Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord presenteert Ramiz Zerrouki en maakt eindelijk contractduur bekend

Laatste update:

Ramiz Zerrouki is officieel speler van Feyenoord, zo bevestigt de regerend landskampioen via de officiële kanalen. Daarmee is de 25-jarige middenvelder na Thomas van den Belt (PEC Zwolle), Timo Wellenreuther (Anderlecht) en Yankuba Minteh (Newcastle United, huur) de vierde zomeraanwinst van de Stadionclub. Zerrouki heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2027. Feyenoord maakt naar verluidt zo'n acht miljoen euro over naar FC Twente.

Zerrouki is blij om het shirt van Feyenoord te dragen, zo laat de Algerijns international weten via de clubwebsite. "Ik ben blij en trots dat het moment eindelijk daar is. Feyenoord is een grote club in Nederland. Ik wil me hier als mens en als voetballer verder ontwikkelen en mooie momenten beleven. Ik kan niet wachten om te beginnen." Zerrouki, die afgelopen winter al graag in De Kuip had willen tekenen, speelde maandag nog namens Algerije tegen Tunesië (1-1). Donderdagmiddag werd de rechtspoot eindelijk gepresenteerd in Rotterdam-Zuid.

Met Zerrouki heeft trainer Arne Slot eindelijk zijn echte vervanger voor Fredrik Aursnes binnen. Laatstgenoemde vertrok vorige zomer naar Benfica, waarna voor Feyenoord een lange zoektocht volgde naar een controleur. De Rotterdammers slaagden er niet in om een echte '6' aan te trekken, dus aankoop Quinten Timber kreeg de kans op die positie. Vervolgens raakte de aanvoerder van Jong Oranje geblesserd, waardoor Mats Wieffer plotseling zijn kans greep. De in Borne geboren middenvelder ontwikkelde zich razendsnel in De Kuip en bleek vorige seizoen dé oplossing op het middenveld in het kampioenselftal van Feyenoord. Mogelijk gaat Wieffer nu op de positie van de vertrokken Orkun Kökçü spelen.

Zerrouki speelde sinds 2016 voor Twente, dat hem destijds transfervrij overnam van Ajax. De 21-voudig international van Algerije speelde in totaal 108 officiële wedstrijden voor de Tukkers, waarin hij goed was voor zes doelpunten en acht assists. De Amsterdammer stond ook op het lijstje bij PSV als mogelijke opvolger van Ibrahim Sangaré, die deze zomer lijkt te vertrekken uit Eindhoven. Zerrouki had zijn zinnen echter al gezet op een transfer naar Feyenoord, met wie hij komend seizoen in de groepsfase van de Champions League zal uitkomen.

Is Ramiz Zerrouki een aanwinst voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iemand moet het bestuur even laten weten dat ze de CL ingaan.

22 juni 2023 om 16:34

Zerrouki gaat jou nog versteld doen laten staan.

22 juni 2023 om 16:40

Het is in ieder geval onvoorstelbaar veel geld voor zo'n modale voetballer. Voor 8 miljoen kochten wij onlangs Aursnes, Trauner, Wieffer en Hancko.

22 juni 2023 om 16:45

Dat komt meer door dat je een speler haalt bij een club die top 5 speelt. Dan betaal je nu eenmaal meer. De spelers die jij opnoemt moet je maar net mee geluk hebben. Hadden ook gewoon missers kunnen zijn.

22 juni 2023 om 16:50

Jij denkt dat je altijd 6 blijft gooien?

22 juni 2023 om 16:50

Maar het gaat om de kwaliteit, niet om de club waar een speler vandaan komt. Voor Zerrouki zal het in ieder geval vele malen moeilijker worden om geen misser te worden, gezien het bedrag.

22 juni 2023 om 16:59

Kennelijk vond diezelfde technische staf die dat soort spelers voor samen 8 miljoen haalde Zerrouki alsnog zoveel geld waard. Bovendien speelt ie al jaren onder de neus van Slot en co., ze hebben hem echt wel kunnen bestuderen

22 juni 2023 om 17:11

@FCTwenteSRD Hancko komt van Sparta Praag. Ik schat die club toch wel een stuk hoger in dan FC Twente. Voor de rest heeft Feyenoord, op El Ahmadi na, vooral miskopen gedaan bij Twente. Dus het is niet zo gek dat Zerrouki bij veel mensen de schijn tegen heeft.

22 juni 2023 om 17:21

Voor de Eredivisie vast goed genoeg maar voor de CL, nee dat zie ik niet gebeuren.

22 juni 2023 om 17:38

Je kunt de transfer van Aursnes (5 ton kopen, 14 mil verkopen) heel vaak gebruiken als voorbeeld, maar zo'n balans is natuurlijk bizar en, helaas, een uitzondering. We kunnen ook vergelijken de geldverbranding voor Haps, Bozenik, Waelemark.

We hebben sinds kort een uitzonderlijk succesvol aankoopbeleid. Dan heb ik er voorlopig vertrouwen in dat dezelfde mensen bij de club weten waaraan ze 8 miljoen uitgeven. Was Wieffer niet maximaal modaal toen hij van Excelsior over kwam?

22 juni 2023 om 17:38

@Banana welke miskopen heeft feyenoord bij twente gedaan dan? Er zijn van de afgelopen 25 jaar maar 3 spelers van twente naar feyenoord gegaan. Dat waren Paul bosvelt, el ahmadi en renato tapia. Dus zeg het maar? Welke waren de miskopen.

22 juni 2023 om 17:38

Wat een positiviteit toch in dit legioen. Nadeel van de twijfel tot je jezelf bewezen hebt, zoiets?

22 juni 2023 om 17:56

Zo sta ik er wel in inderdaad. Ik vind het een hoop geld voor positie die wij niet per se nodig hadden. Maar het is natuurlijk een prima speler en deed het goed bij Twente. Daarnaast volgens mij een leuke kerel en Nederlandstalig.

22 juni 2023 om 18:01

Ik doelde inderdaad op Tapia . Sommigen waren ook niet zo te spreken over de eerste periode van El Ahmadi, maar daar ben ik het niet mee eens.
Er hangt over het algemeen een negativiteit in het legioen om alles wat uit de subtop van de Eredivisie komt. Timber heeft hetzelfde, hoewel die ook gewoon veel te weinig laat zien. Ik gok Zerrouki wel iets hoger in.

23 juni 2023 om 04:35

En niet vergeten 1 goed seizoen en hij is 20 mil waard. Als Algerije over paar jaar africaka cup weer wint zelf 50 mil waard hahaha gaat allemaal zo snel tegenwoordig. 1 mooie doelpunt in de cl en iedereen wil je hebben. Prima aankoop voor 8 miljoen wtf in Engeland lachen ze ons uit man. 8 mil betalen ze daar voor een 3 de of 4 de speler om de bank warm te houden

23 juni 2023 om 05:27

Deze vergelijking slaat en kant noch wal en is niet waar haha.

22 juni 2023 om 16:40

Rustig aan. wij hebben niet oneindige middelen en moeten dus slim toeslaan op de markt.
Niemand gaat er vanuit dat Feyenoord zomaar overwinterd dit jaar.

Over Zerrouki ben ik wel positief een type middenvelder die wij nog niet hebben in de selectie.
Ik denk dat hij met Wieffer gaat spelen op het middenveld!

22 juni 2023 om 17:11

"ik denk dat hij met Wieffer gaat spelen op het middenveld!"

Lijkt mij ook logisch he, hij gaat nie sament met Bijlow op doel of Gimenez in de spits ;p

Zonder dollen, denk je dat Feyenoord met dubbele 6 gaat spelen?

22 juni 2023 om 17:15

Aangezien Arne Slot al eens heeft aangegeven dat hij ze niet tegelijk op wil stellen, lijkt dit me sterk. Ze moeten vechten voor de positie van verdedigend middenvelder.

22 juni 2023 om 17:37

@MrKrillin

Slot heeft al door laten schemeren dat het niet ondenkbaar is dat hij (af en toe) in het systeem van Guardiola gaat gebruiken waarbij er 3 centrale verdedigers worden opgesteld met daarvoor inderdaad een dubbele 6. In dat geval kun je perfect met Zerrouki en Wieffer spelen waarbij Wieffer zich in laat zakken en Geertruida (één van de drie centrale verdedigers) vervolgens doorschuift.

22 juni 2023 om 18:02

Dat denk ik wel. Wieffer is nooit een echte 6 geweest. Het middenveld gaat slot anders in delen volgend seizoen dit om de aanvoer die Kökcu naar de voorste 3 hadden op te vangen.

22 juni 2023 om 18:04

@bananana. Waar en wanneer heeft slot die aangegeven? Dit heb ik nog nooit gelezen.

Wieffer speelde altijd vanuit 8. Jeugd zelfs als nummer 10. Het middenveld gaat er wel anders uitzien omdat je Kökcu mist maar ik heb er vertrouwen in dat slot dat gaat oplossen!

22 juni 2023 om 18:22

Zerrouki is meer een 6 dan Wieffer. Wieffer gaat dan natuurlijk als acht spelen.

22 juni 2023 om 18:24

@bananana: kun je ook een bron geven voor deze uitspraak van Slot, want die heb ik even gemist.

22 juni 2023 om 17:22

Heb hem niet echt zien spelen, Maar je hebt vaak spelers die meegaan in het niveau, in de zin van hoe beter het team om zich heen, Hoe beter hij zelf speelt/word.

22 juni 2023 om 18:24

Wat is je punt? Moet het bestiur nu spelers van 20-30-40 of 100 miljoen gaan halen om de cl te winnen?

22 juni 2023 om 19:18

En dan, een elftal kopen die de finale kan halen?🤣
alle risico's van dien nemen en dan volgend jaar weer terug bij af, lekker doorgaan zo op deze voet.

23 juni 2023 om 04:33

Ja en wij moeten niet doen alsof alle teams in de champions league uit 11 supersterren bestaan. Prima speler. Die zeker nog stappen kan maken.

We gaan het zien. Absoluut geen voorstander van zijn komst, zeker niet voor dit bedrag. Slot lijkt echter overtuigd van zijn kwaliteiten, dus wie ben ik om te zeggen dat hij niet goed genoeg is.

Goeie speler. Gaat Feyenoord nog veel plezier aan beleven. Middenveld met hem, Wieffer en Szymanski is meer dan prima...

22 juni 2023 om 16:46

Wieffer kan echt niet in de Kokcu rol spelen. Als je hem ook bij Oranje zag dan weet je dat het of hem of Zerrouki gaat worden. Met allebei hem je veel te weinig voetballend/creatief vermogen op het middenveld. Verder hebben ze gezamenlijk 2 (!) doelpunten gescoord dit seizoen. Dat is echt veel te weinig als je weer kampioen wil worden. Kokcu scoorde er dit seizoen bijvoorbeeld al 8 in de competitie.

Timber vond ik het zeer behoorlijk doen tegen Jong Belgiã«. Ik verwacht dan ook dat hij komend seizoen gaat vlammen en op de plek van Kokcu komt. Het zal dan waarschijnlijk Wieffer-Timber-Szymanski gaat worden. Daarachter verwacht ik Zerrouki-v/d Belt-Bullaude.

22 juni 2023 om 16:50

Ik vond Timber juist erg matig tegen Jong Belgie. Enorm veel balverlies en ook nog eens op gevaarlijke plekken. Ik hoop dat Feyenoord nog wel een waardige concurrent voor Timber haalt. Want hier red je het niet mee in de CL.

22 juni 2023 om 17:31

Ik vind Timber nog echt zo'n jeugdspeler. Veel enthousiasme maar weinig volwassenheid in zijn spel. Groot verschil met Zerrouki en Wieffer waar je volgensmij echt op kan bouwen. Misschien heb je wel gelijk dat het wel iets te weinig creativiteit is, maar defensief is het wel een fantastisch blok hoor.

22 juni 2023 om 18:51

Gezien de speelstijl van Feyenoord lijkt mij een enorm defensief blok niet nodig. Onze buitenspelers verzetten enorm veel verdedigend werk en komen ver terug indien nodig. Het lijkt mij dan ook belangrijk om een creatieve spelers naast Wieffer/zerrouki te hebben. Wanneer je van Kokcu naar Zerrouki zou gaan dan scheelt het 10 goals/assists. Die gaan onze buitenspelers met deze speelstijl niet zomaar compenseren.

Timber is momenteel inderdaad nog teveel een postbode-voetballer. Je ziet het talent bij hem echter wel duidelijk. Ik zou daarom graag zien dat hij de minuten gaat krijgen op zijn natuurlijke plek. Zo niet dan ben ik bang dat je een soort Amrabat 2.0 krijgt.

22 juni 2023 om 16:49

Het word of Wieffer of Zerrouki.

22 juni 2023 om 17:37

Wat vind je van Wieffer en Zerrouki en dan Szymanski op 10?

22 juni 2023 om 18:16

Wieffer of Zerrouki R. VATROS? haha grapjas. Het is de vraag wie er naast Wieffer komt te spelen.

Ik ben zooo benieuwd naar hem bij Feyenoord. volgens mij gaat hij vele monden snoeren.

Zal zeker een toevoeging zijn anders komt Feyenoord niet 2 keer terug. Ben benieuwd hoe de combinatie gaat zijn met Wieffer. Die twee kijken niet elkaars perfecte aanvulling op het middenveld, maar wellicht dat Slot het anders ziet. Zerrouki zal meer in de rol van Kökcu gaan spelen, meer gericht op aanvallen gok ik zo.

22 juni 2023 om 16:46

Wieffer heeft lang op 10 gespeeld, dus kan ook vast op Kokcu's plek staan

22 juni 2023 om 16:59

Als je Wieffer nu op 10 gaat zetten dan ben je ook niet goed snik. Maakt nu juist furore op de 6 positie. En eerlijk gezegd; als hij op 10 gaat spelen wordt het een gevalletje Davy Klaassen ben ik bang.

22 juni 2023 om 17:05

Emile doelt er op dat Wieffer ook op Kökcü's positie uit de voeten kan, aangezien hij lang op 10 heeft gestaan en het op de 6 positie erg goed deed. Dus hij ziet hem niet als 10, maar als man naast de verdedigende middenvelder (Zerrouki).

22 juni 2023 om 17:12

Dankjewel Saksen. Inderdaad Zerrouki en Wieffer op 6 en 8, wie waar gaat blijken, Szymanski op 10. En dan Q Timber op 8 of 10

Vind dit echt een uitstekende aankoop. Zal met Wieffer strijden om de 6 positie. Is ook een andere 6 dan Wieffer, waarbij Wieffer meer een Frenkie 6 is, oftewel korte passjes, snelle 1/2 etc, is Zerrouki meer van de lange ballen en meer een soort pirlo rol. Uitstekend dat we nu 2 van dit soort types op de 6 hebben.

Noord Afrikanen bij Feyenoord ik weet niet of dat een geslaagde zet zou zijn afgaan op het verleden met dat soort spelers

22 juni 2023 om 19:31

Dan moeten we ver terug als we genaturaliseerde Marokkanen niet meetellen. In een eerder stadium speelden twee Egyptenaren, Ekramy en Farouk en Tunesiër Saïdi voor Feyenoord. De twee Egyptenaren maakten het niet en Saïdi slaagde alleen zijn eerste seizoen.

Weinig vergelijkingsmateriaal zou ik zeggen.

22 juni 2023 om 21:26

Hossam Ghaly was degelijke speler

22 juni 2023 om 21:51

Goed punt, die miste ik nog.

22 juni 2023 om 21:23

El Ahmadi? Idrissi ook wel geslaagd..

8 miljoen....
8 miljoen...
De helft van de CL deelname opbrengst.
Ik hoop dat het goed uitpakt.

22 juni 2023 om 17:14

8 is niet de helft van 30, tenzij mijn rekenmachine tegen me liegt.

22 juni 2023 om 20:32

Heb je daar een rekenmachine voor nodig?

Ik vind het echt een goede voetballer maar twijfel of hij echt waard is wat we betaald hebben. De tijd zal het leren. In de breedte is het middenveld sowieso wel weer op orde. Verder benieuwd hoe erg het gemis van Kokcu zal zijn

Mooie deal! Heeft in tegenstelling tot die eendagsvlieg van AS Roma die Ajax heeft gekocht al bewezen dat het een hele goede voetballer is!

Gaat leuk worden om te kijken hoe snel de mening over deze jongen van Feyenoorders die absoluut niet wilden dat hij kwam gaat omslaan nu hij voor ze speelt.

22 juni 2023 om 17:35

Ik zie nog steeds dezelfde reacties van twijfel en dat het bedrag te hoog is.
Mocht hij geweldig gaan spelen dan is het niet gek dat je je mening bijstelt

22 juni 2023 om 17:40

Je bedoeld net zoals er niets verwacht werd van Wieffer en iedereen nu met hem wegloopt? Het is helemaal niet raar dat er twijfels zijn over Zerrouki: het is een goede speler maar én het is een hoog bedrag én de laatste speler die we voor dat bedrag aankochten (Timber) presteert nog niet én op zijn positie speelt de revelatie van afgelopen seizoen (Wieffer).

Genoeg redenen om nog geen polonaise te lopen maar af te wachten wat het wordt. Dan kan er pas geconcludeerd worden of hij daadwerkelijk 8 miljoen waard is geweest.

22 juni 2023 om 19:27

Klopt maar er zitten genoeg Feyenoorders tussen die hem als middelmaat omschrijven. Ik ben overigens wel positief gestemd over deze aankoop. 8 miljoen of niet. Prima speler waarvan ik hoop en verwacht dat hij snel het gewenste niveau te pakken heeft

Succes Ramiz! Ben benieuwd of hij een middenveld kan gaan vormen met zijn vriend Mats. Zou wel erg leuk zijn. Toch een beetje meer voor Feyenoord dankzij die twee.

Duidelijk met deze transfer dat Feyenoord over krachtigere middelen beschikt door de directe plaatsing voor de Champions League.

Ik vind het veel en hoop dat ie zich kan aanpassen aan CL-niveau.

22 juni 2023 om 17:52

Ik hoop dat iedereen binnen de selectie zich kan aanpassen aan CL niveau

22 juni 2023 om 19:29

Veel is het zeker maar beleidsmatig vind ik dat Feyenoord vooral in moet zetten op titelprolongatie. De CL is leuk en mooi en financieel goud waard, maar zekerheidjes voor CLniveau liggen (nog) boven het budget in mijn ogen. Als je 2 of 3 jaar CL speelt moet ja daar aan denken

buiten het bedrag om ben ik vooral heel benieuwd of hij zich kan optrekken aan het niveau en zich verder kan ontwikkelen.
ik denk dat eventuele doorverkoop van zerrouki niet heel "moeilijk" is.
hij is international en staat er goed op bij europese clubs, hij zou zo bij een franse (sub)topper kunnen aansluiten heb ik het idee.

ze hebben wel veel van het zelfde nu bij feyenoord, of gaat zerrouki op de "8" spelen? ik vond hem meer een "6", plek van wieffer dus... maar goed, we gaan het zien. Slot wou hem heel graag

Jeetje, nou niet bepaald een warm welkom als ik zo de Feyenoorders hier lees. Ik denk dat velen er nog wel op terugkomen. Succes in de CL Ramiz!

Met Wieffer, Zerrouki en Szymanski heb je toch een aardig middenveld al staan.

Dan heb je daar achter vd Belt, Timber en Bullaude en Milambo als extra keuzes.

Een rechtsback zou lekker zijn, zodat Geertje CV kan staan.

En dan nog 2 buitenspelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren