Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Fischer gaat van de drie vertrokken Denen nog het meest gemist worden’

Laatste update:

Ajax heeft afscheid genomen van drie talentvolle Denen, van wie in het verleden veel verwacht werd. Het Amsterdamse avontuur van Viktor Fischer, Lucas Andersen en Nicolai Boilesen is echter als een nachtkaars uitgegaan met Boilesen als meest schrijnende geval. De bezoekers van Voetbalzone denken dat Fischer het meest gemist gaat worden.

/

Op de vraag ‘welke van de drie vertrokken Denen gaat het meest gemist worden door Ajax’ gaven bijna 13.000 bezoekers een antwoord. Fischer is met 68 procent van de stemmen de ‘winnaar’ van de poll: de stemmers denken dat hij het meest gemist gaat worden. Fischer tekende in april 2011 een contract bij Ajax en hij maakte onlangs bekend naar Middlesbrough te verhuizen.

Andersen, die in augustus 2012 door Ajax werd aangetrokken, is tot medio 2020 speler van de Zwitserse topclub Grasshopper. Andersen werd vorig seizoen al verhuurd aan Willem II; negentien procent van de stemmers denkt dat hij het meest gemist gaat worden bij Ajax.

Dertien procent van de stemmers denkt dat Boilesen het meest gemist gaat worden. In 2010 werd Boilesen naar Amsterdam gehaald en hij werd al snel een vaste waarde. Trainer Frank de Boer zag in Boilesen een topspeler voor de toekomst, maar de linksachter weigerde een nieuw contract te tekenen. Daarmee gooide hij al zijn glazen in en hij heeft nog altijd geen nieuwe club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik miste een optie geen van allen. Ajax gaat geen enkele van de genoemde Denen missen!

10 juli 2016 om 23:17

Waarschijnlijk had je daarmee een beter beeld gehad. Ik denk dat dat 80% van de stemmen als uitslag had gegeven. Maar ach er zijn veel meer spelers die je ook niet zou missen zoals Serero. Het zijn niet alleen die drie Denen

11 juli 2016 om 00:29

Fischer was alleen het laatste seizoen slecht. Jaren daarvoor wel wat laten zien en vindt de overstap naar Middelsbrough geen slechte keuze

11 juli 2016 om 08:41

Dat kan geen optie zijn op de poll.

11 juli 2016 om 11:49

Zijn ze bij Schone een postzegel vergeten te plakken?

Wat? Is die Fischer zo erg achteruit gegaan na die blessure? Weet nog een paar jaar terug dat je het helemaal benauwd kreeg als die aan de bal was tegen Feyenoord. Zonde hoor.

10 juli 2016 om 23:02

Hij wilde zich te graag bewijzen na de blessure maar Younes is gewoon een stuk verder en komt vaker zijn man voorbij.

10 juli 2016 om 23:48

Dat hij voor zijn blessure zo goed was is een mythe. Hij is altijd een blind paard geweest en soms valt het balletje goed...

13 juli 2016 om 19:16

Een Myth je zag echt wel dat deze man talent had en je moest in de eredivisie standaard 2 man op hem zetten anders had je een open dag op goal. In zijn eerste seizoen durfde ik hem zelfs wel bij de grootste talenten va de wereld te plaatsen.

Maar daar was de afgelopen jaar weinig van terug te zien Ondanks ze niet eens verkeerde statistieken.

10 juli 2016 om 23:23

Voor zijn blessure speelde hij ook al als een krant. Was voornamelijk tegen zichzelf aan het vechten. Ik ben er van overtuigd dat FDB hem toen in bescherming had moeten nemen en hem gewoon even niet had moeten laten spelen. Maar helaas was ook toen de selectie al niet op orde want er was volgens mij ook geen ander.
Na zijn blessure nooit meer zijn oude niveau gehaald

10 juli 2016 om 23:49

Je bedoelt dat hij voor zijn blessure speelde als een oude krant maar na zijn blessure dat niveau niet meer haalde??

11 juli 2016 om 07:41

Toen werd ie een natte krant

Fischer in een 4-4-2 om een targetman heen, zoals Pelle, en hij kan dodelijk zijn. Hoop dat ie alsnog de stappen kan zetten in zijn carrière.

10 juli 2016 om 23:48

Fischer en het woord dodelijk in één zin krijgen is nog een grotere prestatie dan wat Portugal zojuist heeft laten zien.

Was een hele rare pol. Fischer was de enige die afgelopen seizoen minuten gemaakt heeft. andersen verhuurd en boilesen zat waarschijnlijk ook ergens tegen een bal te trappen. Lijkt op een improvisatiegebrek voor een fatsoenlijke poll.

Fischer was ook wel degene met de meeste potentie maar bij geen van de drie is alles eruit gehaald wat er in zat, mede door blessures en uit vorm zijn maar ook omdat de vervanging het beter deed.

is toch logisch..? Fischer was gewoon afgelopen jaar weggelaten een enorm talent.. k denk dat hij het zeker nog gaat maken..

Zal best. Maar is ook betrekkelijk. Hij heeft al tijden niets gepresteerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren