Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord kan over ‘enkele dagen of weken’ alsnog gewilde transfer afronden’

Laatste update:

Feyenoord heeft de hoop op het aantrekken van Luciano Rodríguez nog niet opgegeven. De Rotterdammers poogden in de inmiddels afgelopen winterse transferperiode zich te versterken met de Uruguayaan, maar door tijdnood kwam een deal niet van de grond. Desondanks is Feyenoord nog altijd in een 'onderhandelingsproces' en hoopt de club Rodríguez komende zomer alsnog te kunnen verwelkomen, zo meldt 1908.nl. "Die transfer kan ik het geval van Rodriguez nog wel eens sneller beklonken worden dan gedacht, bijvoorbeeld over enkele dagen of over enkele weken."

De mogelijke transfer van de rechtsbuiten is er een van de lange adem. Al halverwege januari werd er vanuit Uruguay voor het eerst bericht over Rotterdamse interesse in Rodríguez, die Feyenoord van nieuw elan op de flanken moest voorzien.

In de laatste dagen van januari werd de deal concreet en de regerend landskampioen legde meermaals een bod neer bij de werkgever van Rodríguez, Liverpool Montevideo. Ook trainer Arne Slot bevestigde de interesse. "Hij is een speler met een geweldige traptechniek bij standaardsituaties en eentje die uit het niets een goal kan maken", zei hij tegenover ESPN.

Uiteindelijk bereikte Feyenoord zelfs een principeakkoord met Rodríguez zelf. Daarmee had de huidige nummer twee van de Eredivisie een streepje voor op het Argentijnse River Plate, dat eveneens jaagde op de handtekening van de aanvaller. Desondanks kwam een transfer niet van de grond, daar Feyenoord niet tot een akkoord wist te komen met Liverpool Montevideo.

Daar kan in de komende periode wellicht alsnog verandering in komen, aangezien de Stadionclub nog altijd aan het onderhandelen is over een transfer van Rodríguez.

Feyenoord mikt op een zomerse komst van de buitenspeler, maar hoopt al ruim voor die tijd tot een deal te komen met Liverpool Montevideo. "Feyenoord is nog altijd héél dicht bij een deal, die nu wel wat meer geduld vergt", schrijft 1908.nl. "Die transfer kan ik het geval van Rodriguez nog wel eens sneller beklonken worden dan gedacht, bijvoorbeeld over enkele dagen of over enkele weken."

"Feyenoord is nog altijd concreet voor Rodríguez. De club blijft dat ook zo lang het onderhandelingsproces gaande is. Volgens Zuid-Amerikaanse media is River Plate voorlopig afgehaakt, terwijl het persoonlijke akkoord van Rodríguez met de Rotterdammers gewoon blijft staan."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk serieus dat het ontbreken van een echte TD hier mede oorzaak van is.
Ten Kloesse kan in een belangrijke periode niet focussen op de transfer. Zat in 1 of andere meeting in het buitenland.

Vind het een waardeloze transferwindow we laten een speler gaan die laatste weken basis stond (onterecht) vind ik maar we halen niks terug

2 februari 2024 om 10:15

Daar geloof ik niet in. Dat zou betekenen dat Ten Kloese de dagelijkse en meest belangrijke kant van de club laat versloffen. En er is dan ook niets dat er op wijst dat de afwezigheid van Ten Kloese op welke wijze dan ook van invloed is geweest op welke transfer dan ook. Is echt onderbuikspeculatie. Sowieso vind ik een transfer in de winterstop vaak kansloos en zeker als het alleen maar is om te kunnen zeggen dat je ook wat gekocht hebt om de nieuwsgierigheid van de supporters te pleasen. Het blijft wel een bedrijf en ondanks dat het al stukken beter gaat klotst het geld bij Feyenoord nog steeds niet tegen de plinten. Wat dat betreft heeft Feyenoord buitenspelers genoeg op dit moment (die wel echt in vorm moeten gaan komen nu) en was er wat mij betreft alleen noodzaak voor een rechtsback.

2 februari 2024 om 10:16

Had het niet te maken met een medische keuring die nog moest plaats vinden en het medische team dat niet op tijd op de benodigde locatie kon komen? Daar hoeft Ten Kloesse niet zelf bij te zijn toch?

Overigens alsnog wel dommig vind ik zelf. Als je dan weet dat de tijd dringt....stuur die gasten alvast op pad voor het geval het nodig is. In het ergste geval heb je een paar man voor niets naar zuid amerika laten vliegen en ben je een paar honderd euro lichter. Nu moeten we het seizoen afmaken met enkel buitenspelers die een totale vorm crisis hebben of gewoon niet de kwaliteit die we nodig hebben. Zonde.

Nu maar hopen dat Slot Paixao op rechts en Ivanusec op links zet en eens een week of 6 gewoon laat staan in de hoop dat de een z'n vorm herpakt en de ander eindelijk gaat laten zien waarom er 8mln voor neergelegd is.

2 februari 2024 om 10:19

Feyenoord heeft gekozen voor berusting. Met wat je nu hebt lopen moet je gewoon die 2e plek en de beker binnen kunnen harken.

2 februari 2024 om 10:19

Deze jongen had je echt niet direct enorm versterkt hoor. Die komt uit Zuid-Amerika in de winter naar Nederland en zal nog moeten wennen aan het spel van Slot etc.

Maak het seizoen nou maar af met de huidige buitenspelers . Die hebben voldoende kwaliteit om gewoon tweede te worden.

2 februari 2024 om 10:25

Zit wat in.

Aan de andere kant....had hij nu een half jaar kunnen wennen en er van de zomer misschien direct gestaan. Daar zal hij volgend seizoen dan weer tot de winterstop voor nodig hebben?

Het is wat mij betreft absoluut geen ramp hoor. Maar ik las dus ergens dat het niet lukte om de medische keuring nog tijdig uit te voeren en het daarom stuk liep. Dat komt op mij amateuristisch over.

Als het een bewuste keuze geweest....prima.

2 februari 2024 om 10:32

Ik ben ergens wel blij dat Feyenoord de hand op de knip heeft gehouden. Een aantal jaren geleden was zo’n Driouech transfer een ‘typische Feyenoord transfer’ genoemd. Eigenlijk niet helemaal nodig, toch de spaarzame centjes er aan uitgeven om de strijd met PSV niet te verliezen en de supporters ‘iets’ te geven en er in de zomer alweer vanaf willen omdat hij toch te licht blijkt te zijn. En dan in de zomer net geld tekort komen om iemand te halen die je écht nodig hebt omdat je een lang geblesseerde speler in de selectie hebt ofzo.

2 februari 2024 om 11:15

Er was en is (nog steeds) geen overeenkomst. Als je dan een team specialisten vooruit stuurt, dan kan Liverpool hoog in de boom gaan zitten en weet je zeker dat er geen overeenstemming wordt bereikt als je maar een beperkt budget hebt.

2 februari 2024 om 10:46

Ik vind dit weer makkelijker scoren. Te Kloese die kan dit makkelijk op afstand doen en daar heb je geen TD voor nodig.
Kijk eens waar we vandaan komen, waar we spelers als Pratto ging huren en Linssen transfervrij binnenhalen (met externe gelden).

Ik vind het een goede transferwindows, wij hebben Dilrosun verkocht met winst. Het had beter kunnen zijn met die speler Uruguayaan.

2 februari 2024 om 11:06

Pratto huren vind ik nog steeds zo schandelig, daar kan ik nog steeds boos om zijn als ik daar aan denk. Op een gegeven moment zaten Jorgensen,bozenik en Pratto op de bank terwijl Linssen in de spits ging spelen. Pratto werd gehaald in januari en 2 maanden later kwam het filmpje van Koevermans dat Feyenoord in zwaar weer zat en riep het de hulp in van supporters. Dat kan je toch niet echt maken. Wisten ze in januari ook wel dat de club in nood was en toch een 4e spits halen.

2 februari 2024 om 11:25

Ja dat bedoelde ik ook, wat een ... beleid was dat haha.

Bozenik werd publiek afgevallen door Dickie, Pratto daar heb jij genoeg over gezegd en Jorgensen geen idee waar hij zat. Linssen, daar hadden wij ook geen genoeg geld voor in eerste instantie.

Kijk nu, we hebben op zich een goed elftal, op paar posities kan het beter. We hebben ook financiele mogelijkheden, alleen kan je niet zomaar alles even kopen.

2 februari 2024 om 11:40

Nee het blijft lastig. We komen echt van ver. Een VVF en het stadion wat nog op de achtergrond speelt en ondertussen word er al verwacht dat we financieel kunnen smijten met geld. De resultaten levert uiteraard een hoop chagrijn op maar dat er gelijk weinig meer deugd is wel vermoeiend. Hoe we speelde bij Ateltico is niet onze standaard, maar zo minder als het nu gaat is dat ook niet. Voor de winterstop was er qua spel eigenlijk best een hoop te genieten, alleen dat gaat niet als de resultaten wat achter blijven. Of als je moeizaam wint, terwijl je zoveel kansen krijgt. Het team heeft het moeilijk op het moment maar daar komen ze vast wel weer uit. Ik ga er vanuit dat er nog wat mooie maanden aankomen.

2 februari 2024 om 10:52

Feyenoord heeft met Jelle Goes vorig jaar een extra technisch manager aangesteld, dus dit mag geen argument meer zijn

2 februari 2024 om 10:56

Ik denk dat zonder Te Kloese dit contact helemaal niet tot stand gekomen was.
Goed geld gekregen voor een speler die tot een maand geleden eigenlijk alleen de bank warm hield, waardoor er geld vrijkomt voor mooie transfers in de zomer. Contact verlengt van een van de grootste talenten van de club. Geen paniek aankopen gedaan. Geen dragende spelers kwijt geraakt. Nog volop in de race voor Rodriguez.
Prima transferperiode.

2 februari 2024 om 11:27

“We laten een speler gaan die laatste weken basis stond (onterecht)”

We hebben Paixao niet laten gaan hoor, die is er nog.

2 februari 2024 om 12:34

Ach, draai het om, paar miljoen verdiend, paar miljoen bespaard en kwalitatief vrijwel gelijk gebleven. Plus meer kans op speelminuten Icanusec, Sauer en Slory

‘Zo meldt 1908.nl’. Dan kan je het al als onbetrouwbaar bestempelen deze transferperiode.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren