Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray stelt Tudor aan als opvolger Olde Riekerink

Laatste update:

Galatasaray heeft een dag na het ontslag van Jan Olde Riekerink al een nieuwe trainer gevonden. Igor Tudor volgt de Nederlander op in Istanbul en heeft zijn krabbel gezet onder een contract tot en met het einde van het seizoen 2017/18, zo heeft de club via de officiële kanalen laten weten.

/

Voor de voormalige verdediger van onder meer Hajduk Split en Juventus is het niet de eerste keer dat hij een club in de Süper Lig leidt. De Kroaat deed eerder ervaring op bij Karabükspor en stond ook voor de groep bij PAOK Saloniki en Hajduk.

Tudor wordt de opvolger van Olde Riekerink, die in maart aan de slag ging als hoofdcoach bij Galatasaray. De resultaten onder het voormalig hoofd jeugdopleiding van Ajax vielen echter tegen, waarna hij maandag zijn congé kreeg.


Denk jij dat Igor Tudor de juiste keuze is voor Galatasaray?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou ze konden geen betere vinden blijkbaar ??
Ben benieuwd of hij zal slagen bij Gala maar zie het sober in.
Had wel meer verwacht van Gala.

Tudor is wel oke, hij heeft het afgelopen half jaar niet slecht gedaan bij Karabuk. Hij heeft misschien dat extra pit wat Riekerink niet heeft maar het probleem ligt echt bij het bestuur. Ik hoop dat we snel verlost zijn van Dursun, Levent en dan heb je ook nog is de broer van Dursun. Als het bestuur niet vertrekt dan blijven ze van trainers wisselen.

Vind dit maar een rare beslissing. Meneer wint van ons en Besiktas met Karabuk en iedereen bij ons is onder de indruk. Waarom haal je na Riekerink weer een onervaren coach die is mislukt bij Hajduk Split en PAOK? Zet dan als tussenoplossing Hasan Sas neer tot het einde van het seizoen, waarbij je eventueel kunt verlengen, en haal dan een nieuwe ervaren coach. Ik moet het nog zien met Tudor.

Galatasaray is echt een trainerskerkhof geworden en dat met de potentie die ze hebben.

Ze moeten eens zorgen voor vastigheid in het trainersgilde en die persoon het ook echt laten opbouwen. Zit veel potentie in, ook qua achterban.

Het moet wel een trainer zijn met een dikke huid, die ook zogezegd de 'supporters' aankan

Igor Tudor waar is de tijd, schrik ervan dat hij nog altijd maar 38 is, lijkt al veel labger geleden dat deze man een sterke back up was en soms nog meer bij Juventus, bangelijke verdediger.

15 februari 2017 om 16:36

Haha ja he? Hij was zo goed maar helaas door veel blessureleed nooit het volledige uit zijn carriere kunnen halen. Kon als verdediger heel goed voetballen ook. Speelde vaak ook als verdedigende middenvelder voor de verdediging.

15 februari 2017 om 16:55

Je doet net of het een geweldige speler was. Speelde vaker niet dan wel.

15 februari 2017 om 19:09

Lol... ja het was een geweldige speler. De reden dat hij niet veel speelde heb ik ook al genoemd! Blessures

15 februari 2017 om 17:18

Had deze naam al zolang niet meer gezien. Mooi dat erg veel ex-Juventus spelers overal opduiken als coach. Paulo Sousa, Conte, Zidane, Tudor et cetera.

Snap deze beslissing niet. Ok Riekerink is niet de juiste persoon voor gs. Maar midden in t seizoen ontslaan en Tudor aanstellen slaat nergens op. Karabuk is de grote verliezer helaas

Dat ze deze eendagsvlieg als trainer aanstellen, ongelooflijk. Wint twee derbies met Karabuk en ze zien hem als geschikt om GS te leiden, ik snap het niet. Wie weet, zijn 3-5-2 systeem zou GS zomaar eens tot leven kunnen brengen. Misschien dat je er derbies mee wint, maar tegen de kleine ploegen wordt je er uit gecounterd.

15 februari 2017 om 19:10

Hoe weet je dat hij een eendagsvlieg is dan? Hij is nog zo jong als trainer

16 februari 2017 om 00:39

Dat is zo, maar ik bedoel het meer in de zin van waarom breng je zo een onervaren trainer naar een club waar de druk zo hoog ligt. Hij is puur op basis van twee gewonnen derbies (tegen Galatasaray en Besiktas) als trainer aangetrokken. Olde Riekerink was ook onervaren, werd voor de leeuwen gegooid en dan wordt die man vervolgens opgegeten door de media en de fans. Dat gun je niemand.

In tegenstelling tot me medefans ben ik wel een voorstander van Tudor. Heeft net dat tikkeltje pit wat wij nodig hadden als team. Gewoon een trainer die er mentaal gestoord uitziet en je een schop onder je kont geeft als je domme dingen doet. Hoop dat hij tegen Rize zijn hand zichtbaar tentoonstelt.

15 februari 2017 om 17:35

Het is al langer bekend dat dit team een type Fatih Terim nodig heeft, maar dan wel iemand die ook tactisch inzicht heeft. Hopelijk is deze Tudor zo'n persoon.

15 februari 2017 om 18:04

Kon je net zo goed Hasan Sas neerzetten, die is nog gestoorder dan elk andere trainer die nu beschikbaar is. Daarnaast weet je zeker dat hij de oude mentaliteit van Galatasaray terug zou brengen. Tudor halen vind ik meer een impulsieve beslissing. Hij heeft niet echt iets bewezen, maar doordat hij van Besiktas en van ons won, begon men te doen alsof hij de nieuwe Conte was. Ik hoop dat hij het goed zal doen, maar ik zal niet verbaasd zijn als hij na een paar maanden weer op straat wordt gezet.

15 februari 2017 om 21:22

Seizoensopening speelden ze ook tekenleraar. .Toen al zag je dat hij tactisch gewoon goed is..

Dit is gewoon een paniek beslissing van het bestuur, erg dom want Igor heeft als trainer niet eens zoveel ervaring. Ben benieuwd of hij er nog wat van kan maken dit seizoen.

Tudor is geen Gs waardige trainer. Hij heeft is alleen als trainer aangesteld, omdat hij dit seizoen met Karabukspor heeft gewonnen van Bjk en Gs maar voor de rest is het matig. Denk niet dat hij het lang zal volhouden daar. Sws is Gs al niet de ideale plek voor trainers, maar we zullen zien. Ik hoop dat gs door deze trainerswissel slechter gaat spelen. En dat Fener boven Gs komt☺

Ik vind het een rare beslissing van het bestuur. Riekerink is misschien niet de juiste persoon, maar midden in het seizoen zijn contract opzeggen, terwijl we nog steeds voor het kampioenschap spelen. Nu komt de trainer met een gehele andere systeem en mag je weer opnieuw beginnen. Zie het somber in voor galatasaray dit jaar.

Riekerink werd in het begin aangesteld om de jaar zonder europees zo goed en goedkoop mogelijk door te komen. Oke hij deed het niet denderend maar hij deed het ook niet verkeerd 3e plaats is zoiezo europees voetbal volgend seizoen. Door de waan van de dag word deze trainer ontslagen en een compleet nieuwe trainer zonder al te lange ervaring in Turkije en erbuiten aangesteld. Had dan gewacht tot het einde van het seizoen. Dan had je 1 geen afkoopsom van JOR en Karabuk want die wilt dat de contract van de trainer gewoon afgekocht wordt en dat dan allemaal in een fase waarin we financieel niet sterk staan. En daarbuiten begint het een trainerskerkhof te worden bij Galatasaray.
Ik denk dat Tudor het dit seizoen aardig gaat doen maar volgend jaar rond deze zelfde periode denk ik dat hij er ook wel uitgeknikkerd wordt.

Mensen denken dat hij puur door die twee overwinningen bij ons is. Ik wil jullie herinneren dat wij onverdiend in de 94e minuut thuis hadden gewonnen. Hij heeft tenminste een strategie met leuk voetbal dat bij Riekerink absoluut niet van toepassing was!!!

Tudor is een held. Voor altijd Juventino

Ik moet het nog zien, Galatasaray heeft gewoon een nieuwe bestuur, het probleem lag niet aan Riekerink maar aan de mensen die hem voor de leeuwen hebben gegooid. En de mensen die hem nu ontslagen hebben omdat er slechte resultaten worden behaald. Dit loopt als sinds het vertrek van Hamzaoglu zo en ik vraag me af wanneer ze hun 'eer' bij zichzelf gaan houden en zelf vertrekken.

Zal vast weer hetzelfde verhaal worden als "rikerink" bey. Die werd kayseri pastirma op het einde. Misschien dat hij een paar goeie wedstrijden laat spelen en de derby tegen Besiktas pakt , dan word Igor; "Tudor bey". Als het dan weer minder gaat met de ploeg, wat aannemelijk is met een trainer die middenin in het seizoen instapt,dan is Tudor weer de gebeten hond. En de bestuur kan er niks van en de trainer niet en die niet en dat niet....
Ik hoor bijna niemand iets over de spelers zeggen. Op bruma en muslera na hele team opnieuw opbouwen zou ik zeggen.
Sneijder is leuk en aardig maar die speelt niet meer rendabel en is niet vooruit te branden. Constant met de scheids bezig. Over selcuk begin ik niet eens. Nigel is ook gewoon niet meer de oude. En ja dan heb je nog een podolski die af en toe het met een zondagsschot probeert.
Iedereen lult over de bestuur maar jah ik vind dat hun er weinig aan kunnen doen. Simpelweg met dit materiaal aan spelers is het heel en heel moeilijk kampioen te worden. Door de eerdere besturen die gala heeft gehad zijn ze aan de rand van de afgrond gekomen. Die basterds is iedereen alweer vergeten. Mede door hun kan gala momenteel heel weinig investeren. Uit europa verbannen, transfer limieten gekregen etc etc.
Ik denk echt dat gala supporters geduld moeten opbrengen voor dit bestuur.

16 februari 2017 om 02:19

Dit is een bestuur die tolga cigerci samen met garry rodriques een mega salaris bied! beide heren verdienden rond de 500.000 euro en nu in turkije tolga 2 en garry 1.4 miljoen euro. Het kopen van Serdar aziz? Kijk is naar zijn afgelopen jaren, ik vind het niet gek dat bursa nu opeens hem aan ons verkoopt. Laatste 2 jaren heeft hij niet meer dan 30 wedstrijden gespeeld ivm blessures. Een spits als eren derdiyok.. iemand die niet meer dan 10 goals kan scoren per seizoen. Kijk naar spits van feyenoord, hahahah hij is nog goedkoper ook.. Sabri, Linnes, Cavanda, wrm halen ze een 3de speler erbij als ze de oude niet kunnen verkopen.. Bestuur is echt dramatisch!
O en... selcuk en sneijder spelen goed!!! Zonder hun wint galatasaray niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren