Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord mist kwartet bij eerste training voor nieuw seizoen

Laatste update:
/

Feyenoord werkt zondag de eerste training af in aanloop naar het seizoen 2016/17. Trainer Giovanni van Bronckhorst, die voor zijn tweede seizoen als eindverantwoordelijke in De Kuip staat, kan daarbij niet beschikken over vier spelers. Kenneth Vermeer, Renato Tapia, Tonny Vilhena en Warner Hahn ontbreken allemaal.

Vermeer en Vilhena waren nog met Oranje op pad voor drie interlands, terwijl Tapia met Peru meestreed om de Copa América. Hahn had geen interlandverplichtingen, maar is nog herstellende van een knieblessure en kan daarom nog niet meetrainen met de rest van de selectie. Vermeer, Vilhena en Tapia genieten nog wat langer van hun vakantie.

In totaal kan Van Bronckhorst gebruikmaken van 25 man, zo laat Feyenoord weten. Lucas Woudenberg en Wessel Dammers werden vorig seizoen verhuurd en sluiten nu weer aan bij de groep. Zij zullen gaandeweg de voorbereiding merken of hun trainer ze nu wel nodig heeft, of opnieuw op huurbasis laat vertrekken. Nicolai Jorgensen is de enige nieuw aangekochte speler in Rotterdam-Zuid.

Denk je dat Feyenoord nog meer versterkingen nodig heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog een degelijke linksback en vleugelspeler en dan hebben ze een behoorlijk team denk ik

24 juni 2016 om 20:23

Op dit moment heeft Feyenoord (Kongolo), Woudenberg en Nelom als linksbacks. Voordat er een nieuwe komt zal er dan eerst iemand verkocht moeten worden. Bovendien is een nieuwe rechtsback eerder nodig dan iemand aan de linkerkant.

25 juni 2016 om 00:00

Er was interesse voor Nelom (geen idee waarom) maar hopelijk zet dat door. Kongolo zie ik liever centraal, dus dan kan er nog prima een back bij ipv nelom

25 juni 2016 om 10:15

Interesse voor Nelom is logisch. Wie wil er nou geen linksback met een verre inworp? ;D

24 juni 2016 om 20:34

Ik verwacht ook nog wel enige activiteit. Vooral als zo meteen 't ek is afgelopen, spelers naar clubs terugkeren en de balans opmaken.

Ze hebben denk ik zeker nog een buitenspeler nog met een aardige voorzet om de spits te kunnen bedienen

24 juni 2016 om 20:37

Dirk kuyt was heel toevallig met van persie en berghuis dus we zullen het zien

En het eerste echt komkommertijdbericht is een feit. Nu wachten op het nieuws wanneer de andere 17 (of toch 18... :P) eredivisieclubs gaan beginnen. Kan niet wachten om te weten hoeveel spelers GAE heeft en wie er wel en niet bij de eerste training bij kunnen zijn.

Maar ontopic aan de feyenoorders hier. Wat mogen we komend seizoen verwachten. Is het realistisch om spannende strijd van jullie kant voor nr1/2 te verwachten op is 3-6 realistischer.

24 juni 2016 om 21:00

Alles minder dan een 3rde plek zou dramatisch zijn, dus daar gaan we niet voor.
Hoop op een goede EL avontuur, ver in de Knvb Beker (al is het het minst belangrijk)

24 juni 2016 om 21:29

als we doo de groep komen van el, weer derde worden en weer de KNVB beker winnen mag je dit best een geslaagd seizoen noeman vind ik

25 juni 2016 om 07:26

derde op 25 pt achterstand kan je nooit een geslaagd seizoen noemen.

Oneeeeej zie ik daar nou Dammers staan. Aub weg met die jongen. Zelfs bij Cambuur zwaar door de mand gevallen. Een hele beperkte speler. Ik zie Gio zomaar met z'n domme kop hem gewoon speeltijd geven net zoals afgelopen seizoen in de voorbereiding het geval was en waar hij fout op fout maakte wat allemaal tegengoals opleverde. Weg ermee en zo snel mogelijk desnoods gratis afleveren. Je hebt in je selectie sterke spelers nodig die aan elkaar gewaagd. Op deze manier verzwak je alleen !

24 juni 2016 om 21:29

Helemaal mee eens

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren