Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord mist ook Botteghin en Van Persie in Slowakije

Laatste update:

Feyenoord opent de Europese campagne komende donderdag met de uitwedstrijd tegen AS Trencín, in de derde voorronde van de Europa League. In Slowakije kan trainer Giovanni van Bronckhorst niet beschikken over Eric Botteghin en Robin van Persie, zo maakt Feyenoord via officiële kanalen bekend.

Het was al bekend dat Jeremiah St. Juste, Ridgeciano Haps, Nicolai Jørgensen, Yassin Ayoub en Renato Tapia niet van de partij zouden zijn in Zilina, waar het duel met Trencín wordt afgewerkt. Het vijftal kampt met blessures en kan daardoor niet in actie komen in het eerste Europese duel van het seizoen. Tonny Vilhena is geschorst, omdat hij in de laatste Champions League-wedstrijd van vorig seizoen tegen Napoli (2-1 overwinning) een rode kaart kreeg.

Botteghin zou in eerste instantie wel met Feyenoord meereizen naar Slowakije, maar de Braziliaanse verdediger maakt wegens privéomstandigheden geen deel uit van de selectie van de Rotterdammers. Daarnaast blijven ook Van Persie, Joris Delle en Luis Sinisterra in Nederland achter. Jens Toornstra, die in de na de strafschoppen gewonnen wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV uitviel met een blessure, is wel fit en behoort tot de selectie voor het duel met Trencín.

Zodoende heeft Van Bronckhorst de beschikking over twintig spelers. Het zal voor de oefenmeester behoorlijk puzzelen worden, omdat hij vier spelers mist die afgelopen zaterdag nog in de basiself stonden. Het duel in het Štadión pod Dubnom in Zilina begint donderdagavond om 19.00 uur. Indien Feyenoord het tweeluik met Trencín overleeft, stuiten de Rotterdammers een ronde verder op Sturm Graz of AEK Larnaca.

De volledige selectie: Kenneth Vermeer, Bart Nieuwkoop, Sven van Beek, Jan-Arie van der Heijden, Jean-Paul Boëtius, Jordy Clasie, Sam Larsson, Tyrell Malacia, Steven Berghuis, Sofyan Amrabat, Justin Bijlow, Orkun Kökcü, Jordy Wehrmann, Mo El Hankouri, Jens Toornstra, Calvin Verdonk, Ramón ten Hove, Dylan Vente, Wouter Burger, Lutsharel Geertruida.

Bereikt Feyenoord ten koste van AS Trencín de volgende voorronde van de Europa League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo dat is wel een fikse tegenslag. Minstens 6 basisspelers doen dus niet mee, en enkele vaste invallers ook niet. Jammer om je eerste Europese wedstrijd met een B-team te spelen. Hopelijk zijn er volgende week weer een aantal bij.
Is het trouwens bekend wat de reden van van Persie's absentie is? Zou dit van te voren zijn ingecalculeerd mbt. rust oid?

8 augustus 2018 om 15:22

Ik gok rust, 30 graden en kunstgras kan zijn hele seizoen verpesten.

8 augustus 2018 om 15:32

Op zich kan het ook zo zijn dat een paar jeugdspelers beter uit de voeten kunnen op kunstgras dan spelers als Van Persie en Jorgensen die daar nog nooit een lekkere pot op hebben gespeeld.

8 augustus 2018 om 15:38

Ook met de selectie die meegaat kan je een elftal opstellen die vaste basis is of in het verleden een vaste basisspeler was.

Keeper: Bijlow
Verdediging: Nieuwkoop - v Beek - Vd Heijden - Malacia
Middenveld: Clasie - Amrabat - Toornstra
Aanval: Berghuis - Vente - Larsson

Je moet met deze 11 gewoon kunnen winnen van dat clubje.

8 augustus 2018 om 16:32

Kan een Feyenoorder mij misschien uitleggen waarom ik hier nu niets lees over arrogantie, onderschatting, etc.? Don't get me wrong, ik ben het er mee eens dat Feyenoord ook met deze elf gewoon van AS Trencin moet kunnen winnen hoor, maar lees ik een dergelijke quote ( "je moet met deze 11 gewoon kunnen winnen van dat clubje" ) onder het topic van Ajax tegen Sturm Graz staat er waarschijnlijk een stortvloed aan reacties onder, terwijl ik het ook daar er gewoon mee eens was dat Ajax makkelijk van die mannen moest kunnen winnen. Toch wel opmerkelijk opzich!

8 augustus 2018 om 16:37

@sanderkoevoets:
Snap je punt, maaaaar... haha

Er is wel een heel verschil tussen een Sturm Graz en Luik en dit Trencin.
als je tegen dit soort teams niet eens mag verwachten dat je wel even wint dan zakken we wel heel erg als Nederland. Ik verwacht ook zeker dat Feyenoord zelfs met deze selectie dit wel gaat winnen nog.

8 augustus 2018 om 16:47

Luik oke, dat ben ik met je eens. Maar Ajax wint toch even makkelijk van Graz dan Feyenoord (minus 5 basisspelers) van Trencin of ben ik nou gek? Verder geen aanval ofzo maar het valt me gewoon op dat dit op Ajax-topics altijd zo opgeblazen wordt. Bij het minste of geringste wordt er weer met 'arrogant' gestrooid, ook als het gewoon realistisch is. Wij moesten makkelijk winnen van Graz, jullie moeten makkelijk winnen van deze Slowaken. Succes morgen pik!

8 augustus 2018 om 17:00

@ Sander, ik ben een Ajacied ;-)

Ik snap wat je wil aangeven, maar Capis geeft terecht aan dat er een groot verschil is tussen Sturm Graz, Luik en Trencin.
Een Luik is beter dan AZ en gelijkwaardig aan Feyenoord. Een Trencin is gewoon onderkant ED. Zulke clubjes moet je gewoon oprollen. Ik vind dat niet arrogant, maar je bent dat gewoon aan je stand verplicht.

Zelfde als dat een Bayern, Real & Barca clubjes zoals Ajax, Feyenoord en PSV moeten oprollen.

8 augustus 2018 om 17:36

@finalvoetbal ja dat weet ik haha, ik zei ook niet dat jij Feyenoorder was toch? Ik verbaasde me enkel over het verschil in aantal reacties. Als Ajax met 5-6 geblesseerden tegen Graz moest aantreden en iemand had die quote van jou daar neer gezet durf ik m'n handen ervoor in het vuur te steken dat er een waslijst aan reacties over arrogantie, onderschatting, "rapid Wien, Rosenburg, etc. etc." zou staan hahah. Nogmaals, over Luik ben ik het met jullie eens, maar Graz is -net als Trencin- niet heel veel bijzonders zo bleek. Anyway, niet boeiend verder. Viel me alleen even op

9 augustus 2018 om 10:45

Haha nee klopt zei je ook niet. Ik dacht alleen dat jij dat dacht.

Maar je hebt gelijk inderdaad dat er dan anders gereageerd zou worden. Dat zal waarschijnlijk ook nooit veranderen. Als een Ajacied en een supporter van een andere club exact hetzelfde zeggen dan worden de woorden van een Ajacied toch anders beoordeeld en sneller weggezet als arrogant.

9 augustus 2018 om 00:46

Dat gebeurde ons in ons kampioensjaar in Amsterdam ook. Toen vonden weinigen dat dat verschil mocht maken. Wekenlang zouden we weggespeeld zijn....

Goed, van b spreek ik nooit, je hebt n selectie en je kunt er elke week maar 11 kiezen.

Ik vind t wel interessant eigenlijk.

Ik gok iig op Vermeer of eigenlijk precies zoals hierboven staat.

Zoveel afwezigen en alsnog moeten we gewoon winnen.
Ook al trek je net zoals Ajax een 2-2 over de streep, heb je een goede positie voor de thuiswedstrijd.

8 augustus 2018 om 15:22

Grappig, hoe je het zo schrijft.

Ook al trek je net zoals Ajax een 2-2 over de streep.. Alsof we de laatste 20 minuten met onze billen dicht geknepen voor de 3-2 de wedstrijd uit speelde..?

ON: Maar idd, wanneer jullie net als Ajax 2-2 spelen heb je voor de thuis wedstrijd een goede positie om door te gaan. Jullie dan net iets beter dan Ajax ivm het niveau verschil tussen Trencin en Luik.

8 augustus 2018 om 15:34

Het niveau van Feyenoord-Trencin moet je helemaal niet vergelijken met Ajax-Luik. Niveauverschil van de bovenste plank, dus vind je vergelijking met Ajax niet helemaal passend. CL en EL is compleet verschillend qua niveau en belangen.

Laten we hopen dat Feyenoord niet teleurstelt en punten pakt voor de coefficientielijst.

8 augustus 2018 om 15:34

@pro Dat kun je wegstrepen tegen het verschil in kwaliteit tussen Feyenoord en Ajax. Zeker in deze situatie.

8 augustus 2018 om 15:46

@objectief:
Luik is nou ook niet echt de norm voor CL niveau....... vind je wel?

Hij trekt ook nergens een vergelijk met het niveau, maar over de uitslag! Dat die wel gunstig zou zijn en dat is ook gewoon zo.

8 augustus 2018 om 16:00

Hij bedoelt niet het niveauverschil tussen Ajax en Feyenoord maar tussen resp. Ajax en Luik en tussen Feyenoord en Trencin, waar Ajax en Standard van redelijk vergelijkbaar niveau zijn schat ik Feyenoord toch wel een niveautje of wat hoger in dan de nummer 5 van de Slowaakse competitie..

8 augustus 2018 om 16:42

Zoals Capis zegt, het gaat puur over de uitslag.
Je leest gister en vandaag overal dat Ajax het heeft weggegeven, maar 2-2 is gewoon een prima uitgangspostitie, als de thuiswedstrijd nog moet volgen. Ongeacht de tegenstander en het niveau.

8 augustus 2018 om 17:47

@capis

Nee Luik is niet de CL norm, daarom speelde ze ook met moeite 2-2 gelijk in hun thuis wedstrijd. In de CL is het de norm dat je thuis gewoon wint.

Trencin is geeneens EL norm, dat is echt Keuken kampioen niveau. Daar wint Feyenoord makkelijk, al kan het kunstgras het ze nog lastig maken. Zeker als het wrm is, kan dat erg stroperig zijn.

8 augustus 2018 om 18:06

Objectief7, met alle respect voor Ajax en Luik, maar beiden zouden in de EL eerder thuis horen dan in de CL...

dat wordt Jong Feyenoord zo te zien...

Wel jammer, Nederland heeft de punten hard nodig en Trencín lijkt een te kloppen ploeg

Maar dan moet je niet met een B elftal komen

8 augustus 2018 om 15:20

Dan maar verdedigen met zijn allen en hopen dat in de thuiswedstrijd meer jongens fit zijn

Het is niet anders...

8 augustus 2018 om 15:37

Daar hoop ik ook op Marchello. Gewoon spelen op 0-0 met de hoop op een stiekume counter. Er staat te veel op het spel en dit is toch wel echt een ernstig verzwakt team. Baal ik echt van.

8 augustus 2018 om 17:54

Ik heb genoeg vertrouwen in Vente om tegen dit team wel een doelpuntje mee te pikken, en anders Berghuis wel.

Verder zal van Beek het moeten doen, die is opbouwend misschien niet zo goed maar staat verdedigend wel zijn mannetje. Ook verwacht ik dat het middenveld met Clasie erbij relatief goed om zal gaan met het jagen van Trencín, waardoor meer ruimte komt om aan te vallen.

Zelfs als dit slecht uitpakt en je met 1-0 of 2-1 verliest, heb je altijd nog de thuiswedstrijd waar van Persie meedoet. Dus ik maak me niet veel zorgen.

8 augustus 2018 om 15:21

Larsson - Vente - Berghuis
Toornstra- Amrabat - Clasie
Verdonk - vd Heijden - v Beek - Nieuwkoop
Bijlow

Moet het mee lukken naar mijn mening

8 augustus 2018 om 15:26

Lijkt me nog steeds een prima opstelling.

8 augustus 2018 om 15:29

Wat een grijs elftal zeg, zit behalve Berghuis geen kleur of smaak aan. Maar op papier wel het beste elftal, hoewel ik me afvraag hoe matig die jeugdspelers in de selectie wel niet zijn als met deze concurrentie Van Bronckhorst het niet aandurft een of twee te laten starten.

Overigens: op basis waarvan zou het hiermee wel moeten lukken? Bij clubs met namen als Trencin en Qarabag gaan bij mij geen alarmbellen af, maar maakt die onderschatting ons bij voorbaat meer kansrijker? Ik ken Trencin niet hoor, maar jij wel?

8 augustus 2018 om 15:36

@gomes1:
Wat een grijs elftal...? Larsson heeft ook zat techniek en Toornstra kan ook zeker we iets vanaf 10.

En hoe zwak de jeugd is?
Bijlow, Verdonk,van Beek, Nieuwkoop en Vente allemaal jeugd! Hoeveel zou je er dan in willen nog?!?!?! En da heb jij het er over dat hij er niet 1 of 2 durft te laten starten.......

Clasie en Amrabat zijn gewoon logische opties, waar zou jij dan in vredesnaam nog eigen jeugd willen plaatsen extra?

8 augustus 2018 om 15:45

''hoewel ik me afvraag hoe matig die jeugdspelers in de selectie wel niet zijn met deze concurrentie...'' En het dan later over onderschatting hebben...

Het is toch de Europa League, daar wil je in door gaan. Een groot deel van dit elftal versloeg jouw PSV onlangs nog en dan kunnen we wel diverse 17-jarige jeugdspelers erin zetten 'om er een of twee in te zetten', maar als je betere en meer ervaren opties voorhanden hebt; doen.

Meer dan de helft van dat team bestaat overigens zelfs uit jeugdspelers. De kansen voor de overigen komen een ander moment wel.

8 augustus 2018 om 16:02

Ik vond hem vorig jaar niet echt indrukwekkend spelen. Jij wel?

8 augustus 2018 om 16:08

@gomes1psv: Wat kunnen sommige mensen toch overdrijven zeg. Dit is een ploeg die 5 beoogde basisspelers mist. Tuurlijk is het dan ietsje minder sprankelend. Echter, de ploeg die alexdevidal hierboven beschrijft moet gewoon kunnen winnen van de nummer 5 van Slowakije toch?

Met Vente, Verdonk, Van Beek, Nieuwkoop, Clasie en Bijlow staan er liefst 6 jongens uit de eigen jeugd in de basis, hoezo kom jij dan vragen (als Psv'er nota bene: jullie hameren toch altijd op dat er kwaliteit moet staan: jeugd of geen jeugd) om nog meer jeugd te laten starten?! Dat is toch nergens voor nodig? Dit is, met al die blessures, gewoon de best mogelijke opstelling, klaar.

8 augustus 2018 om 16:09

Clasie is ook gewoon eigen jeugd hoor.

8 augustus 2018 om 16:17

Gegaradeerd tien goals en tien assists per seizoen. En als het draait nog meer. Noem het maar niets. Na ziyech is er denk ik geen middenvelder die dat haalt. En Toornstra laat bovendien niet steeds zijn man lopen en heeft geen vervelende trekjes.

8 augustus 2018 om 16:27

@wehave: Je hebt gelijk, die was ik even vergeten te vermelden: aangepast.
@moridin: Laten we nu niet gaan overdrijven.. Tien goals én tien assists heeft hij welgeteld 1 keer gehaald in de Eredivisie en dat was in het kampioensjaar. Vorig jaar met 8 goals en 11 assists kwam hij er nog in de buurt maar de jaren voor het kampioenschap kwam hij bij die cijfers niet eens in de buurt, gegarandeerd lijkt me dus ietwat overdreven. Verder wel met eens dat het een vrij prima middenvelder is, niet erg sprankelend maar dat hoeft ook niet als je rendement hoog genoeg is. Dat laatste zinnetje als sneer naar Ziyech was dan weer niet per se ergens voor nodig maar enfin.

8 augustus 2018 om 16:35

@sanderkoevoets:
Nee klopt, die laatste was nergens voor nodig. Zeker gezien de speelstijl van Ajax en Feyenoord totaal anders is. Waar bij Feyenoord het word verwacht dat hij mee loopt en afjaagt. Zal een Ziyech dit nooit hoeven doen bij een Ajax (zou ook dood zonde zijn).

Toornstra zit bij Feyenoord aan zijn top, en dat weet hij zelf gelukkig ook heel goed. Maar voor Feyenoord is hij gewoon een zeer goede speler en ook voor het niveau waar ze op spelen. (ED / El)

8 augustus 2018 om 16:45

Ik vind dat echt een prima opstelling als je 6 basisspelers mist! De bank is beter dan ik als Ajacied die het niet heel erg volgt breder dan dat ik dacht! Daarmee kan je Trencin echt wel verslaan.

Ik zei het al tijdens de wedstrijd, die is veel te laat eraf gehaald, lijkt me sterk dat hij fit is de komende donderdag. Van Persie liep zo te hobbelen al na 25 minuten, dat kon niet goed gaan.
Nou hier heb je het, ik vrees erg voor Feyenoord morgen. Niet alleen vanwege als die blessures maar voornamelijk hoe zwak ze al speelden afgelopen zaterdag.

8 augustus 2018 om 15:44

@baloog:
Je wint de beker van een serieuze titel kandidaat. Je hebt de grootste kansen ook nog eens in de wedstrijd, maar ze speelde zwak....? Wanneer speel je dan goed?

van Persie zou hoe dan ook rust krijgen. In 30+ graden op kunstgras is niet te doen en zou dom zijn met hem. 3 wedstrijden per week zou hem nooit gaan worden dat is al lang duidelijk.

8 augustus 2018 om 17:41

Capis, het is dat er verplicht een winnaar moest komen en er dus na 90 minuten penalty's (penalty's! Dat zegt niets over niveau vam de wedstrijd) werden genomen. Maar, beide clubs waren zo slecht dat je ze waarschijnlijk nog 3 weken had kunnen laten spelen zonder dat er een winnaar uit kwam. Het is niet te hopen dat de wedstrind van afgelopen zaterdag een graadmeter is want, anders wordt het een heel lang, bedroevend seizoen

Lekker dan, 8 spelers niet inzetbaar en Toornstra ‘driekwart’ fit. Dit is een tegenstander waar Nederlandse ploegen het typisch lastig tegen hebben, dus zie het eerste duel niet heel zonnig in. Hopelijk kan een kolkende Kuip daarna wel de doorslag geven

8 augustus 2018 om 15:43

Wat zou dat toch zijn, Feyenoord en blessures? Vorig jaar ook al zoveel, en het gaat gewoon vrolijk door. Ligt dit dan toch misschien ook een beetje aan de technische/medische staf?

8 augustus 2018 om 16:32

Dat lijkt me sterk aangezien er een aantal bijzitten die gewoon in de wedstrijd tegen PSV iets opliepen. Van Persie tegen PSV bijna een volle wedstrijd speelde en daarom niet op kunstgras gaat spelen daar. Tapia geblesseerd vanaf het WK. Botteghin is afwezig ivm familie omstandigheden. Dus om dat naar de medische staf te schuiven lijkt me niet nodig

Leuk zeg een B-elftal. Dan ga je het gewoon heel zwaar krijgen daar. Hopelijk kunnen ze de schade beperken, want nog een uitschakeling kunnen we als Nederland niet gebruiken.

Met vervangers Nieuwkoop, van Beek, Amrabat en Vente staat er nog steeds geen B elftal. Ook dit team moet het kunnen laten zien bij Trencin

8 augustus 2018 om 15:27

Sorry, maar van die 4 namen (waarvan 2,5e verdediger) vind ik op dit moment vrijwel niemand basis waardig. Vooral in combinatie met de rest, kan je echt wel spreken van een B-elftal.

8 augustus 2018 om 16:40

Van Beek voor Botteghin vindt ik ongeveer van hetzelfde niveau. Nieuwkoop is in goede doen naar mijn idee een betere back dan st. Juste (vind ik meer een CV). Helaas is Nieuwkoop vaak geblesseerd.
Alleen Tonny en van Persie’s vervangers zijn kwalitatief natuurlijk van iets minder niveau, maar volgens mij voor Eredivisie en Europa League niveau (in deze fase) gewoon goed genoeg. Ik zie geen Nederlandse club die voor elke positie een gelijkwaardige vervanger op de bank heeft zitten. En als het provocerend bedoeld is (vooral in combinatie met de rest, kan je echt wel spreken van een B-elftal) dan ben ik benieuwd welke club jij aanhangt, want dan kan ik na afgelopen week ook nog wel wat verzinnen

Je hoeft de uitwedstrijd ook niet te winnen, als je thuis maar wint

Niet teveel schade oplopen en hopen dat je thuis wel een waardig elftal op kan stellen

In het algemeen merk ik toch, ook aan Ajax, dat je te vroeg in het seizoen er al moet staan

Dat heeft Ajax in de afgelopen jaren ook al flink opgebroken

Hoop dat het bij Feyenoord niet gebeurt, we hebben met zijn allen de punten hard nodig

Misschien is die flutwedstrijd van een Johan Cruyff schaal ook wel overbodig

Iets om over na te denken Knvb, je hebt er geen fluit aan en het kan je gaan opbreken in de voorbereiding voor Europa

Maar ja, de Knvb zal er wel vorstelijk aan verdienen

8 augustus 2018 om 15:52

Oh ja geef de Cruijff-schaal de schuld dat het je opbreekt in de voorbereiding voor Europa. Anders had Feyenoord gewoon een oefenwedstrijd tegen aardige ploeg ingepland op die zaterdag om wat wedstrijdritme op te doen. Wat maakt het dan uit of je tegen PSV speelt om een schaal of tegen pak hem beet VFL Wolfsburg om niks?

8 augustus 2018 om 15:58

@marcello:
Die flutwedstijd... Kom op hoor!
al hadden we die wedstrijd niet dan zouden we nog een extra oefenwedstrijd hebben....

Wat een onzin om dit daar op af te schuiven! De helft van deze groep was al geblesseerd voor die wedstrijd en Bothegin is een thuis situatie.....

8 augustus 2018 om 16:11

Hoezo zou een extra oefenwedstrijd op hoog niveau waarmee je ook nog een prijs kan winnen (zo zou je de JC Schaal kunnen omschrijven) je opbreken in de voorbereiding?? Je speelt 8 oefenpotten maar precies die ene breekt je dan ineens op?

Volgens mij wilt Feyenoord niet Europees voetballen. Ze gooien op de winst van de competitie, zoveel afwezigen is echt ongeloofwaardig. Zeker omdat de meesten tegen PSV gewoon meespeelden.

8 augustus 2018 om 18:10

Vilhena mag niet omdat hij rood kreeg in de CL vorig seizoen. Van Persie ga je niet kapot maken door hem op te stellen in 30 graden en kunstgras. Toornstra is niet helemaal fit, maar gaat toch spelen. Jorgenson en Tapia zijn geblesseerd terug gekomen van het WK.

Wat is hier precies ongeloofwaardig aan? Vorig seizoen zijn 6(!!) Centrale verdedigers tegelijk geblesseerd geweest, denk je dat ze dat deden zodat ze dit jaar het vrijwel zeker beter gaan doen?

Waarom wordt de wedstrijd in Zilina afgewerkt?

Elke Feyenoord fan die ik spreek is lyrisch over Van Persie, maar ik roep continu al dat het maar afwachten is hoeveel hij kan spelen. Als hij speelt, is hij idd nog erg goed, maar ik denk dat zijn speeltijd steeds beperkter wordt. Van Persie is goed om achter de hand te hebben, maar hij is geen speler meer waarop je je elftal kan inrichten. Ik hoop desondanks dat Feyenoord minimaal een punt meeneemt, we hebben ze hard nodig voor NL!

8 augustus 2018 om 16:25

dat is het probleem bij Feyenoord. als RvP een wedstrijd mist wat ongetwijfeld veel vaker zal gebeuren dit seizoen gezien zijn fitheid dan houd je op Berghuis na een hele zooi middelmaat over. daarom ben ik ook altijd zo kritisch op het aankoopbeleid van Van Geel

Jorgensen kan ook wel van grote waarde zijn trouwens maar die was zeer matig afgelopen seizoen dus je moet maar afwachten of zijn eerste seizoen geluk was of echt zijn niveau

8 augustus 2018 om 16:32

@japie:
Hoe krijg je het letterlijk voor elkaar om in Ieder Feyenoord topic kritiek te uiten op van Geel en de aankopen....

Het gaat hier om een EL uitwedstrijd en een groot aantal blessures. en dan alsnog weet jij het te draaien om kritiek te hebben op van Geel.

Nogmaals met deze selectie win je van alles en nog wat... Wanneer is het dan wel eens goed? Ja de spelers zijn vooral degelijk. Maar het is bij elkaar wel een stabiel en heel degelijk team dan ook.

Met al die geweldige aankopen (wat jij vooral vind) van Ajax en PSV komen die team toch ook niet veel verder dan een Feyenoord.....

8 augustus 2018 om 16:41

@capis

hoe ik het voor elkaar krijg? je weet dat RvP en Berghuis de enige spelers zijn die het verschil kunnen maken en je weet dat de eerste maar de helft van de wedstrijden fit is en dat je dan gewoon hele moeizame wedstrijden gaat spelen waarin je puur afhankelijk bent van Berghuis.

hier had Van Geel op moeten anticiperen door nog een echte versterking voor voorin te halen. Berghuis kan het ook niet in zijn eentje

8 augustus 2018 om 16:54

@japie:
als bij PSV Lozano wegvalt is het ook gelijk een stuk lastiger.

We kunnen in NL nu eenmaal niet op de bank geweldenaren hebben die net zo goed als de basis zijn. Maar als je kijkt naar de selectie die er nu staat met 6 basis spelers er niet bij. Dan kan je toch niet echt klagen? Er staat gewoon nog steeds een goed team

Ja Ajax had en heeft veel voetbal in de ploeg, maar die hebben weer teveel voetbal. En hebben veel en veel meer middelen dan wij hebben. Een echte directe versterking kost tegenwoordig al snel 8 miljoen plus waar ga je dat vandaan halen?

8 augustus 2018 om 17:00

@capis

vorig jaar heeft Van Geel 30 miljoen uitgegeven waarvan een groot deel middelmaat is. had dan gewoon naast Berghuis twee echte directe versterkingen gehaald. de jeugdopleiding word veelgeprezen dus dan zet je ipv die middelmatige spelers die ook niet veel toevoegen wat eigen jeugd in de plek neer. zoveel verschil zal dat niet maken qua niveau en dan bouw je echt naar een goed elftal toe over een periode van 2/3 jaar

gaan de bepalende spelers die je goed hebt ingekocht dan onverhoopt eerder weg kan je iig flink cashen en daarmee weer uitstekende versterkingen halen. dat is beter dan het beleid wat nu gevoerd word

wat betreft PSV ben ik het trouwens helemaal met je eens hoor. op Lozana na vind ik die echt heel matig inkopen. Viergever, Sainsbury bv, wat moet je er mee?

8 augustus 2018 om 16:29

Dus dan is het toch terecht dat ze lyrische zijn?!?! Je geeft het zelf ook aan, als hij speelt is hij nog steeds erg goed ja.........

Dat hij geen 3 wedstrijden in de week kan spelen dat wisten we al. Daar houd iedereen binnen Feyenoord als de supporters ook gewoon rekening mee. Het is alleen flink balen dat Jorgensen een blessure heeft nu ook nog.

Ook zonder al die spelers mag deze wedstrijd geen probleem zijn! Er doen geloof ik 3 of 4 jongens mee die bij RKC speelden bij Trencin dus het moet toch echt kunnen

8 augustus 2018 om 16:47

Ik help het je hopen

AZ tegen de 11 Borats van Kazachstan was ook al drama, dus waarom zou Feyenoord met een B-elftal van Trencín winnen?

We overschatten onszelf al jaren in Nederland, en het gaat steeds vaker mis

Oeh wat zuur zeg dit. Ik was erg positief over de kansen van Feyenoord, maar had geen idee dat ze zoveel belangrijke spelers misten. Hopen op een goede uitgangspositie!

Feyenoord moet gewoon, net als tegen Psv, de bus parkeren en met 11 man voor de goal gaan hangen. Dan wordt het 0-0, net als tegen Psv, en hebben ze een goede uitgangspositie voor de thuiswedstrijd, simpel toch...

8 augustus 2018 om 18:11

Wacht ff, je weet dat Joey Sleegers een van de beste spelers en tevens aanvoerder van dit Trencin is he? Dit kan je echt niet vergelijken met PSV-uit. Feyenoord moet gewoon voetballen en 1 of 2 uitgoals prikken, dán heb je een goede uitgangspositie voor de thuiswedstrijd.

8 augustus 2018 om 21:07

Dat ga je vies tegenvallen. Technisch beter als Feyenoord.

Crap, dat zijn aderlatingen. Feyenoord moet dit echt winnen, jongens!!!

Vente aanvoerder dan. Want die is altijd fit maar speelt nooit.

We gaan het zien... Niet teveel schade oplopen en het thuis afmaken zeg ik dan

Even on-Hollands spelen, de boel dichthouden en puur voor het resultaat gaan

Feyenoord hoeft echt niet uit te winnen hoor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren