Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-watcher Van Eersel komt met update over blessure Geertruida

Laatste update:

De blessure van Lutsharel Geertruida lijkt mee te vallen. De Feyenoord-verdediger verliet op vrijdag het trainingskamp van het Nederlands elftal vanwege een blessure, maar ‘de eerste signalen’ zijn dat het wel meevalt. Dat vertelt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel in de FC Rijnmond-podcast van RTV Rijnmond.

Donderdagmiddag sijpelden al berichten door over een mogelijke blessure bij Geertruida. De 23-jarige verdediger moest de training van Oranje staken, maar bleef aanvankelijk wel bij de groep.

Vrijdagochtend liet de KNVB echter weten dat Geertruida alsnog het kamp zou verlaten. Uit medische tests was geconcludeerd dat de komende interlands, tegen Ierland en Gibraltar, te vroeg zouden komen.

In de podcast FC Rijnmond komt Dennis van Eersel, clubwatcher van Feyenoord namens RTV Rijnmond, met een update. “Hij kan die interlands echt niet spelen, dus hij zal teruggaan naar Feyenoord.”

“Waar hij dan precies last van heeft...”, vervolgt Van Eersel. “Daar komt het AVG-riedeltje (Algemene Verordening Gegevensbescherming, red.) weer de hoek om, dat wordt niet gezegd. Dus het is ook wel even afwachten in hoeverre het hem na dit interlandblok bij Feyenoord gaat hinderen. Maar de eerste signalen zijn dat dat waarschijnlijk wel meevalt.”

Dat zou goed nieuws zijn voor Feyenoord. De Rotterdammers spelen na de interlandbreak een aantal cruciale wedstrijden. Op 28 november is Atlético Madrid de tegenstander in de Champions League, vijf dagen later komt PSV naar De Kuip.

Voor bondscoach Ronald Koeman was het wegvallen van Geertruida een hard gelag. Hij zag eerder ook al verdedigers Nathan Aké, Micky van de Ven, Matthijs de Ligt, Sven Botman en Jeremie Frimpong afhaken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is prima toch. Veel negativiteit bij zijn optredens in Oranje.
Concentreer je op de wedstrijden waarin je wel wordt gewaardeerd.

18 november 2023 om 17:34

Of presteer beter bij Oranje zodat je daar ook wordt gewaardeerd. Je kan niet zeggen dat de kritiek op hem onterecht is.

18 november 2023 om 18:02

Deels. Wordt heel erg uitvergroot.

18 november 2023 om 18:20

Het wordt nog veel minder uitvergroot dan VVD, Memphis en Blind. Dit gebeurt nou eenmaal als je voor Oranje speelt.

18 november 2023 om 17:44

Als hij bij Oranje net zo zou presteren als bij Feyenoord dan zou hij ook door de rest van het land gewaardeerd worden.

18 november 2023 om 17:56

Welke spelers zijn er recent dan nog geweest die oprecht gewaardeerd werden? Buiten Frenkie en misschien Ake kan ik mij geen speler bedenken. Het Nederlands elftal is gewoon één groot wespennest wat betreft supporters. Van Hartman tot van Dijk en Dumfries, iedereen wordt constant met de grond gelijk gemaakt.

18 november 2023 om 18:03

Maar men mag ook wel meewegen dat hij tegen de beste speler van de wereld stond tegen Frankrijk.
Kan hij beter, zeker.
Is kritiek terecht, deels, men overdrijft enorm.

18 november 2023 om 18:19

MeMyseldAndI, Dumfries en Reijnders onder andere. En hoezo wordt Hartman niet gewaardeerd? Van Dijk wordt al wel jaren onterecht aangepakt.

18 november 2023 om 18:22

Wou net zeggen, Q kreeg een berg lof. Geertruida was tot dusver bij Oranje geen schim van de Geertruida van Feyenoord. Maar goed, is ook wel een ander systeem en hij is net international. De kritiek is wel erg luid als je dat meeneemt.

18 november 2023 om 18:24

Als de Feyenoorders kritiek krijgen is het enorm overdreven maar als dat Daley Blind, VVD of Memphis is dan is het allemaal terecht. Ik vind deze discussie rondom Oranje altijd zo zinloos omdat iedereen kijkt met een gekleurde bril. VVD is een van de beste Cv's van de Primer League maar veel mensen op dit forum hadden het over doorselecteren. Compleet belachelijk.

18 november 2023 om 18:40

Supporters kun je het niet noemen, de supporters zijn over het algemeen niveau Thialf-publiek. Dit zijn gewoon zielige mensen die via hun schermpje allerlei kritiek geven op de spelers van Oranje.

18 november 2023 om 19:37

Ach ja, zo gaat het altijd bij Oranje. De uitblinkers horen meteen bij de beste van de beste, de minderen zouden niet eens meekunnen met VV Bal op 't Dak. Vervelendste is vooral altijd dat bij sommigen clubvoorkeur een enorme rol speelt.

Mooi zo, en fijn dat ie uit voorzorg weggaat. Meest cruciale weken tot nu toe na de interlandbreak.

Ik ben benieuwd hoe het in de loop der jaren is gegaan met spelers die bij het Ned. elftal zaten en geblesseerd terug keerden naar hun team. Konden ze 1 2 3 4 weken niet ballen of viel het allemaal wel mee.
Ik stel deze vraag
niet omdat ik Geert truida ergens van verdenk, maar als een speler bedankt wordt hij "gestraft" en als hij niet "fit" is of last heeft van een (kleine) blessure dan mag hij rustig naar huis en zondag gewoon weer ballen

18 november 2023 om 17:30

Denk dat het zeker bij niet zo belangrijke wedstrijden gewoon een kwestie is van geen risico nemen en dat daarbij idd ook speelt dat Feyenoord een aantal cruciale duels speelt.

18 november 2023 om 17:44

@Cast1 hoe kunnen mensen zoals jij zo denken? Wie heeft besloten dat hij naar huis moet de knvb of geertruida? Ook gedacht dat een wedstrijd te vroeg kan zijn en geen risico wilt nemen?

Mooi. Fijn dat ik aan de neutrale titel kon opmaken dat het wel meevalt. Al hoewel een sensatietitel als ‘Slot moet basisklant wekenlang missen’ is VZ ook niet vreemd wanneer een speler slechts twee weken geblesseerd zal zijn.

Poh wat zou dit goed nieuws zijn voor Feyenoord. Scheelt nogal of je met Geertruida of met Nieuwkoop aan een wedstrijd begint. En zeker in de Champions League als we tegen Atletico moeten. Heb Bart al een aantal keer voorbij gerend zien worden in de CL alsof ie er niet staat. Echt heel goed nieuws dit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren