Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frank Wormuth verrast Hélène Hendriks en Marciano Vink met ‘apart’ gebaar

Laatste update:

Frank Wormuth probeerde zondag tijdens de wedstrijd tussen PSV en Heracles Almelo (3-1) op een zeker moment met een mysterieus gebaar de formatie van zijn ploeg te wijzigen. De trainer van de Almeloërs legde zijn armen over elkaar en sloeg met zijn rechterhand op zijn linkerelleboog. Aanvoerder Mats Knoester verklapt na afloop voor de camera van ESPN dat Wormuth daarmee bedoelde dat zijn ploeg in een 4-4-2-formatie moest gaan spelen.

“Zie je? Wij dachten iets heel anders. Wormuth heeft altijd wel van die momenten die wij niet kennen”, reageert Hélène Hendriks na het antwoord van Knoester. “Ik vind ‘m apart, normaal geef je op een andere manier aan dat je 4-4-2 gaat spelen”, gaat analist Marciano Vink verder. “Of je daarmee meteen je kaarten oplegt? Tja, kom op. Volgens mij speelden ze de hele wedstrijd in een 4-4-2-formatie, alleen zakte De La Torre er af en toe tussenuit. Dus dan is het 4-4-2 of 4-4-1-1, een beetje ingewikkeld. Maar zoveel veranderde er niet in het spel.”

"Het is een teken aan de ploeg dat er wat moet veranderen. Dat moet je niet zeggen. Heeft de aanvoerder dat al gezegd? Dank je wel. Nee, maakt niet uit. We hebben verschillende tekens en met zoveel mensen in het stadion kun je niet roepen", verklaart Wormuth zelf in gesprek met ESPN. "De tegenstander dacht op een gegeven moment: nu wordt het makkelijk. In die fase hebben we een doelpunt gemaakt. We roken een kans, maar de euforie was kort. Nu komen er uitwedstrijden waarin we iets kunnen bereiken."

“Het was zeker een afgetekende overwinning, dikverdiend”, zo analyseert Vink de 3-1 overwinning van PSV. “Maar ik vond Heracles wel beter in de tweede helft, in ieder geval vooruit. Het was niet meer alleen geënt op Bakis die in zijn eentje voorin met twee of drie man stond. Met het inbrengen van Armenteros had je wat meer power voorin en daarmee konden ze PSV zelfs eventjes pijn doen. Heracles was de tweede helft iets beter, maar PSV had deze wedstrijd met 7-1 of 8-1 kunnen winnen.”

Knoester spreekt na afloop van een ‘kansloos gevoel’. “Uiteindelijk komen we nog wel op 2-1. We houden het tot de rust nog vol met 1-0, dus we hadden er nog wel geloof in. Als je kijkt naar het spel: het druk zetten liep niet, de bal houden liep niet”, zegt de verdediger van Heracles. “PSV heeft kwaliteiten, maar ik vond het druk zetten bij ons heel matig, we waren slecht in de duels en we verloren alles. Tja, dat wordt het lastig.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mocht hij binnen een paar jaar klaar zijn als trainer kan die altijd nog doventolk worden.

Nog even en we gaan honkbal praktijken krijgen. Ik kan er overigens wel waardering voor hebben, is gewoon gebruik maken van de middelen, zonder met briefjes te werken.

6 maart 2022 om 15:36

En wat bedoel je met honkbal praktijken? Is dat erger dan een brief geven aan een spelen en dat de brief dan van hand tot hand rondgaat?

6 maart 2022 om 16:08

Zoals de coach van de pitcher met een hoop gebaren en gebaartjes signalen geeft om te vertellen wat voor worp er moet komen. Zoek maar eens op, daar zitten enorm uitgebreide voorbeelden bij, geweldig om te zien.

"Normaal geef je op een andere manier aan dat je 4-4-2 gaat spelen". Dat jij een manier kent, wil niet zeggen dat dat per definitie de enige toegestane manier is! Laat die man. Als dit de afspraak is en zijn ploeg begrijpt het, dan is dat toch goed.

6 maart 2022 om 16:46

Haha inderdaad. Ze zijn vandaag wel erg aan het zeuren. Vink die wil bepalen hoe Wormuth een formatie verandering door moet geven en Bruggink wil bepalen wat Veerman in zijn vrije tijd doet..

Is gewoon een gebaar om te veranderen wat van te voren is afgesproken. Duidelijk voor die groep dus prima toch.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren