Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Feyenoord scoort moeizaam: 'De kansen gaan er uiteindelijk echt wel in'

Zondag, 31 augustus 2014 om 19:42Bart Kruyt

Feyenoord had zondagmiddag de drie punten verdiend, maar vergat om de trekker over te halen tegen FC Twente. Het duel in Enschede eindigde in een 0-0 gelijkspel en Feyenoord heeft na vier competitiewedstrijden nog maar drie keer gescoord. Voor Fred Rutten nog geen reden tot zorgen: "De kansen gaan er uiteindelijk echt wel in", voorspelde de oefenmeester.

/

Volgens Rutten heeft Feyenoord wel degelijk genoeg scorend vermogen in het team. "Dat we twee punten te weinig hebben gekregen is een correcte conclusie", zei hij tegen FOX Sports. "We hebben heel behoorlijk gevoetbald en daardoor kansen gecreëerd. Deze lijn moeten we doortrekken. Onderdelen van ons voetbal spraken me heel erg aan."

Rutten wilde in de uitwedstrijd bij Twente Colin Kazim-Richards laten debuteren, maar zag daar door omstandigheden van af. Jordy Clasie en Luke Wilkshire waren immers niet okselfris en daarom wilde Rutten zijn wissels niet te snel gebruiken. Feyenoord speelt na de interlandperiode thuis tegen promovendus Willem II.


Poll

Feyenoord heeft voldoende scorend vermogen


Gerelateerd

Meer sportnieuws

45 reacties (laatste reactie door fransen)

Teams die kampioen willen worden, hebben een scorende spits nodig. Zo'n spits mist Feyenoord.

31 augustus 2014 om 19:47

Te Vrede is een scorende spits?

31 augustus 2014 om 19:53

@boatengboy Zo, ja.. Inderdaad! Ik bedoelde natuurlijk een veel-scorende spits. Foutje!

31 augustus 2014 om 20:05

tevrede loopt bijna 1op1 zowel in Europa als Eredivisie, maar vandaag miste ie een penalty en paar kansen, maar goed, geen enkele Feyenoorder wist te scoren

31 augustus 2014 om 20:14

Maar geen meevoetballende spits, zag vandaag ook weer paar hele slechte momenten van Te Vrede. En hij had ook kansen genoeg vandaag...

31 augustus 2014 om 20:18

Inderdaad Frgiooo, hij heeft nog veel te leren. Ballen koppen op 12 meter van het goal, dat is leuk om een keer te proberen, maar niet als je dat viermaal in een wedstrijd doet. Kan je beter terugleggen op opkomende spelers. Naast die penalty had hij nog drie kansen waarvan er minimaal wel eentje in mocht, maar helaas..

Opmerkelijk genoeg heeft alleen Heracles minder dan Feyenoord gescoord deze competitie... Feyenoord pas driemaal in vier wedstrijden, dat is gewoon Feyenoord onwaardig.

31 augustus 2014 om 20:43

Te Vrede alleen als pinchhitter hopelijk. Dan maar Kazim of Manu in de spits want voetballend is het hopeloos.

31 augustus 2014 om 23:43

Te Vrede ziet het spelletje te langzaam, is ook te traag en zijn voetballende vermogen zitten hem ook niet mee. Hij verpest te veel aanvallen met zijn onvermogen het is dat hij zoveel niet te missen kansen voorgeschoteld krijgt. Een goede spits had zich al onsterfelijk gemaakt maar draait leuk mee.

31 augustus 2014 om 23:46

Dat komt omdat er een waardeloze spits speelt die een paar kansjes afmaakt, maar nooit een serieuze dreiging vormt. Tegen Utrecht had hij veel kunnen scoren als hij zich er niet steeds uit liet rennen door Leeuwin.

31 augustus 2014 om 19:49

Weet niet of je Feyenoord de laatste tijd volgt maar de spits van Feyenoord heeft er al 3 in liggen. Natuurlijk had hij die penalty moeten maken, maar dat wil niet zeggen dat Te Vrede geen scorende spits is

31 augustus 2014 om 19:50

Ik geloof dat Ajax de afgelopen jaren ook geen echt scorende spits had, maar ook 4x kampioen op rij is geworden

31 augustus 2014 om 19:56

Ajax heeft dat afgelopen seizoenen ook niet echt gehad.

31 augustus 2014 om 23:02

Teams die kampioen willen worden stellen de beste spelers op vanaf het eerste fluitsignaal. Rutten begrijpt het niet echt. Elke week laat hij uiteindelijk Manu opdraven. Diverse keren was er een beloning. Nu toch wederom op de bank. Wat een trainer zeg. Alhoewel, misschien is Rutten wel verantwoordelijk voor de komst van Vermeer. Dat maakt dan weer wat goed. Vervolgens Toornstra nog in de basis en wie weet.

Scorend vermogen? Op je muil, gauw.

Gaat goed komen, de wedstrijd van vandaag beloofde veel goeds voor de komende competiterondes. Vooral een middenveld met een begaafde speler op de 10 is een verademing. Je zag na 5 seconden al dat Vilhena en Clasie veel beter tot hun recht kwamen met Toornstra aan hun zijde.

Nu afwachten hoe Kazim-Richards gaat ballen, vooral met iemand als toornstra is een snelle spits die op diepe ballen kan lopen ideaal.

31 augustus 2014 om 19:57

Je kan ook nog met Manu in de spits gaan spelen als je wil counteren. Een beetje zoals toen met Fernandez. Al is Manu wel iets beter dan Guyon.

31 augustus 2014 om 23:08

Toch lachwekkend dat een lullo als ik al vanaf het begin zeg wat jij vind. Hoe kan Feyenoord dan zo lang wachten? Hoe logisch is het dat Italie met Pirlo beter is dan zonder. Frankrijk en Juventus werden ooit kampioen dankzij Platini. Tuurlijk gaan vilhena en clasie beter spelen zonder immers.

Er lopen wel redelijk wat spelers die een goal kunnen maken maar je mist wel een killer. En als er iemand geblesseerd uitvalt. Met bv een Dost erbij zou ik Feyenoord wel weer als een titelkandidaat zien, zeker nu Vermeer ook komt.

31 augustus 2014 om 19:47

Als je feyenoord als titelkandidaat ziet moet er niet alleen een spits komen maar ook een cv want mathijssen dat is gewoon zielig aan het worden.

Ja, omdat er geen aanspeelpunt vooraan staan, Schaken het geen zestig minuten volhoudt en het elftal niet kan temporiseren. Hopelijk leert Te Vrede een bal kaatsen en een steekbal te geven, gaat Bilal snel in vorm komen en lukt het El Ahmadi om weer tempo aan het spel te geven.

Immers werd gemist in de 2e helft

31 augustus 2014 om 19:50

Hahahaa nee juist niet. Ging veel beter zonder die slungel.

31 augustus 2014 om 19:53

Je bedoelt Lex 'koekenbakker' Immers

Hoezo mag Mulder eigenlijk geen interviews geven?

31 augustus 2014 om 19:57

Omdat die natuurlijk helemaal door midden gezaagd gaat worden dat zijn tijdperk bij Feyenoord voorbij is.

31 augustus 2014 om 19:58

Omdat ze hem naar dingen gaan vragen waar hij geen goed antwoord op kan geven, misschien was hij ook helemaal niet op de hoogte van de transfer.

31 augustus 2014 om 19:59

ze zijn bang dat het meest imposante en uitstralingsrijke figuur uit de selectie opeens bizare uitspraken gaat doen haha

31 augustus 2014 om 20:00

Feyenoord neemt Hem in bescherming

Ja, we hebben gewoon een spits nodig. Maar die gaat waarschijnlijk niet komen.

Ik zie het al wel iets positiever in met Feyenoord dan een week, twee weken geleden, maar een spits is gewoon zo belangrijk.
Eigenlijk ook een linksback of centrale verdediger, aangezien Mathijsen echt slechter begint te worden en Van Beek en Kongolo nog veel fouten maken, te onervaren zijn.

31 augustus 2014 om 20:06

Miss. Miyachi weer huren (of kopen?)

het team gaat vorm krijgen doe je best fred

Er wordt nu veel gefocust op de spits, maa de vleugels mogen van mij ook wel een stuk meer goals maken en vanuit het middenveld mogen die gasten ook wel minimaal 5 goals pp maken in de Eredivisie. Die kansen liggen er gewoon, zeker met Toornstra zijn traptechniek kan je dat voor elkaar krijgen. Clasie en Vilhena moeten hun kansen gaan herkennen.

Te Vrede is niet het niveau Pelle, maar toch zie je hem wel beter worden. Zeker in duelkracht en als aanspeelpunt is het al beter dan een paar weken geleden. Nu nog de 'makkelijke' ballen erin peren. Die penalty missen is wel een dure fout nu helaas.

31 augustus 2014 om 20:02

in de top van de eredivisie met de verdedigers die hier rondlopen zou elke vleugelspeler van een top 5 club op zeker 10 goals moeten kunnen maken ! elke 10 zou er 10-15 in moeten kunnen leggen en elke spits 20

31 augustus 2014 om 21:19

Ja precies. En dan heb je ook een meer gevarieerd aanvalsspel. Iedereen focust enorm veel op de spits omdat die door Pelle zo dominant werd ingevuld.

Feyenoord speelde heel goed, tot nu de beste en mooiste wedstrijd van hen die ik dit seizoen heb gezien. Twente werd in bepaalde delen van de wedstrijd echt vastgezet op de eigen helft, en kwam moeilijk tot kansen. Er werd door hen vooral van afstand geschoten, maar Mulder keepte (voor de verandering) een prima pot. Verder was het aanvallende spel van Feyenoord heel goed en mooi om te zien.

Mulder keepte deze wedstrijd prima. Wilkshire speelde een goeie pot, paar goeie voorzetten.
Van Beek vond ik een stuk beter spelen, en had een cruciale onderschepping op een eind-pass.
Mathijsen was matig (verrassing) en Nelom ook (is gewoon matig).
Alle middenvelders waren scherp en speelden heel goed, op Immers na. Mooi debuut voor Toornstra.
Schaken, Boëtius en Manu speelden prima.
Te Vrede had er wel een stuk of twee mogen inleggen.

Maar goed dat ze een nieuwe keeper gehaald hebben hahahaha.

Met Te Vrede gaat het echt niet goed komen. Dan blijf je 5 kansen nodig hebben voor 1 goal.

Kazim is een speler die veel snelheid en kracht meebrengt in de aanval hij heeft een goed afstandsschot door zijn schotkracht en hij kan op kracht ook mannetjes passeren dus ik snap niet waarom Rutten hem niet opstelt hij heeft veel meer power dan een Te Vrede met alle respect natuurlijk. Feyenoord heeft een krachtpatser in huis gehaald maar hij moet wel spelen je ziet dat spitsen met kracht veel kunnen doen in de Nederlandse competitie.

31 augustus 2014 om 20:57

Hij was nog niet helemaal fit, de volgende wedstrijd verwacht ik hem wel in de basis.

31 augustus 2014 om 21:17

Ja inderdaad, maar als die man fit is, en dat denk ik na volgende week want er is een week lang geen eredivisievoetbal door de interlands, dan kan Kazim zich beter voorbereiden en extra hard trainen en dan staat hij er hopelijk. Feyenoord heeft goud in handen met Kazim hij is een krachtpatser hij zet iedereen aan de kant op kracht verliest hij geen duels.

1 september 2014 om 17:08

Dat ben ik helemaal met je eens.
Hij is groot, sterk, snel en heeft een goed schot.
Dus alle kwaliteiten om veel te scoren, zeker in Nederland met niet de beste verdedigers.

Feyenoord gaat een doelpunt of 60 tot 65 maken. Waarschijnlijk te weinig om echt hoge ogen te gooien.

31 augustus 2014 om 21:24

Met Mitchell Te Vrede in de spits wel

Onbegrijpelijk hoe Feyenoord zich zo blind kan staren op te Vrede. Wat gebeurt er als hij geblesseerd raakt of uit vorm is, wie maakt dan de doelpunten? Voor de concurrentie op die positie zou het sowieso geen slecht idee zijn als er een spits bij komt.

1 september 2014 om 17:09

Dan speelt Kazim, Manu of Achahbar en ook Immers kan daar nog spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV3943
2.Feyenoord3229
3.AZ2923
4.FC Twente2711
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. StengsMiddenvelder133
Q. TimberMiddenvelder134
Igor PaixãoAanvaller133
S. GiménezAanvaller1316
M. WiefferMiddenvelder122
R. ZerroukiMiddenvelder110
Y. MintehAanvaller103
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

42 fans
Coach, 60 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren