Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord neemt afscheid van verdediger en twijfelt nog over Mathijsen

Laatste update:

De toekomst van Matthew Steenvoorden ligt niet bij Feyenoord. De verdediger wordt sinds januari verhuurd aan FC Dordrecht en is daar een basisspeler, maar volgens Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad heeft Feyenoord aan Steenvoorden laten weten dat er geen toekomst voor hem is in De Kuip. De verdediger kan in de zomer transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

/

De 22-jarige Steenvoorden werd door Feyenoord al drie keer verhuurd: tweemaal aan Dordrecht en een keer aan Excelsior. Bij deze clubs maakte de verdediger heel wat speelminuten, maar bij Feyenoord kwam hij niet verder dan een invalbeurt in de Eredivisie. Daar zal het bij blijven, want Steenvoorden krijgt geen nieuw contract bij Feyenoord.

Of Joris Mathijsen in De Kuip zal blijven, is volgens technisch directeur Martin van Geel nog onzeker. De 34-jarige verdediger beschikt over een aflopend contract en er zal nog gesproken worden over de toekomst. De optie in het aflopende contract van de Poolse doelman Kamil Miaze is gelicht; dat geldt niet voor de optie in de verbintenis van aanvaller Marlon Slabbekoorn. Hij blijft wel gewoon in de opleiding van Feyenoord, maar zonder contract, meldt Gouka op Twitter.

Matthew Steenvoorden is niet goed genoeg voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer. Is een betere backup dan opa boulahrouz

30 maart 2015 om 22:20

'Opa' Boulahrouz vertrekt ook. Zijn een jarige contact wordt niet verlengt.

Voetbalzone, hij heet Miazek*

Maar verder raar dat Slabbekoorn nu gratis voor feyenoord moet spelen, terwijl het een heel groot talent was, en alleen nu een minder goed jaar kent..

30 maart 2015 om 20:37

Hoezo raar. Gewoon nog een jeugdspeler, die nog niks heeft bewezen. Vind het eerder raar dat zulke spelers wél betaald krijgen... Als ze een contract krijgen moeten ze ook bij de selectie trainen en horen ze daar ook bij. Kom je daarvoor tekort, geen contract, niet betaald. Althans, dat is mijn mening...

30 maart 2015 om 20:44

Hij heeft een extreme terugval gehad hopelijk motiveert dit hem want hij liet vorig jaar nog geweldige dingen zien.

30 maart 2015 om 23:22

Heel de A1 staat stil door ontzettend slechte jeugdtrainer Roy Makaay. Jari Schuurman scoort amper, Idrissi is geen schim meer van wat ie was en slabbekoorn heeft geef gogme meer. Makaay is nooit n groot communicator geweest en lijkt er te zijn aangesteld vanwege z'n naam.... Al deze spelers maakten onder top jeugdtrainer Cor Adriaanse in de B nog n grote ontwikkeling door!

31 maart 2015 om 00:12

Nou... Ik ben het wel met je eens dat Hertog een super rendement haalde uit de A1's onder hem maar bij Makaay lukt dat niet helemaal. Maar als ik kijk naar Verdonk , Schuurman , Nieuwkoop , Hamer ,miazek Gronsveld die doen het erg goed maar er was elk jaar wel een ''minder' talent dat zich opwerkte tot goede speler in e A1 bv een van Beek. In de 2de seizoenshelft heeft ook V/d Meer zijn draai gevonden en de A2 gaat ook lekker met Koomen, El Hankouri , Hoedt en de Jesus.

Wacht? Is dat dezelfde Slabbekoorn die enkele jaren geleden nog werd omschreven als ' de beste jeugdspeler' ? Wat is gebeurd? Blessure of gewoon terugval?

30 maart 2015 om 20:23

Op verkeerde pad terecht gekomen laat ik het zo zeggen. Het grootste talent zijn toch wel Verdonck,schuurman,janga,nieuwkoop en Hermann.

30 maart 2015 om 20:46

Niet naar Feyenoord21 luisteren "verkeerde pad" is zo'n vreemd begrip want dan noemen ze meestal als ze te vaak uitgaan meestal als reden terwijl ik genoeg spelers van de A1 tegen kom als ik uit ga... zelfs de gene die het geweldig doen en altijd met Feyenoord 1 mee trainen. Slabbekoorn heeft een mindere periode die wel heel erg lang duurt....

30 maart 2015 om 21:15

Volgens mij ook een beetje een mentaal probleem. Eind vorig seizoen vond ik Slabbekoorn bijvoorbeeld (te) zwaar ogen.

30 maart 2015 om 23:22

Hij is best klein en heeft een beetje de zelfde bouw als Tony dat lijkt wel zo maar persoonlijk vind ik het heel erg meevallen.

Slabbekoorn? Dacht dat zo'n groot talent was, maar zeker eem terugval. Mathijsen zal ik voor de ervaring erbijhouden, als Kuyt niet komt.

30 maart 2015 om 20:23

Kuijt komt wel dat is gewoon al rond of leef je onder een steen.

30 maart 2015 om 20:50

Is nog niet bevestigd, dus het is niet officieel. Ik hoop dat hij komt.

30 maart 2015 om 22:52

dat klopt en dat zeg je correct.
maar iedereen weet wat er gaat gebeuren.

Mathijssen nooit verlengen...
Speelt nu al geen enkele rol meer, drukt zwaar op de begroting en is erg makkelijk vervangbaar...

30 maart 2015 om 20:32

Je kunt ook zijn contract verlengen met een lager salaris.

30 maart 2015 om 21:44

ome joris heeft al aangegeven of te blijven of naar de zandbak te vertrekken

en voor een salaris dat past bij een bankzitter die met pre-pensioen is zie ik hem graag blijven,maar als zn eisen te gortig zijn gewoon een schepje en een emmertje als afscheidscadeau geven

Doe normaal Van Geel! Hoe haal je het in je hoofd om het te overwegen. Iemand van die leeftijd,die matig presteert en dan ook nog ontevreden op de bank zit en dit allemaal ondanks zijn enorme salaris. Heel snel afscheid nemen van deze gast.

30 maart 2015 om 20:34

Joris is een op en top prof. Je hoort hem nooit mopperen en staat er altijd wanneer het moet. In Rome werd hij negatief in het nieuws gebracht, wat achteraf ontkracht werd. Hij hamerde er juist op dat Karsdorp erin moet komen, in plaats van hemzelf. Ik zou Joris graag nog een jaartje willen zien als een Ooijer-rold bij Ajax destijds. Niet te veel salaris eisen, jonge jongens helpen en invallen wanneer het moet. Want zo slecht is die echt niet. Ondanks hij soms matige wedstrijden ertussen heeft zitten..

30 maart 2015 om 20:59

Als ze al met Matthijsen verlengen dan zal het voor een veel lager salaris zijn dan nu. Ik zie een constructie wel zitten waarin hij door kan groeien als trainer. Iemand met zo veel ervaring in het internationale voetbal moet je behouden voor de club.

Mathijssen houden, Verdonck komt er aan, maar is er nog niet, dan kan je die verhuren!

30 maart 2015 om 21:47

verdonk stoot zn hoofd tegen de piemel van tegenstanders, dat kan echt niet in het centrum

als back of middenvelder kan je er nog mee weg komen als je je kleren op de kinderafdeling moet kopen, maar als cv kan dat gewoon niet, niet als dat mensen met 1 been het een stuk lastiger hebben om betaald voetbal te spelen dan iemand met 2 benen

Hopelijk Motiveert dit Slabbekoorn liet vorig jaar hele mooie dingen zien en zit nu duidelijk in een hele mindere periode... we gaan nu zien hoe sterk hij mentaal is... als hij hier overheen komt zal hij zeker Feyenoord 1 halen !

Feyenoord zal een back up moeten hebben voor Kongolo. Verdonk is nog te licht en kan het beste verhuurd worden om minuten te maken. Als Mathijssen vertrekt zal er iemand gehaald moeten worden. Van Aken van Heerenveen zou een optie kunnen zijn. Linksbenig, nog maar 1 jaar contract.

30 maart 2015 om 21:52

feyenoord moet die dokter van barca die die groeihormonen voor messi regelde aantrekken en anders verdonk heel snel duidelijk maken dat de enige bal die hij kopt, als ie heel hoog springt, tussen de benen van een andere kerel op het veld hangt

het jongetje heeft heus talent, maar is gewoon veel te klein voor een cv en zal zich dus op de backpositie of verdedigende middenveldpositie moeten richten

31 maart 2015 om 11:28

Zoals je al aangeeft, hij is nog jong en kan nog een groeispurt krijgen. Vooral om de door jouw genoemde reden vind ik hem nu ook te licht om als reserve voor Kongolo te spelen. Maakt hij nog de nodige groei door kan het een prima verdediger worden. Valt nu nog weinig over te zeggen.
Die dokter hie je noemt kan wel van pas komen. Verdonk is net 18 dus zo heel veel zal hij niet meer groeien hoewel dit per persoon enorm kan verschillen. 1 ding is zeker een echte groeispurt heeft hij nog niet gehad, dan was hij wel groter geweest, dus wellicht krijgt hij die nog.

31 maart 2015 om 20:03

de kans dat verdonk nog een groeispurt krijgt is extreem klein( haha)

ook zal de dokter die messi vol met groeihormonen gespoten heeft weinig kunnen betekenen omdat het daar al te laat voor is

het zal bij verdonk grotendeels aanleg zijn, maar ik kan ook niet uitsluiten dat (teveel) krachttraining op jonge leeftijd heeft bijgedragen

het liefst zou ik hem komend jaar ergens op huurbasis als inksback zien spelen, want ik zie wel dat het jongetje kan voetballen, maar centraal achterin vind ik hem echt te klein en laat hem maar lekker ergens anders ervaring opdoen en de onvermijdelijke beginnersfouten maken, dan keert hij het jaar erna alleen maar sterker terug

Weg doen, niet verlengen want dat is totaal geen toevoeging

Mathijssen kan toch weg die is klaar.
Jammer dat Steenvoorden weg moet is in mij ogen,
een prima ruil voor Mathijssen . of anders voor Boulahrouz .

Mijn eerste reactie was ook; huh? Verlengen met Mathijsen? Ga weg!

Maar als je er even over na denkt is het best logisch, mits zijn salaris fors omlaag gaat natuurlijk. Kongolo en van Beek doen het fantastisch in het centrum. Ook vooral zo laten staan. Maar er moet natuurlijk wel een back-up zijn. Dan kunnen we nog jonger gaan (dat worden A junioren zo ongeveer). Boulahrouz vertrekt ook al, zo'n slecht idee is het dan niet om 1 ervaren jongen achter de hand te hebben.

Wel heel duidelijk zijn dat het als back-up en invaller is. Daar moet zijn salaris dan ook naar zijn. Als Mathijssen dat zelf ziet zitten dan lijkt verlengen mij een goede optie.

Mathijsen met een strik erop weg doen.

Slabbekoorn was dé man in de b jeugd, alles ging via hem. Afgelopen jaar was het 3x niks. Ik hoop dat dit hem wakker schud

Lijkt mij niet dat je hier moet over twijfelen. Heeft een mooi salaris,maar voegt weinig toe. Gauw afscheid nemen van deze dure speler,die weinig toevoegt.

Ik begrijp het verhaal Slabbekoorn niet helemaal. Heeft hij als talent een contract gekregen, maar heeft zich niet dusdanig ontwikkeld om voor een verlenging in aanmerking te komen ofzo?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren