Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoorder blijft bescheiden: ‘Want Ajax en PSV hebben veel kwaliteit’

Laatste update:

Feyenoord staat na de 2-4 overwinning op Excelsior in ieder geval voor één nacht gedeeld bovenaan, maar over het kampioenschap durft Eric Botteghin nog niet hardop te spreken. “Natuurlijk wil ik een keer kampioen worden, al is het nog erg vroeg om over onze kansen op een landstitel voor dit seizoen te praten”, zegt de verdediger.

/

“Het is pas november. Maar wat nu blijkt is dat wij in De Kuip nauwelijks zijn te verslaan. Als we er in slagen om in uitwedstrijden een hoog niveau te halen, dan is er veel mogelijk. We willen straks in januari aan de tweede helft van het seizoen beginnen als één van de koplopers. Dan kunnen we meer dromen”, zegt de Braziliaan.

Ajax en PSV hebben veel kwaliteit. Maar PSV heeft al onnodig punten laten liggen”, besluit de 28-jarige ex-speler van onder meer FC Groningen in een interview met het Algemeen Dagblad. Feyenoord heeft nu overigens wel slechts één keer de nul gehouden in de laatste twaalf uitwedstrijden in de Eredivisie.

Denk jij dat Feyenoord kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig heeft gio voor dit beest gekozen achterin. Zoveel beter dan arie

29 november 2015 om 12:47

De 2-4 kwam gisteren anders gewoon bij hem vandaan. Ik vind hem geen steek beter dan vd Heijden. Vd Heijden is opbouwend beter, Botteghin normaal gesproken beter in de duels. Positioneel wil Botteghin door zijn enthousiasme nog wel eens uit de pas lopen. Is mij om het even wie er naast v Beek speelt. Volgend seizoen Woudenberg linksback, en Kongolo weer centraal....al doet Kongolo het op dit moment erg goed als linksback.

29 november 2015 om 12:55

Kongolo vind ik een fantastische linksback, dat moet gewoon zijn positie worden. Verdedigend ijzersterk, en zo kan ie voetballend/technisch ook z'n ei kwijt. Kan ook prima centraal, maar vind m daar niet beter dan op linksbacks.

Feyenoord geeft idd te makkelijk doelpunten weg. Ben bang dat ze dit een keer zal gaan opbreken.

Enige passende reactie. Feyenoord moet gewoon lekker de druk op Ajax en PSV blijven opvoeren en dan weet je maar nooit wat er mogelijk is. Met die uitwedstrijden legt hij ook de vinger op de zere plek. De uitwedstrijd tegen Heerenveen was goed, tegen Excelsior redelijk, maar de overige uitwedstrijden echt heel slecht. Als je dan behalve PSV nog het hele linker rijtje uit krijgt, dan weet je dat je nog een hoop te bewijzen hebt, alvorens je serieus kan denken aan een titel.

Het begint inmiddels een heel aardig elftal te worden, oogt solide en ook voorin loopt het redelijk gesmeerd. PSV heeft denk ik de beste selectie, maar die spelen nog Europees en laten soms steken vallen. Ajax blinkt natuurlijk niet uit qua spel, maar is oerdegelijk en daarmee gewoon ook een kanshebber voor de titel. Daarnaast ziet het er naar uit dat ze geen verplichtingen meer hebben na donderdag buiten de competitie, wat een voordeel is. Ik denk dat als Feyenoord zo blijft gaan dat ze ook tot het eind blijven meedoen, ik vind ze kwalitatief niet onderdoen voor Ajax, en als PSV zo slordig blijft kan het zomaar tussen de twee rivalen gaan. Wordt al met al een interessante ontknoping.

29 november 2015 om 12:03

Goed verwoord, wat ik er aan toe wil voegen is dat ik als neutrale supporter van de topclubs in de Eredivisie ontzettend blij ben dat Feyenoord weer boven in meedraait!
Wat is het toch fijn dat van Geel daar is gekomen en Feyenoord stap voor stap uit het slop heeft getrokken.
Als je ziet waar Feyenoord 5 jaar geleden stond en dat ze nu nagenoeg van hun schulden afzijn kan je niet anders dan blij zijn.
Ik verwacht dat Feyenoord over 2-3 seizoenen weer helemaal mee doet op alle gebieden met Ajax en PSV!

29 november 2015 om 12:19

Hoop op een spannend eind van de competitie. Met de traditionele top 3 weer op bovenste plekken

Laten de clubs, die voor een kampioenschap kunnen gaan eerst maar eens tonen, dat ze kampioen kunnen worden, dus dwz niet na 25/30 wedstrijden al uitgeschakeld zijn.
PSV heeft een zwaarder programma, er van uitgaande dat PSV de EL haalt of zelfs doorkomen in de CL, maar ook dat is niet zeker.
Feyenoord en PSV zitten nog in de Knvb beker.
Ajax is nagenoeg uitgeschakeld voor de EL, dus vrij om zich te concentreren voor het eventuele kampioenschap.

Nadeel voor psv is dat ze Europees spelen. Ajax en Feyenoord hebben dat niet. Is toch een bepaalde druk die je hebt.

29 november 2015 om 12:52

Hahaha jij kan in de toekomst kijken dat je dit allemaal weet? De kans dat ajax doorkomt is enorm klein maar hebben tot nu toe ook gewoon europees gespeeld. De kans dat PSV wint van cska is ook enorm klein dus ben benieuwd

29 november 2015 om 14:12

Het verschil is dat Ajax de Europese duels niet serieus neemt en PSV wel. Daarbij heeft PSV Europese overwintering nog in eigen handen (een gelijkspel is genoeg). Ajax is afhankelijk van hoe serieus Celtic het laatste duel nog neemt. De kans dat Celtic er met de pet naar gooit is hoogst waarschijnlijk. Zeker na de walgelijke gebeurtenis met Ajax fans in schotland.

29 november 2015 om 14:18

Ligt er natuurlijk wel aan of Wolfsburg Manchester United verslaat, als dat het geval is volstaat een gelijkspel inderdaad.

29 november 2015 om 15:15

Niet serieus neemt? Eeen zwaar bevochtte zege bij Celtic. Ajax heeft tot het laatst zitten knokken om toch nog de overwinning eruit te slepen.

En walgelijke gebeurtenis met Ajax fans valt nog te bezien. Laat de politie eerst maar eens de daders voor de rechter brengen, pas dan kunnen we oordelen wat er daar gebeurt is.

Ik vind dat Feyenoord zelfs kampioen moet worden. Ze spelen geen Europees voetbal, en kunnen zich dan een hele week voorbereiden op de komende wedstrijd. Dat is echt een groot voordeel. Dit wordt nog wel eens onderschat in de voetbalwereld. Bovendien heeft Feyenoord gewoon een heel goed team. Op elke positie staat iemand die bij de beste 30 van de eredivisie hoort. Dat was vroeger met Nelom en Schaken nog wel eens anders. Nu hebben ze echt een fantastisch team. Ik hoop dat alles bij elkaar blijft, en dat ze volgend seizoen gaan verrassen in de Europa League/champions League.

het gaat me niet om de leden die hier iets posten het gaat me om de video,s op deze site en ik ben niet de eerste die hier wat over zegt!

De kampioenaspiraties van feyenoorders zijn net zo wisselvallig als het weer. Na het gelijkspel tegen Ajax moest er er even maar niet over het kampioenschap worden gesproken en zie nu, na een winstpartij op met alle respect Excelsior, rekent men zich weer rijk.
Fijn dat Boteghin nog een beetje realisme in zich heeft. Maar ja die is ook nog niet zo lang in Rotterdam.

30 november 2015 om 00:33

En dat baseer jij op dit artikel? Dan heb je wat anders gelezen dan ik denk ik. Aspiratie om kampioen te worden is er logischerwijs altijd. Maar om ons rijk te rekenen na deze overwinning en het defensieve geklungel wat ik gezien heb, zal ik niemand horen zeggen hoor.

Het grootste winstpunt dit seizoen is dat we niet meer echt zwakke schakels in de basisploeg hebben á la Nelom, Kazim, Immers.

Vriend en vijand zullen moeten toegeven,dat Feyenoord nadrukkelijk op de deur klopt van het kampioensschap.
Misschien niet perse dit seizoen(ofschoon het mogelijk is) maar als je ziet wat een progressie de ploeg de afgelopen drie seizoenen heeft gemaakt,is het duidelijk dat wanneer het team zich doorontwikkelt,komende periode stappen gaat maken.
Hoe dan ook,feyenoord behoort weer tot de traditionele top 3!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren