Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray sluit miskoop van AS Monaco tijdelijk weer in de armen

Laatste update:

Henry Onyekuru maakt het seizoen op huurbasis af bij Galatasaray, zo maakt de Turkse club zondagmiddag wereldkundig. De 22-jarige vleugelaanvaller is afkomstig van AS Monaco, waar zijn contract doorloopt tot medio 2024. Onyekuru kwam zonder problemen door de medische keuring bij Galatasaray, waarna hij zijn handtekening zette onder het huurcontract van een halfjaar. Er is overigens geen koopoptie opgenomen in de overeenkomst tussen beide clubs.

Onyekuru, die het shirt met rugnummer 70 gaat dragen, begint aan zijn tweede periode bij Galatasaray. De Nigeriaanse aanvaller droeg in het seizoen 2018/19 ook al het shirt van Cim Bom. De buitenspeler kwam destijds tot 14 doelpunten in 31 wedstrijden en veroverde met Galatasaray de landstitel. Onyekuru werd afgelopen seizoen uitgeleend door Everton, dat hem in de zomer voor circa vijftien miljoen euro verkocht aan Monaco.

De voorbije maanden waren echter allesbehalve een succes voor Onyekuru, die mede door blessureleed tot slechts vier optredens kwam in de hoofdmacht. Zijn laatste wedstrijd voor Monaco dateert alweer van september. Onyekuru werd eerder uitgeleend aan Anderlecht. Zijn loopbaan kreeg gestalte bij KAS Eupen. De elfvoudig international van Nigeria krijgt bij Galatasaray onder meer te maken met Ryan Babel. Het is nog niet bekend wanneer hij zijn debuut maakt bij de nummer zeven in de Turkse Süper Lig.

Goede zet van Galataray?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Half jaar is echt weinig man. Had gehoopt op een huurtermijn van anderhalf jaar. Bon, hopelijk halen we hem voor een miljoen of 8/9 definitief in de zomer.

5 januari 2020 om 16:36

Ik denk niet dat je hem voor 8 a 9 miljoen hebt, Monaco heeft 14 miljoen betaald, en wil denk ik toch wel minstens 10 miljoen terugzien.

5 januari 2020 om 17:10

Dat is Monaco's persoonlijke fout. İk zie geen enkele club rond de 10 miljoen euro voor Onyekuru (op dit moment) betalen. Acht miljoen, en wellicht een paar bonussen bij uitzonderlijke prestaties is een realistisch bedrag.

De zoveelste speler die in het begin van zijn carrière welgeteld 1 goed seizoen speelt bij een kleine club en direct een te grote stap naar het buitenland maakt. Ik sta niet in zo iemand zijn schoenen, dus ik weet ook niet wat ik zou doen als ze steeds met miljoenen naar je hoofd gooien. Maar hij had wel bewezen dat hij iets kon. Ipv direct een transfer naar het buitenland met bijhorende uitleenbeurt had hij gewoon 1 jaartje bij een topclub in het binnenland moeten spelen en bevestigen. In die club was je dan een speler van het huis en iemand waar ze vol in zouden gelogen en zelf een serieuze meerwaarde nog op konden verdienen.
Nu weer wat jaren later zit hij nog steeds in hetzelfde schuitje..

5 januari 2020 om 17:31

Kleine club? We hebben het over een Ploeg die bijna jaarlijks europees voetbal speelt. Het is geen fc emmen, en speelde ervoor gewoon voor everton als je dat ook een kleine ploeg vindt..

5 januari 2020 om 20:29

Volgens mij wordt er gerefereerd naar Eupen.

5 januari 2020 om 23:10

Cemo, Ik had het op Eupen. Blijkbaar heb je van die speler nog niet veel gevolg, want die heeft welgeteld 0 matchen gespeeld voor everton. Daar waarschijnlijk enkel eens geweest voor zijn handtekening onder een contract te zetten.

6 januari 2020 om 03:57

@Timoooow dan heb je gelijk, dacht dat je van Gs naar monaco bedoelde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren