Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FSV Mainz 05 slaat bod uit Premier League van 35 miljoen euro af

Laatste update:

FSV Mainz 05 is niet van plan om Jean-Philippe Gbamin naar een club in de Premier League of waar dan ook te laten gaan. De Bundesliga-club heeft naar verluidt een bod van liefst 35 miljoen euro op de 22-jarige verdediger van tafel geveegd. “Hij mag van Engeland dromen, maar het is heel duidelijk. Hij blijft”, benadrukt trainer Sandro Schwarz.

Gbamin gaf onlangs openlijk aan dat hij welwillend stond tegen een zomers vertrek bij Mainz, dat afgelopen seizoen nipt aan degradatie uit de Bundesliga ontsnapte. Rouven Schröder, technisch directeur van de Bundesliga-club is echter niet te vermurwen. “Jean-Philippe is niet op de markt”, benadrukt de sportbestuurder aan BILD.

“Ook wij hebben bepaalde rechten en Jean-Philippe is een zekerheidje in onze plannen voor komend seizoen. Dus er is geen sprake van wanneer en maar.” Schröder erkent dat hij ‘een paar dagen geleden’ een voorstel uit Engeland heeft afgeslagen. Hij laat open of het van Arsenal afkomstig was, een van de clubs met interesse, en bevestigt alleen dat het meer geld was dan Borussia Dortmund voor Abdou Diallo betaalde (28 miljoen euro, red.)

Gbamin, die had aangekondigd dat zijn zaakwaarnemer met Schröder om de tafel zou gaan, zal niet een transfer gaan forceren, zo voorziet de technisch directeur. De enkelvoudig Ivoriaans international speelde tussen 2013 en 2016 voor RC Lens en maakte vervolgens voor vijf miljoen euro de overstap naar Mainz, waar hij nog geen jaar geleden een nieuw contract tot medio 2022 ondertekende.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aangezien hij pasgeleden nog zijn contract heeft verlengd wordt het best makkelijk voor Mainz om hem te behouden. Als er echter meer dan 45/50 miljoem geboden gaat worden dan zullen ze vast wel mee willen werken. Met dat geld kun je toch een aardige vervanger terug halen en nog een paar andere spelers om minimaal weer voor lijfsbehoud te strijden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren