Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord tot actie gemaand: ‘Je wilt wel graag weten waar je toekomst ligt’

Laatste update:

Leroy Fer is bij Feyenoord in het bezit van een aflopende verbintenis. De Rotterdammers zouden voornemens zijn om de optie voor nog een seizoen in de verbintenis van de dertigjarige middenvelder te lichten, maar voorlopig is er nog geen witte rook. Fer geeft in gesprek met Trouw te kennen dat hij wel graag zou willen weten waar zijn toekomst ligt.

“Ik probeer rustig te blijven. We voetballen voorlopig niet, maar je wilt wel graag weten waar je toekomst ligt”, geeft Fer te kennen. De middenvelder keerde afgelopen zomer terug bij Feyenoord, nadat hij in Engeland voor Norwich City, Queens Park Rangers en Swansea City speelde. Fer speelde dit seizoen 34 wedstrijden, waarin hij goed was voor 5 doelpunten en 2 assists. Naar eigen zeggen hebben zijn prestaties hem niet verrast.

“Maar ik heb voor dit seizoen wel een knop proberen om te zetten. Ik wilde zo fit mogelijk zijn en probeerde de rol die de trainer van mij vroeg zo goed mogelijk in te vullen. Qua ontwikkeling - en dat klinkt misschien raar, omdat ik al dertig ben - was dit mijn beste seizoen van de laatste vijf, zes jaar”, zegt de middenvelder. Feyenoord kende na de komst van Dick Advocaat een opmerkelijke wederopstanding en besloot het Eredivisie-seizoen uiteindelijk als nummer drie. “Vanaf het eerste moment hebben we gezegd: geen tegengoal krijgen, want voorin hebben we genoeg spelers die een doelpunt kunnen maken.”

“We zijn vanuit de basis gaan spelen. Week in, week uit gingen we beter voetballen. En als we wat minder presteerden wonnen we alsnog of speelden we gelijk. Het klikte gewoon”, vertelt Fer. De coronacrisis die een einde heeft gemaakt aan het Eredivisie-seizoen zorgt voor de nodige vragen bij hem. “Ik ben de jongste niet meer en dit is het spelletje waar ik van houd. Je hoort nu al dat we misschien voor langere tijd zonder publiek moeten spelen. Die mooie dingen zal ik missen, want als voetballer speel je voor de fans.”

Zie jij Leroy Fer bij Feyenoord blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fer heeft laten zien dat het geen probleem hoeft te zijn om vanuit het Engelse Championship, terwijl je al langere tijd weinig hebt laten zien, van toegevoegde waarde te zijn in de Eredivisie, mits je op de juiste manier gebruikt wordt. Had wat logische opstartproblemen maar draaide een prima jaar. Ik hoop dat hij nog wat langer als een jaar extra kan blijven.

13 mei 2020 om 08:52

Eens. Maar ik denk dat het salaris (1 miljoen) parten gaat spelen voor de club en dat ze zodoende nog even afwachten hoe deze crisis zich gaat ontwikkelen voordat ze de verlenging doorzetten.

13 mei 2020 om 09:18

Achja. Was ook gewoon aanvoerder van Swansea dat rechterrijtje premier league speelde dus is net welk moment je gebruikt om een vergelijking te maken. Op WK 2014 ook nog international voor Oranje en scorend tegen Chili

13 mei 2020 om 11:10

Mits fit een hele goede speler zeker in de eredivisie. Benieuwd wat voor salaris ze hem bieden. Gezien zijn leeftijd, blessure geschiedenis en corona.

Hier moet je absoluut prioriteit van maken en gebruik het aangeboden salarisgeld van de misgelopen transfer van Linssen desnoods voor Fer. Wij hebben altijd Haps nog als vervanger voor Sini en Narsingh als uiterste oplossing. Een speler als Fer is namelijk zeer moeilijk te vervangen..

13 mei 2020 om 12:53

Wat mij betreft alleen om hem langer dan de nu besproken 1 extra jaar binnen te houden.

13 mei 2020 om 13:41

Wat mij betreft ook hoor, al zou ik voor max 2 jaar doen en dan per jaar bekijken. Hij staat op een positie dat aardig wat energie kost, maar ben zelf positief verrast hoe hij dit heeft ingevuld het afgelopen seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren