Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray bijna zeker van play-offs CL: Kerem, Mertens en Dervisoglu scoren

Laatste update:

Galatasaray is zo goed als zeker van een plek in de play-offs van de Champions League. In het heenduel van de derde voorronde rekende de ploeg van Okan Buruk eenvoudigerwijs af met het Sloveense Olimpija Ljubljana: 0-3. Voor rust zorgde Kerem Aktürkoglu voor de 0-1; in de tweede helft tekenden Dries Mertens en Halil Dervisoglu de tweede en derde treffer aan. In een eventuele play-offwedstrijd neemt Galatasaray het op tegen de winnaar van het tweeluik tussen KÍ Klaksvík en Molde FK.

Bijzonderheden
De openingstreffer viel in de negende speelminuut. Bariz Yilmaz veroverde de bal aan de rechterkant van het veld en snelde het zestienmetergebied in. Hij legde terug op Kerem Aktürkoglu, die van circa zeven meter afstand de 0-1 maakte. De 0-2 werd aangetekend door Mertens. De Belg kreeg de afvallende bal voor zijn voeten op de rand van het zestienmetergebied en schoot met een diagonale schuiver binnen. Het slotakkoord werd gespeeld door Dervisoglu, die binnenknikte uit een uitstekende hoekschop van Kerem Aktürkoglu: 0-3.

Olimpija Ljubljana - Galatasaray 0-3
9’ 0-1 Kerem Aktürkoglu (assist: Bariz Yilmaz)
48’ 0-2 Dries Mertens
91’ 0-3 Halil Dervisoglu

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een gala voorstelling van topclub Galatasaray! Goede pot en zeer indrukwekkend. Ook goed voor het Turkse voetbal dat Galatasaray nu aan het begin van het seizoen gelijk in topvorm is. Gefeliciteerd Turkse voetbalfans!

8 augustus 2023 om 23:12

Het begint wel steeds beter te lopen maar een gala voorstelling? Kom op man eerste helft waren we echt niet goed

8 augustus 2023 om 23:13

En nu hopen dat Fenerbahce ook wint van Sloveens NK Maribor!

9 augustus 2023 om 00:24

En Besiktas natuurlijk met adanaspor

9 augustus 2023 om 07:06

En vervolgens verliest van FC Twente!

9 augustus 2023 om 09:43

Haha Fener gaat absoluut niet verliezen van Twente, wel ongekend eigenlijk. Turken staan bekend chauvinistisch te zijn maar als ik dan de Nederlanders lees over Fener Twente denkt een groot deel serieus dat ze ook maar enigzins kans hebben tegen Fener.

Laat me je helpen uit je droom ; Fener gaat daar zo zwaar overheen dat Twente de komende jaren zich niet eens gaat durven te vertonen in Europa

9 augustus 2023 om 09:54

Fener gaat zwaar over Twente heen? Hahah laat me niet lachen man. De enigste club die op dit moment wat voor stelt qua selectie is Gala. Twente heeft zeker kans tegen Fener maakt het de top 3 in Nl vaak genoeg heel moeilijk dus waarom zou dat niet tegen fener zijn die echt minder zijn als Psv Ajax Feyenoord.

9 augustus 2023 om 11:54



Waarop baseer je dan dat Fener minder is dan PSV Ajax of Feyenoord ?

Laten we elkaar niet vergeten, krijg je van mij een berichtje als we met 5-0 over je provincieclubje gaan maat.

Twente kan niet eens tippen aan de selectie van Fener, oh wat hoop ik dat jullie door gaan tegen Riga.. We gaan er in Enschede een thuiswedstrijd van maken omdat de Twente supporters toch alle tickets gaan door verkopen.

Kan niet wachten

9 augustus 2023 om 12:22

Zo dachten we ook in Istanbul toen nkufo korte met ons maakte niet te snel oordelen

8 augustus 2023 om 23:21

Ik zou het geen Gala voorstelling noemen, al moet ik wel zeggen dat we na die 3-0 wel een heel stuk beter voetbalden

Gefeliciteerd! Hopelijk winnen de andere teams ook, zodat we in de top 10 kunnen belanden.

Hele goede wedstrijd gezien. Eigenlijk met een half B-elftal gewonnen. Icardi, Zaniolo, Zaha, Kerem Demirbay, een nieuwe 8, Torreira, Angelino en misschien Tete gaan nog aansluiten, pff. MOTM: Kerem. Wat een performance, absoluut de beste vandaag op het veld. Je ziet nu gelijk dat wij tegen een tegenstander dat wilt meevoetballen altijd kans maken. Zalgiris verdedigde met 11 man en we hadden daar absoluut veel meer moeite mee. Het is te hopen dat we dan met de creativiteit van Zaha iets kunnen forceren. Nu hopelijk tegen Klaksvik de volgende ronde!

8 augustus 2023 om 23:19

Doe maar liever Molde bro, want Klasvik gaat de boel ook keihard op slot gooien en wachten op die paar counters wanneer we niet opletten...

Aan de andere kant zijn we nooit zo goed geweest tegen Scandinavische ploegen.

8 augustus 2023 om 23:24

Wat een selectie heeft Galatasaray zeg. Wanneer en hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen? 3 jaar geleden hadden ze echt nog een zaad selectie.

8 augustus 2023 om 23:32

Dat komt door de nieuwe voorzitter en zijn bestuur. Gerichte aankopen en ervaring in het elftal mixen met jeugdig talent. Ook vertrouwen hebben in de trainer en niet na een mindere periode gelijk ontslaan. Daarnaast voor Turkse begrippen gigantische sponsordeals gesloten waarmee we zulke aankopen kunnen financieren.

8 augustus 2023 om 23:44

Pff inderdaad zeg, als je dat lijstje namen zo noemt.. Staat echt een goed team!

9 augustus 2023 om 14:03

Parades (niet zeker) en Tete de Braziliaanse samba voetballer van Shaktar( is al rond) komen er ook nog eens bij! Als Nelsson verkocht word gaat GS voor Ramos die open staat voor CL voetbal, overigens gaan ze ook nog een ster halen voor op de 10 positie zodat hij en Mertens kunnen rouleren, het is nog lang niet klaar!

Mooi en nu thuis afmaken en punten pakken voor Turkije. Molde heeft 2-1 verloren tegen een team uit Faeröer islands dus het is niet eens zeker of we tegen Molde moeten. Hoop dat tegen die tijd Torreira weer fit genoeg is en zaniolo,zaha,en demirbay er zijn.

Lees ook overal dat we Tete van shaktar donetsk binnen hebben wat betekend dat rasicha niet meer komt,ik vind dit persoonlijk wel goed nieuws want die Tete is jonger en ik denk persoonlijk dat hij beter is.

offtopic: Kan 1 van de Gala fans uitleggen wat we in hemelsnaam met Tete als nieuwe aankoop moeten? Ik heb liever een nieuwe nummer 8 i.p.v. vleugelspeler nummer 2140....

on: Toen ik de opstelling zag, was het eerste wat in me opkwam 'niet weer een anadolu elftal', maar het scheelt enorm dat we de doelpunten dit keer op de juiste momenten scoorden, want dit had echt in een gelijkspel kunnen eindigen. Vond, naast Oliveria, Nelsson heel zwaar tegenvallen. Tegen Zalgiris zag het er ook al niet zo fris uit bij hem. K heb echt de gedachte dat hij verkocht wilt worden (wat hij ook wel verdiend na zijn prestaties van de afgelopen 2 jaar). Wat betreft Yunus mag hij per direct weg als het kan..

Mag trouwens wel een keer gezegd worden dat Berkan positief opviel als stofzuiger.

8 augustus 2023 om 23:22

Deze gasten kunnen leuk ballen, maar hebben echt nul kwaliteit. Ik denk dat het thuis echt 5-0 gaat worden. Een Gala voorstelling.

8 augustus 2023 om 23:28

Ik denk zelf dat Okan weer een b-elftal opstelt, aangezien dit vandaag goed uitpakte en je over 1,5 week aan de bak moet tegen Trabzon. Maar voor nu gaat de focus op aankomende zaterdag tegen Kayseri uit

8 augustus 2023 om 23:22

Zaniolo, Yunus en Morutan gaan waarschijnlijk weg. Dan zit je met 0 rechtervleugelspelers buiten BAY, dus Tete en Rashica zijn van levensbelang.

8 augustus 2023 om 23:30

Het liefst hoop ik dat Zaniolo blijft, maar als iemand die 35 miljoen neerlegt dan is dat mooi meegenomen.

De andere 2 spreken voor zich

8 augustus 2023 om 23:32

Ik denk persoonlijk dat yunus en morutan weg gaan . Waarschijnlijk worden ze beide verhuurd,en zaniolo gaat nergens heen tenzij ze 35 mil neerleggen. Ik snap alleen niet waarom yusuf demir geen kans krijgt, je betaald 6 miljoen voor deze man om hem daarna niet eens 1 basisplaats te geven.
Een Tete is noodzakelijk wil je meedoen met CL en Turkse lig, een nummer 8 komt alsnog wel volgens mij.

8 augustus 2023 om 23:36

Heel zonde voor Yusuf Demir, zo’n talent en niet eens kansen gegund. Zie liever hem invallen dan Yunus

9 augustus 2023 om 17:06

Yusuf Demir heb ik afgeschreven. Heeft gewoon de mentaliteit niet. Lijkt altijd heel ongeïnteresseerd. Yunus hou ik ook echt niet van, maar die jongen heeft wel een hart voor de club.

Ik appte na vijf minuten een vriend: "Deze tegenstander is geknipt voor ons". Ze willen voetballen, opbouwen, aanvallen. Met alle respect, maar als je dit niet op Europees subtop niveau beheerst, dan kan je nat gaan tegen ons. Dit gebeurde ook. Heerlijk. Ik was eerst sceptisch, maar nu denk ik dat we de CL gaan behalen. We gaan alleen maar sterker worden met Torreira, Icardi, Zaha, Calim Tete, Kerim, Zaniolo. Wat een weelde haha.

Als galatasaray deze ronde overleefd en de volgende ook doorkomt zitten ze dan in de cl?

8 augustus 2023 om 23:28

Ja

8 augustus 2023 om 23:28

Ja, de volgende ronde is de laatste ronde.

Eerste helft vond ik het nog een beetje matig, maar in de tweede helft hebben we ze toch echt de hoeken van het veld laten zien. Dikverdiend gewonnen. En dat met een B-C elftal. Jeetje.

Hier komt nog Torreira, Icardi, Zaha, Demirbay en Zaniolo bij. Gaat leuk worden dit seizoen!

In de eerste helft zagen we een gespannen start, waarbij enkele verdedigingsfouten werden gemaakt door Kazimcan. Gelukkig fungeerde Muslera als onze reddende engel, hij wist werkelijk twee grote kansen te pareren, waardoor we het risico liepen om de eerste helft met een achterstand af te sluiten. Na de rust begonnen we grip te krijgen op de wedstrijd en Bakambu, mijn hemel, hoeveel kansen heeft die jongen nodig om tot scoren te komen? Het leek alsof we opnieuw met ons B-elftal op het veld stonden. Ik verlang ernaar om te genieten van ons A-elftal, compleet met spelers als Icardi, Tete, Zaniolo, Zaha, Angelino en Torreira. Misschien voegen zelfs spelers als Parades en Sergio Ramos zich nog bij ons? Weet iemand of de deal met Ramos al rond is?

9 augustus 2023 om 03:07

Paredes hoef ik echt maar echt helemaal niet. We leven toch niet meer in 2016? Verschrikkelijk luie speler en eigenlijk ook helemaal niet nodig aangezien hij ook gewoon een 6 is. Wij missen een echte box-to-box. Iemand zoals Ndiaye 5 jaar geleden.

Ramos is welkom, maar zie ik niet komen. Echt niet. Die wacht op een miljoenenbod uit de MLS of het Midden-Oosten.

9 augustus 2023 om 03:21

Ben het wel met je eens gala, ik denk dat ramos wacht op een bod van inter miami en gs aflaat wachten tot hij geen club meer heeft die hem wilt

Blijkbaar kijken sommigen mensen de wedstrijd door wel een heel erg geel-rode bril. Ik vond ons alles behalve overtuigend. Heel veel slordig balverlies en totaal niet efficient in de omschakeling/aanval.
Tegen een ontzettend zwak Lubljana wordt het allemaal niet afgestraft maar reken maar dat tegen een CL waardig team dit Galatasaray keihard met de neus op de feiten wordt gedrukt. Er moet nog heel veel veranderen en snel. Typisch Turkse mentaliteit om bij uitslagen tegen tegenstanders als deze veel te veel waarde aan te hechten met als gevolg dat er geen of te weinig verbetering tot stand komt.

8 augustus 2023 om 23:34

Jij wilt dat we bij een 0-3-uitslag gaan klagen? Ik weet dat Erden Timur de lat hoog gelegd heeft, maar zo hoog?

8 augustus 2023 om 23:48

Er is een verschil tussen klagen en realistisch blijven. Dat laatste ontbreekt helaas vaak bij ons. Dat waardeer ik aan de Nederlandse mentaliteit en waar Turken iets van kunnen leren.

Als een Nederlandse ploeg bv uit bij noem eens iets; een AC milan wint dan is er niet alleen euforie maar zal er altijd nog worden gesproken over wat er niet goed ging, of wat de volgende keer beter moet.

Dat ontbreekt helaas nog bij de Turkse mentaliteit waardoor vaak geen ontwikkeling plaatsvind.

9 augustus 2023 om 00:00

Ja, maar als we jouw verhaal mogen geloven dan is alles verkeerd gegaan. Het is wel een heel negatief verhaal, wat het juist onrealistisch maakt.

9 augustus 2023 om 00:15

Alles verkeerd gegaan zeker niet dat zei ik ook niet. Maar veel balverlies en niet efficient spelen zijn wel feiten waar iets van gezegd mag (moet) worden, zeker tegen een Lubljana.

8 augustus 2023 om 23:37

Vriend, we moeten linksom rechtsom de CL in komen en dat is uit 0-3 winnen geen reden om te klagen toch? Weinig weg gegeven, genoeg kansen gehad en je weet dat er nog 4,5 spelers bij komen.

9 augustus 2023 om 03:09

Je hebt gelijk. Eerste helft was verschrikkelijk. Daar moeten ze echt naar terugkijken. Tweede helft heb ik wel enorm genoten.

En dan spelen ze nog niet eens met alle nieuwe aankopen. Verwacht wel dat ze kampioen gaan worden dit seizoen. Tevens zou het ook leuk zijn voor het Turkse voetbal dat het weer een beetje opbloeit, want de laatste jaren was het Europees niet bepaald een succes.

Lekker bezig Gala, zo krijg je dus complimenten van ook de rivalen. De weg omhoog is ingezet als we deze speelronde weer eens all in gaan en allemaal winnen, ziet het er rooskleurig uit.

Ik verwacht natuurlijk het zelfde steun met name tegen Twente, gezien onze Nederlandse vrienden van overtuigd zijn dat ze Fener er even uitkegelen. Sterke Turks voetbal begint met een sterke vertegenwoordiging op Voetbalzone :P

Lets go !

9 augustus 2023 om 13:53

Ik denk zelf dat de meesten bedoelen dat Twente niet kansloos is tegen Fener. Zelf zie ik(als we riga uitschakelen) fener als favoriet. Maar de loting kon vervelender zijn. Want tegen Aston Villa, Frankfurt en ect. Had ik ons kansloos ingeschat.

Maar Fener moet ook eerst langs Maribor

9 augustus 2023 om 13:58

Ik wens Fener sowieso alle succes in Europa. Jullie mogen tot de finale komen en die dan nipt verliezen . Ik verwacht echter niet dat Fener het makkelijk gaat hebben tegen Twente, echt een hele goede ploeg hebben zij momenteel.

9 augustus 2023 om 14:09

Klopt, kijk maar hoeveel fiorentina moeite had met Twente en die kwamen in de finale. Misschien kijk ik ook wel met een rode bril. Heb wel zin in als het Twente - Fenerbahçe wordt

Wat een eenvoudige overwinning. Ook wat een team kunnen ze opstellen. komt Gala in pot 3 of pot 4 als ze cl halen?

9 augustus 2023 om 17:12

Pot 4, zonder twijfel. Liever in pot 4 dan in pot 3 ook, want in pot 4 zitten ook wel enkele taaie tegenstanders zoals Newcastle, Lens of Sociedad. Dan lijken me de ploegen uit pot 3 (op Milan na) makkelijker.

9 augustus 2023 om 17:13

Aah bedankt, krijgen ze wel een pittige loting dan

10 augustus 2023 om 01:27

Kan variëren. Kans op Sevilla-Porto-Rangers is even groot als City-Real-Milan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren