Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray is weer stap dichterbij landstitel mede dankzij treffer Ziyech

Laatste update:

Galatasaray kan de landstitel ruiken. Op bezoek bij Adana Demirspor bleek Cim Bom met 0-3 veel te sterk voor de thuisploeg: Hakim Ziyech bewees zijn waarde voor de Turkse grootmacht door de openingstreffer voor zijn rekening te nemen.

Bijzonderheden:


Galatasaray, dat naast Ziyech ook met voormalig PSV'er Dries Mertens aan de aftrap verscheen, opende in het tweede bedrijf de score. Voor de theepauze waren de bezoekers via Kerem Demirbay al dicht bij de openingstreffer geweest. De Duitser haalde na een vlotlopende aanval snoeihard uit, maar zijn raket van een schot spatte uiteen op de lat.

Aan de kant van Adana noteerde enfant terrible Mario Balotelli de grootste kans. Een harde uithaal van de Italiaan werd door Fernando Muslera over de lat heen getikt. Kort na de rust was het wél raak, voor Galatasaray welteverstaan.

Een matig weggewerkte bal werd door Mertens onderschept, waarna Ziyech vanaf randje zestien besloot te vuren. Het schot van de Marokkaan was doelman Sahruddin Mehemmedeliyev te machtig: 0-1.

Demirbay gooide de wedstrijd zo'n vijfentwintig minuten voor tijd in het slot. De voormalig Bayer Leverkusen-speler gaf zijn tegenstander het nakijken en schoot de bal vanuit een vrijwel onmogelijke hoek binnen: 0-2. Na een afgekeurd doelpunt, zette zette Mauro Icardi in de blessuretijd toch de 0-3 eindstand op het scorebord.

Door de zege is Galatasaray weer iets dichter bij het Turkse landskampioenschap. Het staat - met vier potjes te gaan - zeven punten voor op de naaste en enige belager Fenerbahçe, dat nog wel een wedstrijd tegoed heeft.

Adana Demirspor - Galatasaray 0-3


53' 0-1 Hakim Ziyech (assist: Dries Mertens)
64' 0-2 Kerem Demirbay (assist: Kaan Ayhan)
90+1' 0-3 Mauro Icardi (assist: Dries Mertens)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Woorden schieten mij tekort om Dries Mertens te beschrijven. Een voetbalgrootheid, een van de beste #10’s ooit van de Turkse competitie. Wat een speler. Winnen van Sivas en we zijn kampioen imo. Met 15 W’s op rij hebben we nu de langste winstreek ooit. Daarnaast hebben we de meeste clean sheets ooit met nog 4 wedstrijden te gaan. En dan durfden mensen Okan Buruk nog geen trainer te noemen, haha.

26 april 2024 om 21:37

Weten ze bij galatasaray al wat ze met Ziyech gaan doen?

26 april 2024 om 21:39

Volgens mij blijft die nog een jaartje bij ons

Muslera weer met zijn gruwelijke reddingen als deze er allemaal ingingen, zou het moreel van het team zwaar zakken, en de lust om terug te komen zou enorm moeilijk worden. Na de reddingen van Muslera dacht het team, wij moeten echt scoren anders staan we zo achter. Wat erman toroglu zei Als je Muslera hebt, heb je elk jaar 15 punten extra

26 april 2024 om 22:42

Pooow keept Muslera nog? Dacht dat die de schoenen al aan de wilgen gehangen had, ik volg het Turkse voetbal niet klaarblijkelijk. Geweldige keep altijd, en nog steeds dus.

26 april 2024 om 22:59

Muslera zal nooit vergeten worden. Heeft een grotere impact nu dan de voormalige legende Taffarel.

26 april 2024 om 23:25

Hij keept nog steeds en heeft dit jaar met 2 jaar verlengd. Jouw reactie doet me denken aan de commentator van ziggo sport tijdens de champions league wedstrijd van Galatasaray. Hij noemde de opstelling en toen hij Muslera als keeper zag, maakte hij een grappige opmerking dat Muslera al 240 jaar de keeper van Gala is. Ik lag echt in een deuk hahaha

Mooie wedstrijd. Goede zet ook van Okan Buruk om niemand in de 2e helft te wisselen, tot de doelpunten vielen. Niet dat onze bank nou zo denderend is, maar toch. Een beetje paniekerige coach zou allerlei rare wissels inzetten bij een 0-0 stand.

We staan ook eindelijk met doelsaldo boven Fener. Hopelijk pakken we tegen Sivas en FKG ook dr 3 punten met zo groot mogelijke verschillen en dan kan het bijna niet meer mis gaan.

Dit is dus een kampioen, gewoon blijven winnen. Geen fouten maken en gewoon 15 weken oprij gewonnen nu.

Hierbij nogmaals gefeli Gala fans dit was de laatse lastige game op papier voor jullie.

MOTM Fernando Muslera!!!!

Toen Okan Buruk werd aangesteld, wist ik dat het een goede coach zal zijn voor Gala. Het is een man die alles geeft om zijn favoriete club kampioen te maken. Heb daar alleen maar respect voor. Gefeliciteerd GS broeders!

Shalom mede GS fans, ik had mijn twijfels tegen Adana uit maar ik zie ons dit echt niet meer weggeven na vandaag. Met kers op de taart een thuis overwinning op fener om het af te sluiten.

Ziyech zou met Airpods en telefoon in zijn hand nog de beste zijn op het veld. Deze competitie is een speeltuin voor hem.

Misschien kan Okan de laatste wedstrijden extra regels opstellen voor het team om het spannend te houden. Scoren uit een pass, een keer aanraken enz.

Morgen kijken naar een hele goede film op Beinsports. Met de beste acteurs van Turkije, vol drama, show en vooropgezet spel!

26 april 2024 om 22:06

Nou die “goede film” zal een grote theaterspel zijn vrees ik.

Gefeliciteerd rood-gele fans, mei is om de hoek en dat betekent dat nummer 24 in zicht is. Ziyech laat weer zijn klasse zien, keeper van ADS is best wel klasse en dat maakt de goal zelfs lekkerder. De kerem die een middenvelder is kan beter schieten dan de kerem die een aanvaller hoort te zijn en scoort vanuit een zeer krappe hoek. Icardi pakt ook zijn goaltje mee en word ook topscorer ondanks 2/3 maanden met een blessure te lopen hebben. Wanda heeft voor hem een verrassing klaar staan thuis.

Okan Buruk heeft na vanavond het record verbroken met het langste win-serie met 14 wedstrijden!!

Wij verbreken ons eigen record voor meeste overwinningen op een rij in één seizoen, terwijl Fener hard op weg is om hun eigen penalty record in één seizoen te verbreken!

Nummer 1, 7 punten verschil, beste doelsaldo, Icardi is topscorer, Mertens assistkoning.

Ach, wat is het toch fijn om voor GS te zijn!

MOTM Muslera uiteraard. Na de 0-2 was Adana klaar, dat was ook vrij duidelijk. Icardi de hele wedstrijd onzichtbaar maar als nog een goaltje meegepikt. 3 punten binnen! Nu op naar Sivas.

26 april 2024 om 21:30

Icardi was heel goed zichtbaar, alleen waren de voorzetten niet op maat, en zijn teamgenoten speelden echt hun eigen wedstrijd. Iedereen probeerde een schot op doel om man van de wedstrijd te zijn. Kerem Akturkoglu had ook makkelijk de bal terug kunnen leggen, maar was toch geneigd om te schieten, net als Mertens en Baris. Tot de laatste minuut heeft Mertens de bal toch teruggelegd. Je zag gewoon dat Icardi bij elke mislukte aanval boos werd en handgebaren maakte.

26 april 2024 om 22:04

En de enige manier om hem tegen te houden zijn overtredingen door de tegenstanders. Hij krijgt gewoon geen kans om zich vrij te spelen.

Week 35 zoals ik een aantal weken geleden al zei.

GS weet goed te pieken op het juiste moment.

Op naar de nieuwe opzet van de Champions league.

Ziyech: The Wizard of Istanbul! Maar ook de goal van Kerem “dayi” Demirbay was een beauty! Maar MOTM voor mij was Muslera, hij heeft werkelijk waar enkele 100% kansen van Adana tegengehouden. Blij dat hij verlengd heeft. En uiteraard good old Mertens, ook een uitstekende wedstrijd gespeeld! We are the champions, CimBomBom!

Ik ben weer eens trots op mijn club. Muslera.. Wat ben jij een legend man. We hebben de minste tegendoelpunten en de meeste overwinningen op rij recorden verbroken. Okan buruk, hoop dat je net als een Arsene wenger jaren voor ons blijft coachen. Goed van je dat je hebt gewacht op de wissels zoals me mede supporters dat aangeven. Mertens aub nog een jaar tekenen. Ziyech blijven. Want de voorhoede is momenteel compleet. En nu als Kerem Akturkoglu die ik al paar maanden bescherm, even op de bank houden. We hebben zo een gretige team en er komen gelukkig elke wedstrijd weer wat meer doelpunten. Iedereen een voldoende in mijn ogen. Dit moet al binnen zijn voor de 24ste kampioenschap.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren