10 november 2015 om 23:13

Umut Bulut en Burak Yilmaz hebben naast Galatasaray ook veel toegevoegd aan de Turkse nationale elftal. Dus als een mede Turkse voetbalsupporter vind ik het onbegrijpelijk dat je zoiets over Burak en Umut zegt. Besiktas en Fenerbahce hebben ook altijd van zulke Turkse spelers gehad die over hun top zijn bijvoorbeeld: Ibrahim Uzulmez, Toraman en Selcuk Sahin. Hoe zijn deze spelers ooit in de top van Turkije beland?

11 november 2015 om 01:23

Ow nee hoor GS is de club met de grootste schuld. Besiktas allang niet meer in financieel nood. Ik zou maar up to date blijven.

Umut kan altijd wel het mooist juichen van iedereen, jammer dat we het niet zo vaak meer zien

p.s. na Sabri en vertrek van Bruma en Telles verbaast mij niets meer. Vind het nog een godswonder dat ze sneijder hebben weten binnenboord te houden!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren