Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fransman laat hartproblemen na jaar achter zich: ‘Inter was eerste keus’

Laatste update:

Bijna een jaar lang kon Jonathan Biabiany niet in actie komen; in september werden er hartritmestoornissen geconstateerd bij de Fransman en dus maakte niet alleen zijn werkgever Parma, maar ook hijzelf een uiterst vervelend jaar door. Biabiany keerde echter terug bij Internazionale en is bijna klaar om weer te gaan voetballen.

/

Wanneer Biabiany precies zijn rentree zal kunnen maken, is voorlopig niettemin onduidelijk. “dat weet ik niet zeker. Je kunt er geen datum op plakken, het hangt ervan af hoe mijn lichaam reageert”, vertelt de 27-jarige vleugelaanvaller in de Italiaanse media. Ambities zijn er ondertussen genoeg bij Biabiany. “Na een jaar afwezigheid ben ik teruggekomen om mezelf te bewijzen, ik wil laten zien wat ik kan.”

“Bang ben ik niet, anders had ik ook niet kunnen komen op het punt waar ik nu ben. Ik ben hier omdat ik geen enkele angst heb.” Biabiany, die zijn carrière startte in Milaan, vreest de concurrentie in de selectie van trainer Roberto Mancini evenmin. “Ik ben bij deze club opgegroeid en Inter is altijd mijn eerste keus geweest. Het team is versterkt met enkele geweldige aanwinsten, ik denk dat we het goed gaan doen. Zelf wil ik zo snel mogelijk fit zijn.”

Denk je dat Jonathan Biabiany veel gaat spelen bij Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
13 juli 2015 om 12:46

Inter heeft echt heel goede aankopen gedaan, van alle clubs hebben zij relatief gezien het best ingekocht! Met spelers als Miranda, Montoya, Kondogbia. Hiermee zou ik gaan spelen:

Handanovic
Montoya
Vidic
Miranda
Santon
Guarin
Hernanes
Kondogbia
Shaqiri
Icardi
Biabiany
13 juli 2015 om 15:31

Bwah, juve moet niet onderdoen vind ik hoor. Dybala, Khedira, Zaza en mandzukic zijn ook geen slechte versterkingen.

Neem aan dat dit toch vooral een breedteversterking is voor Inter.

Nagatomo speelt die daar nog? Die mag toch echt wel een keer weg. Inter moet sowieso nog wel wat vrij matige spelers verkopen denk ik. Guarin zit er ook nog?

13 juli 2015 om 12:45

Mwah mocht een paar jaar geleden vertrekken en is nu weer in genade aangenomen. Kan wel uitgroeien tot basisspeler hoor. Goede speler voor Parma.

Respect dat hij nu klaar is met die hartziekte en weer kan gaan voetballen! Ik kende vooralsnog alleen maar van het spel fifa, waar hij 96/100 snelheid had (net zo veel als walcott) en de op 1 na snelste speler van het spel is.

Ik weet alleen niet of hij in het echt dus wel een basisplaats zal kunnen verkrijgen bij Inter.. Met Shaqiri heb je al een kwaliteitsspeler op rechts, en die raakt ook zelden geblesseerd.. Verder speelt ook Jonathan daar nog. Van 1 jaar niet voetballen bij Parma naar Inter is wel een hele grote stap, en een denk ik te grote stap voor Biabiany.

13 juli 2015 om 12:50

@iscodisco
Shaqiri gaat voor 99 zeker weg, Inter heeft de financiële ruimte nodig voor nieuwe aanvallers en er wordt (helaas) voor gekozen om hem te laten gaan. Biabiany komt daarentegen transfervrij binnen en is daarom geen groot risico.

13 juli 2015 om 13:05

Ipv Shaqiri kunnen ze net zo goed Guarin en Ranocchia verkopen. Ik snap niet wat ze in hun twee zien..

13 juli 2015 om 13:14

@intermilito
Guarin zal nog wel verkocht worden, wat mij betreft mogen ze Rannocchia weggeven daar hebben we niks aan maar we hebben nog wel een berg spelers die weg mogen.

13 juli 2015 om 13:33

Fenerbahce wilt de transferperiode afsluiten met de komst van een middenvelder, hoogstwaarschijnlijk Guarin.
Na Nani en Van Persie moet hij dus de derde grote aankoop worden, maar of ik hier blij mee moet zijn?

13 juli 2015 om 14:18

Ik vond guarin altijd wel een goeie speler, speelt die zo slecht dan bij Inter?

13 juli 2015 om 15:02

@daaninho
Bij Inter speelt hij af en toe geweldig maar meestal is het niks, misschien dat hij bij een andere club zijn Porto vorm terug kan vinden. Het lijkt soms wel alsof de druk voor hem te groot is.

Gun hem een mooie retour in het voetbal, hoop dat hij elke minuut kan genieten van het feit dat hij nog kan (prof)voetballen.

À force Jonathan!

13 juli 2015 om 13:03

Helemaal mee eens. Hopen dat hij de draad weer kan oppakken en een goed seizoen draait

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren