Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord gaat in laatste oefenduel hard onderuit

Laatste update:

Feyenoord heeft de voorbereiding op het seizoen 2015/16 afgesloten met een 1-3 nederlaag. Grieks kampioen Olympiacos stond zaterdagavond bij rust al met 0-3 voor in De Kuip. De Rotterdammers nemen het volgende week zondag in de eerste competitiewedstrijd op tegen FC Utrecht.

/

Trainer Giovanni van Bronckhorst kon niet beschikken over Miquel Nelom, Jean-Paul Boëtius en Simon Gustafon, die ziek waren, en liet onder anderen Lex Immers en Colin Kazim-Richards op de bank beginnen. Hij liet Feyenoord met een aanval met Bilal Basaçikoglu, Dirk Kuyt en Elvis Manu starten, maar het begin was niet best. Al na zes minuten tikte Franco Jara de 0-1 binnen, nadat Kenneth Vermeer na een schot van Jimmy Durmaz had moeten lossen. Feyenoord kwam maar moeilijk van de eigen helft af en liep na 24 minuten tegen de 0-2 aan.

Felipe Pardo kreeg na een passje van Konstantinos Fortounis van linksback Tonny Vilhena de ruimte om uit te halen en vond met een diagonale knal de verre hoek. In de bij vlagen weinig vriendschappelijke eerste helft kreeg Feyenoord wel een aantal goede kansen om terug te komen: Kuyt kopte echter over en Manu mikte eveneens te hoog. Op slag van rust werd het tot overmaat van ramp ook nog 0-3: Fortounis pikte een afgeslagen hoekschop op, dribbelde voorbij Marko Vejinovic en Jens Toornstra, omspeelde Vermeer en schoot raak.

/

Feyenoord hoopte in de tweede helft wat terug te doen, maar kwam in het eerste kwartier niet verder dan ongevaarlijke afstandspogingen van Karim El Ahmadi en Kuyt. Laatstgenoemde trof na ruim een uur spelen echter alsnog doel: hij verdiende een strafschop en schoot zelf binnen. Kuyt deed later ook nog een poging om er 2-3 van te maken, maar zijn streep zeilde net naast de kruising. Olympiacos spande zich hierna niet meer overmatig in en datzelfde gold voor Feyenoord, dat de bal rustig rondspeelde en berustte in de nederlaag.

Heeft Feyenoord nog versterking nodig?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was niet best vandaag. Lichtpuntjes waren Kuyt en El Ahmadi.

Nog veel werk te doen voor Gio

1 augustus 2015 om 22:03

Bilal speelde ook wel goed. Maar wat je zegt, nog genoeg werk idd.

1 augustus 2015 om 22:52

Klopt Bilal was regelmatig fel of had een goede voorzet. Hem zie ik wel als basisspeler straks een goed seizoen draaien als rechtsbuiten. Een jaar van aanpassing vorig seizoen en zie hem nu wel zijn belofte inlossen. Voor zijn voorzetten zou dan wel Kramer ideaal zijn. Je ziet dat die Bilal de voorzetten ook met gemak kan geven zonder dat ie zijn mannetje gepasseerd is. Ook vanaf links gaf ie een uitstekende voorzet met zijn buitenkant.

1 augustus 2015 om 22:16

Vilhena linksback? Iemand die me dit ff kan uitleggen?

1 augustus 2015 om 22:29

Rutten heeft hem hier vorig seizoen al veelal op voorbereid, dus klaar zou hij ervoor moeten zijn. Ik vind het overigens wel apart dat er weinig zijn die het opmerken nu het door van Bronckhorst is uitgevoerd waar het bij Rutte belachelijk was. Het kan zijn dat Nelom niet fit was, maar het kan ook gewoon zijn dat ze niet tevreden zijn over Nelom. De beste man speelt nogal waardeloos.

1 augustus 2015 om 23:15

Gewoon een oefenwedstrijd waar van Bronkhorst iets nieuw probeert, vilhena heeft redelijke snelheid en dat is wel fijn als linksback

1 augustus 2015 om 22:17

El Ahmadi was echt slecht en viel op door vele smerige overtredingen.

weet dat oefenduels niet veel zeggen, maar de resultaten zijn wel verontrustend hoor.

1 augustus 2015 om 21:58

Ik vond in deze oefenduels en ook tegen southampton de voorhoede verrassend weinig inhoud hebben. Er mist nog steeds stootkracht vind ik. En achterin snijdt het soms als boter. Er is nog genoeg werk voor gio..

1 augustus 2015 om 22:02

Feyenoord hoort ook gewoon met boetius in de basis te spelen en vilhena op 10. Dan heb je al zoveel meer dynamiek voorin.

1 augustus 2015 om 22:09

En dan nog harder overlopen worden op het middenveld dan nu al het geval was in de eerste helft zeker? Gio was zelfs nu al genoodzaakt Immers er in te zetten om de strijd op het middenveld eens wat vaker te kunnen winnen. En het is wel heel erg tragisch als je als profclub moet terugvallen op Immers omdat hij ondanks zijn beperkte kwaliteiten nog steeds power kan brengen die Feyenoord mist in de eerste helft. En dan wil jij een technisch begaafde, maar fysiek zwakke en uiterst luie voetballer als Vilhena op die positie zetten? Echt een bizar slecht en ondoordacht plan. De ruimtes die vielen tussen verdediging en aanval waren nu al gigantisch voordat Immers zijn intrede maakte.

1 augustus 2015 om 22:24

Ondoordacht plan? Ik herinner me een indrukwekkende en scorende vilhena de keren dat hij op 10 speelde. Waaronder Willem 2 uit een keer 2 super goede goals. Zijn kwaliteiten (waaronder vermogen om te scoren) worden nu gewoon niet benut.

1 augustus 2015 om 22:32

Het is juist een goed plan, en ik zal uitleggen waarom. Als je 433 speelt met de punt naar achter en je gebruikt toornstra en vilhena als aanvallende middenvelders en veijnovic als 6 tegen mindere tegenstanders en el ahmadi tegen tegenstanders waar je het moeilijk tegen gaat hebben dan heb je een middenveld met enorm veel voetbal in de ploeg en met toornstra heb je ook een motor die gaten dicht kan lopen. Dan zet je boetius op de rechtsbuitenpositie en dan kan je kiezen om of kuyt en de spits te zetten en bilal op links of kazim in de spits en kuyt op links waardoor je ook meer loopvermogen hebt. Verdediging kan denk ik iedereen wel invullen. Met dit team en juist dit middenveld ben je misschien niet fysiek de sterkste maar kan je wel de wedstrijd domineren en veel kansen creeeren. Kijk bijv naar ajax of psv die hebben ook niet de meest fysiek sterke middenvelders, maar die domineren veel wedstrijden omdat ze technisch veel beter zijn. Ik snap overigens ook niet waarom mensen immers op 10 willen hebben, want juist dat vind ik ondoordacht. Met immers win je meer duels dat klopt alleen wat ga je doen wanneer je de bal verovert hebt? Precies... de bal weer verliezen omdat immers op 10 nul creativiteit in de ploeg brengt en enorm veel tijd nodig heeft voor een oplossing. Feyenoord zou eens wat meer op de talenten van varkenoord moeten gaan vertrouwen want ze produceren keer op keer pareltjes.

1 augustus 2015 om 22:36

@Pieterpost

Vermogen om te scoren? Tijd terug las ik een statistiek dat Vilhena de meeste schoten op doel nodig had om te scoren van heel Feyenoord.

1 augustus 2015 om 22:42

Ok das wel opmerkelijk dan Herinner me hem juist als een doelpuntenmaker als 10. Maar mss dat het komt door z'n vorm en verkeerde posities.

2 augustus 2015 om 11:43

@pieterpost

Ja, toen hij nog in de jeugd speelde. Zijn scorend vermogen in het eerste is (nog) niet geweldig. Zit wel potentie in! Maar Koeman, Rutten en Gio zien gewoon geen '10' in hem. Aan wie zal het dan liggen?

2 augustus 2015 om 00:24

De oefenduels zeggen juist veel
Als je de voorbereiding slecht doet ga je met minder vertrouwen de andere wedstrijden in . Oefenduels zijn best belangrijk

Nou, het lijkt mij logisch gezien van wel. Misschien staat twente er zelfs beter voor ook al hebben zij moeten gaan bezuinigen.

1 augustus 2015 om 22:38

Twente verloor ook net iets minder dik (1-2) van Olympiakos. Maarja.. het zegt nog xo weinig in dit stadium.

1 augustus 2015 om 23:02

Oh, zij speelde ook tegen hun? Wist ik niet. Nouja, iig wel minder maar het zegt inderdaad niet veel nee. De bal is nog ronder bij de eredivisie :P

1 augustus 2015 om 23:10

Daarbij start Feyenoord al een paar jaar slecht in het seizoen en wordt het later wel ingehaald. En bij Twente kan er nog wel wat vertrekken.

2 augustus 2015 om 00:40

Mohktar/Ebicilio/Mokotjo mogen eventueel weg toch?Dat zou geen ramp zijn. Er zijn 4 spelers dat Twente moet zien te behouden. Corona, Ziyech, Guti en Tapia. Corona dat goed speelde tijdens de Copa America en de Gold cup kan nog wel wat aanbiedingen ontvangen uit het buitenland. Ziyech zal geen stap omhoog maken in de Eredivisie en zal denk ik ook nog niet in aanmerking komen voor een club in een grote competitie. Guti komt net terug van een zware lange blessure en zal ook direct veel belangstelling voor zijn (ook al kan hij zeker een stap hogerop) en Tapia zal eerst een heel seizoen constant moeten spelen en dan komt er ook zeker een mooie club voor hem, maar op dit moment nog niet. Conclusie, er is 1 speler dat kan vertrekken dat jullie zeker gaan missen.

1 augustus 2015 om 23:08

Die werden weggespeeld.door een turkse club dus waar heb je het over, beide geen beste voorbereiding

De perfecte start van het seizoen, voorheen verloren we die drie wedstrijden in de competitie om daarna een serie neer te zetten, nu kunnen we meteen zondag tegen Utrecht met die winning streak beginnen. Ik ben klaar voor het seizoen!

1 augustus 2015 om 22:00

Hoop t maat

1 augustus 2015 om 22:00

Vorig jaar verloren we, en de oefenperiode begonnen we goed, maar eindigen we dramatisch. Niet weglopen voor de problemen.

1 augustus 2015 om 22:11

Haha schitterende redenering, hoop dat het gaat uitkomen. De klassieke belabberde start hebben we inmiddels al gemaakt en hopelijk daarmee nu al achter ons.

Word denk ik niet veel dit seizoen als niet gauw iedereen in goede vorm komt.

Feyenoord viel me heel erg tegen de 1e helft. Zwaar ondermaats en zoals de commentatoor al zei; zwaar gezakt voor het examen.

2e helft was een ietsje beter maar ook echt maar ietsje. Ik had meer de indruk dat dat kwam doordat Olympiacos niet echt meer wilde.

Positief puntje; Bilal. Die jongen kan echt voetballen en was denk ik nog de minst slechte aan Feyenoord zijde.

Negatief puntje; Naast het verschrikkelijke spel, zet Kazim alsjeblieft niet op linksbuiten. Daarnaast is Toornstra echt totaal uit vorm.

Wat een ongelofelijke wanvertoning.. Slecht spel gecombineerd met smerige acties (Kazim). Feyenoord mag god op zijn knieën bedanken als het 3e wordt..

Met lexie en kazim erbij ging het wel een stukje beter

1 augustus 2015 om 22:01

Kazim in de spits, kuyt kan je rechts doen maar dan moet je weer rekening houden met bilal

Echt een kansloze nederlaag. Defensie van Feyenoord was vandaag echt om te huilen. Kongolo en Karsdorp voorop, allebei ontzettend slecht, heb er geen andere woorden voor. Kuijt vindt het spel allemaal weer erg naief en vindt dat ze zichzelf te kort hebben gedaan, maar feit is gewoon dat Feyenoord momenteel gewoon dramatisch voetbal speelt en beide wedstrijd ontzettend terecht heeft verloren.

1 augustus 2015 om 22:15

Het resultaat vind ik ook niet zo interessant, verliezen van Southampton doet iedere Nederlandse club waarschijnlijk en Olympiacos, ach dat zijn ook geen amateurs natuurlijk.

Veel pijnlijker en zorgwekkender is de manier waarop. Je hebt vandaag welgeteld 3 kansen gecreëerd (waarvan er 2 best in mogen...) maar verder niks gepresteerd. Geen automatismes, veel te laag baltempo en nauwelijks serieuze aanvallen.

Niet veelbelovend dit voor Utrecht thuis volgende week. Wat ik wel echt slecht vind is dat vilhena echt wordt misbruikt. Vilhena hoort met de punt naarvoren gewoon op 10 te staan. Linksback lachwekkend..

1 augustus 2015 om 22:08

Nelom was geblesseerd en blijkbaar is Woudenberg nog veel te licht. Ikzelf en velen met mij zien hem graag een keer spelen want talent heeft hij, maar blijkbaar komt dat er op de training niet uit en heeft Gio geen vertrouwen in hem.

Meer linkspoten hebben we niet (verdonk, maar dat is een cv) dus dan is Vilhena een vrij logische keuze.

Het is natuurlijk veel te vroeg om conclusies te trekken maar als ik dit zie zie ik Feyenoord geen moment mee doen om de titel. Zowel Ajax als PSV zijn vele malen beter dan dit matige Feyenoord dat in iedere wedstrijd tegen een beetje tegenstander verslagen wordt.

1 augustus 2015 om 22:12

Zoals ze nu spelen heb je helemaal gelijk, dan pakken we minder punten dan vorig seizoen. Aan de andere kant, het seizoen is lang en Ajax speelde afgelopen week nu ook geen fantastisch voetbal. Van PSV heb ik nauwelijks iets gezien maar dat gaan we morgen merken.

1 augustus 2015 om 22:18

PSV had over het algemeen een wisselvallige voorbereiding, ze speelden tegen alleen maar tegen CL ploegen er werd niet altijd gewonnen maar de ploeg was ook bij lange na niet compleet. Idd voor het grote publiek wordt morge het eerste grote meetmoment voor PSV, ik ben zelf ook vrij benieuwd.

Misschien weet van Bronckhorst dit team niet te prikkelen. En is hij er nog niet klaar voor. Dit zeg ik omdat ik geen duidelijk spelopvatting zie. Ze doen allemaal maar iets. Ze spelen de bal maar wat rond. Ik heb serieus m'n twijfels of dit nog goed komt dit seizoen.

Heb de wedstrijd gezien en zag ook dat Botteghin in de eerste helft met de minuut duurder werd.. Die is nog te goed voor dit Feyenoord als ze zo spelen zoals in de eerste helft..

1 augustus 2015 om 22:11

Vrees voor ons dat die weg is..4 miljoen of zo .

1 augustus 2015 om 22:39

@Pat14

4 miljoen voor een verdediger met een 1-jarig contract waar geen vrijwel geen rek meer inzit? Krijg je er nooit voor.

1 augustus 2015 om 22:51

Snap ik wel maar hij is voor ons enorm belangrijk. Daarom heb ik nog liever dat hij volgend seizoen gratis vertrekt dan nu. Jullie hebben momenteel zo iemand nodig dus ben benieuwd hoe het zich ontwikkelt.

2 augustus 2015 om 01:14

Ik zie bottighin zeker niet voor minder dan 3 mil vertrekken bij Groningen. Die vragen nu de hoofdprijs en dat is terecht. Botteghin zal ook wel gaan verlengen als hij niet vertrekt en dan in de winter of volgende zomer alsnog een mooie transfer maken!

Kans is wel groot dat Feyenoord gewoon nog in de buidel tasten want ookal vind ik het geen speler voor de top, voor de subtop (waar Feyenoord wat mij betreft wel bij hoort) kan ie prima mee!

1 augustus 2015 om 22:13

Nu zijn de problemen van Feyenoord ook niet opgelost met het halen van Botteghin en Kramer. Afgaande op vandaag hebben ze veel meer nodig. Middenveld werd compleet overlopen, geen creativiteit en daar moeten eerder genoemde spelers het ook niet van hebben.

wat een verschil tussen de twee helften. Een ding is zeker: bottinghin is nodig. Al verwacht ik hem naast v beek ipv voor v beek. Kongolo evt linksback en vd heijden banken.

Wat de wedstrijd betreft: vejinovic liet zich van zijn slechtste kant zien. Veel balverlies en veel passes kwamen niet aan. Eveneens toornstra. Kuyt en bilal waren lichpunten. Net als iedereen in de tweede helft zoals immers en kazim. Je merkt wel dat dit elftal power mist en die jongens brengen dat toch weer wel. Maargoed, het is afwachten wat nodig is tegen Utrecht en de overige ploegen. Dat zijn toch ploegen die minder zijn dan Southampton en Olympiakos. Het blijft afwachten. Morgen kijken wat psv en groningen doen en dan kan de competitie beginnen. Het werd weleens tijd. De voorbereiding zegt eigenlijk niets, het is puur de spelers fit maken en op elkaar inspelen.

1 augustus 2015 om 22:10

Je hebt natuurlijk gelijk maar vooral dat inspelen baart me zorgen. Er zitten geen automatismes in het elftal. Als je in de 1e helft kijkt waar de passes naar toe gingen, soms over 5 meter terwijl je niet onder druk staat.

Totaal niet in de looprichting, niet op de juiste snelheid en met een nog lager baltempo dan Ajax vorig jaar en we dachten met zijn allen dat dat niet mogelijk was. Nou, Feyenoord bewees van wel in de 1e helft.

Feyenoord heeft teveel kwaliteit ingeleverd de afgelopen jaren, ik zie ze niet meedoen om de titel.

Veel zogenaamde kenners, voetballiefhebbers en/of Feyenoordfans hebben over het feit dat Immers niet past in het streven van Feyenoord om mee te doen om het kampioenschap, om het feit dat hij geen tien is met fabelachtige techniek, passeerbewegingen enz. Maar niet alleen cijfers beamen dat hij belangrijk is, maar het type spel wat feyenoord wilt spelen, is Immers gewoon ondenkbaar. Of je nou fan van em bent of niet. Feyenoord wilt nu technische mannetjes op t middenveld hebben, dat is als liefhebber mooi om te zien. Maar om kampioen te worden moet je bovenal effectief zijn. Spelen naar mogelijkheden van je ploeg. Sorry, maar Feyenoord is met deze selectie geen kampioenskandidaat. Persoonlijk stoort het me en vind ik t zelfs arrogant om te zeggen dat Immers niet bij Feyenoord hoort te spelen, want Feyenoord wilt voor het kampioenschap gaan.
Come on, now...

1 augustus 2015 om 22:14

Is Immers nou ondenkbaar of onmisbaar?

1 augustus 2015 om 22:19

Onmisbaar. Ondenkbaar om em niet op t3 stellen

Hoop dat het volgend weekend beter gaat, ziet er iig de laatste paar wedstrijden niet goed uit. Degene die me vandaag het meest tegenviel is Vejinovic, zoveel balverlies man..

2 augustus 2015 om 02:51

Hij belandde bij Vitesse op het eind niet voor niets op de reservebank.

zolang iedereen z'n handen stuk slaat na een goede pass en blijft zingen na weer een verloren wedstrijd, gaat er helemaal niet veranderen

Oefenduels zeggen normaal gesproken niets. Maar dit Feyenoord is met deze trainer hooguit een middenmoter. Daar zou ik niet van Bronkchorst de schuld van geven alhoewel die man hier nooit aan had moeten beginnen, maar wel die Van Geel. Lullig voor al die supporters die denken dat Feyenoord voor het kampioenschap gaat. Maar ook zij zouden enig realiteitsbesef moeten tonen.

1 augustus 2015 om 22:45

Een club als Feyenoord met zijn status en allure moet elk jaar voor de titel gaan. Al ze hun beste spelers kunnen houden. Dan geef ik ze een kans. Maar helaas zijn de clubs in het buitenland kapitaal krachtiger. Wij als Twente verliezen ook met 1-2 van Olympiacos. Het zijn oefenduels volgende week. Dan begint het pas echt. En dan kun je de komende wedstrijden ook zien waar Feyenoord staat. Daar is het nu veel te vroeg. De club uit Griekenland speelt jaarlijks in Champions League en speelt niet voor spek en bonen mee. Dus verliezen daarvan is geen schande.

Ik snap dat er een hunkering is naar succes maar gegeven het budget en de spelers is feyenoord gewoon een subtoper. Niets mis mee maar mensen moeten feyenoord niet gaan vergelijken met ajax of psv. Maar er is op van beek na geen enkele speler van feyenoord die bij ajax of psv in de basis zou staan

speelde achahbar niet?

Echt verschrikkelijk de eerste helft, Gio moet gewoon lekker de talenten de kans geven en daar bij een aantal ervaren jongens, word toch een seizoen plek 5-8 ben ik bang voor.

Vermeer-Karsdorp-Van Beek-Botteghin-Kongolo-El Ahmadi-Vejinovic-Gustaffson-Bilal-Achachbar-Sleegers.

Als het middenveld net als vandaag niet voldoet gewoon Immers/Toornstra/Schuurman erbij.
Voor de verdediging wissels: Wilkshire/Van der Heijden/Nelom.
En voor de aanval Kuyt,Kazim en Manu.

Jonge jongens die kunnen groeien erin, word toch een verloren jaar. Misschien klinkt dit negatief maar in mijn ogen is het realistisch.

Weet trouwens ook dat dit vast niet gaat gebeuren haha

Ik kijk naar de opstelling van vandaag : Vermeer; Karsdorp, Van Beek, Kongolo, Vilhena; El Ahmadi, Vejinovic, Toornstra; Basaçikoglu, Kuyt en Manu.

Sorry hoor, maar dit komt gewoon héél veel creativiteit tekort. Met zo'n elftal ga je het in de Eredivisie nog lastig zat krijgen.

Bekend.. feyenoord begint ieder seizoen dramatisch de eerste wedstrijden. Dat kost ze regelmatig de titel..

Mensen, vooropgesteld, feyenoord word Weer geen kampioen dit seizoen, en Olympiacos speelt in de champions league tegen grote clubs, logisch dat ze hebben gewonnen, nederlandse teams zijn momenteel europees geen toppers! Ajax stond 2-0 voor tegen rapid en toch 2-2.. alsjeblieft directie feyenoord zeg geen domme dingen over een 1e plek, zoals altijd eigenlijk!

Lexie kom terug jongen je gaat daar als lulletje ingebracht worden tussen al die super technisch begaafde voetballers in de Kuip. Je gaat toch niet banken in zo'n elftal.

Geen reden voor paniek. Oefenwedstrijden zeggen niet veel. Vanaf volgende week moeten ze er staan.

Ik denk dat Feyenoord niet de spelers heeft voor 4-3-3 systeem. Welke variant je daarvoor ook bedenkt.
Feyenoord heeft wel de spelers voor een 4-4-2 systeem met een ruit op het middenveld.
Kazim, Kuyt met Immers daar achter.
Hoe een ieder het voor de rest invult, zelf weten...maar je hebt power voorin en een extra man voor je verdediging.
Zet 2 creative spelers op de zijkanten van het middenveld en het geraamte staat.


Als ik dit nog verder doordenk, dan heeft van Geel eigenlijk wel spelers gekocht, maar niet voor een 433 systeem. En Gio moet er maar iets van maken.


Oef, dit was niet best hoor. Erg agressief Feyenoord ook, moest denken aan de wedstrijd tegen AZ van afgelopen seizoen. Het is te hopen voor ze dat ze niet tegen teveel kaarten aanlopen, dan wordt de spoeling wel erg dun.

Waarom vindt iedereen Van Bronckhorst nou zo'n goede trainer? Omdat het een Feyenoorder is?

Nou weet ik wel dat oefenpotjes niet veel zeggen,maar als me cluppie dit niveau vasthoud,dan zie ik het somber in. Passes over een paar meter kwamen niet aan,kwamen ze wel aan ,dan was de afronding weer waardeloos. Vond Dirk goed spelen,daar kwam tenminste dreiging uit. Voor de rest,heel snel deze wedstrijd vergeten,wat slecht zeg

Ik heb de wedstrijd gezien,en inderdaad moet je blij zijn dat het slechts een oefenpot is,ofschoon Feyenoord wel iets meer had mogen laten zien,maar misschien ligt het aan kwaliteitsverschil.
Ik bedoel dit naar het publiek toe die toch recht hebben op een gemotiveerd team,die er iets van probeert te maken.
Het gaat me te ver door te stellen dat Feyenoord er een potje van maakte,maar wat was de eerste helft slecht,niet om aan te zien,en dit vind ik als voetballiefhebber.
Daarentegen vond ik dat Feyenoord in de 2e helft wel een voldoende haalde,en niet alleen door die tegengoal.
Ik had de indruk dat er verzorgder werd verdedigd,in tegenstelling tot het eerste half uur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren