Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-fans gaan los op debuterende commentator bij Nederland - Schotland

Laatste update:

Het Nederlands elftal is op zijn zachtst gezegd stroef begonnen aan de oefeninterland tegen Schotland. Arman Avsaroglu, die het tv-commentaar verzorgt namens de NOS, wekt in de openingsfase van de wedstrijd irritatie bij diverse supporters van Feyenoord.

Avsaroglu, die voor het allereerst een wedstrijd van Nederland van tv-commentaar voorziet, was meerdere keren kritisch op Mats Wieffer. De controlerende middenvelder kende enkele moeilijke momenten met de bal aan de voet, maar steeds kwam de Feyenoorder er zonder kleerscheuren vanaf door net op tijd de oplossing te vinden, of een vrije trap te krijgen.

"Wieffer speelt een moeizame wedstrijd", zei Avsaroglu desalniettemin na nog geen kwart wedstrijd. Het schiet in het verkeerde keelgat bij diverse supporters van Feyenoord.

"Rare commentator", zegt ene Richard op X. "Wieffer wordt volledig onderuit gehaald. Normaal doen!"

"Commentator is geen fan van Wieffer volgens mij", zegt weer een ander. Ene Jeroen vindt dat Avsaroglu op de 'bash Wieffer-tour' is.

Het is slechts een kleine greep uit de vele tientallen reacties over de commentator van de NOS.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft toch gelijk. Wieffer speelt uiterst zwak, al is hij niet de enige maar is zowat in elke duel te laat. Maar ja, geen kritiek op spelers van een club die iemand voorstaat, zeker niet bij Feyenoord.

22 maart 2024 om 21:28

Inderdaad Wieffer speelt zwak , maar iedereen speelt zwak. Schotland is de baas.

22 maart 2024 om 21:57

Het gaat er meer om dat Wieffer 3x slecht wordt aangespeeld en de commentator elke keer zei dat et aan Wieffer ligt. En dat het "weer" bij Wieffer fout gaat. Of na 10 minuten spelen dat Wieffer moeite heeft mee te komen terwijl hij al 2 keer slecht aangespeeld werd. Of toen Wieffer een sliding op de bal maakte de commentator benadrukt dat hij een overtreding maakt. Of toen Tomminay hem tackelde zonder bal te raken mocht Wieffer van geluk spreken want er was niks aan de hand. Maar je hoorde hem geen 1 keer bij Wieffers onderscheppingen en dat waren er minimaal 5. Of als het fout ging bij andere spelers hoorde je em ook niet. Dat heeft niks met slecht spelen te maken, dat is gewoon selectief onwetend commentaar.

23 maart 2024 om 00:06

Oke prachtige uitputtende opsomming van pass- en duelsituaties. Maar daar ligt het dus totaal niet aan bij Wieffer. Want iedereen ziet dat zijn kracht juist ligt in die onderschepping en het duel, plus als het baltempo en de druk van de tegenstander ietstjes lager ligt heeft hij een betrouwbare pass.
Maar als hij in de buurt wilt komen voor de stempel 'basisklant' in Oranje moet hij eerst consistent en sneller de bal ophalen bij de verediging, zonder vier of vijf meter uit positie te staan tijdens omschakelmomenten. Dat is gewoon onbespreekbaar. Vier of vijf keer geteld dat Wiieffer opbouwend/aanvallend te laat inschuift en dus in tijdproblemen komt. En daarvan twee of drie keer terwijl er een gat bij tegenstander aanwezig was. Ook draait hij soms te traag aan de bal, dat moet hij echt verbeteren wilt hij blijvend de strijdt aangaan met de concurrentie.


22 maart 2024 om 21:29

Iedereen speelt zwak behalve Flekken...het is een oefenwedstrijd

22 maart 2024 om 21:30

Tja supporters... die zijn knettergek joh. Wiefie speelt matig. Net als de rest overigens maargoed. Hij zegt niets anders dan de waarheid.

22 maart 2024 om 21:38

Wieffer speelt heel slecht… net als bijna iedereen. Alleen Reijnders en wellicht Memphis spelen prima. Als je zo onzorgvuldig speelt als NL elftal 1e helft maakt het niks uit wel systeem je speelt, dan breek je geen potten. Ongelofelijk onzorgvuldig en vele halve ballen vielen in het begin steeds naar Schotse kant.

22 maart 2024 om 21:51

Memphis? Nah, alle ballen van zn voet, die bal op Frimpong leek ook nergens naar. Alleen Reijnders en Flekken is nog enigszins niveau. Verder is t echt treurig

22 maart 2024 om 21:38

Behalve Geertruida, Van Dijk en Flekken speelde iedereen enorm matig, maar toch wordt Wieffer eruit gepikt.Wennen aan het systeem en als iemand hierin niet goed loopt dan hebben de Schotten direct een man meer.

22 maart 2024 om 21:42

Reijnders ook dikke prima en vind Gakpo ook niet enorm matig. Maw, genoeg spelers die niet enorm matig spelen en niet minder dan logisch dat de commentator dat dan ook bij Wieffer benoemt. Vooral enorm treurig om daar op Twitter dan zo los op te gaan omdat hij toevallig bij je favoriete club speelt.

22 maart 2024 om 21:44

Gakpo heeft echt niks gedaan en Reijnders alles ingeleverd buiten zijn goal

22 maart 2024 om 21:57

Geertruida?? Bang om de bal te krijgen en risicoloos breed en geen lef om in te passen.

22 maart 2024 om 22:15

Geetruida speelt gewoon goed je zoekt dingen die er niet zijn. Ajacied?

22 maart 2024 om 22:42

Geertruida toch eigenlijk ook niks gedaan? Als je het spel van Geertruida als maatstaf neemt voor niet enorm matig hebben Reijnders en Gakpo ook geen enorm matige 1e helft gespeeld.

22 maart 2024 om 23:27

FR010FRDAM, al had Blind zo’n pot als Wieffer op de mat gelegd, sta je overal bovenaan om te bashen. Zie je maar wat zo’n brilletje kan doen. Wieffer was echt heel slecht.

23 maart 2024 om 00:01

Het feit is dat iedereen matig speelde alleen wieffer die was niet matig maar gewoon echt slecht
En dus begrijpelijk dat deze commentator dat benoemd

23 maart 2024 om 07:54

Lees maar eens goed. Geertruida mede verantwoordelijk voor de paar. Grote kansen van Schotland en wat ik al stelde, passt niet in.

22 maart 2024 om 21:55

Dat is toch juist een Ajax kwaal?
Ot: wiefer was verre van goed vanavond, net als de rest van oranje trouwens, wat een slechte wedstrijd

Hahaha maar wij zien het toch allemaal Wieffer levert alles in haha!

22 maart 2024 om 21:39

En de goalscorer niet dan? Niemand steekt er momenteel uit en Wieffer deelt zeker mee in de malaise.
Maar om hem eruit te pakken? Ik zie nog wel een Orlando Engelaar-achtige rol voor hem in Oranje. Netjes taakjes uitvoeren en lekker meevoetballen. Prima toch?

22 maart 2024 om 22:09

Het gaat erom dat de Feyenoord supporters zo deluded reageren en doen alsof die commentator poep in zijn ogen heeft!

22 maart 2024 om 21:44

Alles inleveren en dan gewoon een passpercentage van 85 procent halen. Daarmee suggereer ik niet dat hij goed speelt overigens

Feyenoorders die Wieffer tot het graf verdedigen. Niks nieuws dit.

Wieffer speelt ook weer eens waardeloos, maar feyenoorders willen dat niet horen

22 maart 2024 om 21:39

Wieffer begon zwak, maar 8 man begonnen zwak...dat is het

22 maart 2024 om 21:50

Begon zwak en eindigde ook zwak doe je gekleurde bril af

Echt die Feyenoord supporters... afgelopen weekend ook al helemaal los gegaan op een commentator. Ga lekker naar Rijnmond luisteren dan.

22 maart 2024 om 23:45

Wieffer speelde verschrikkelijk, maar om hier nou een nieuwsitem van te maken is ook onnodig discussie veroorzaken. Wat dat betreft doet VZ dit goed🤷.

De stuiptrekkingen bij kritiek zijn wel erg aanwezig, laatst ook al over een commentator veel gemiep. Wieffer speelt slecht, net als nog een stuk of 7 anderen

22 maart 2024 om 21:48

Naja tis vooral dat er een topic over komt. Schijnt dus dat mensen op X altijd allemaal rare dingen roepen 🤨

23 maart 2024 om 07:19

Er komt een topic over omdat er zoveel comments op X zijn, anders is er niks over te schrijven. Ik vind het altijd zo zielig, als een verongelijkte kleuter gaan lopen zeuren omdat iemand de speler van je club niet goed vindt. Het is maar waar je je druk om wil maken. Ik kan me dit niet heugen bij andere clubs, maar bagatelliseer het lekker. Je zou eens iets toegeven als Feyenoord-supporter, dat staat zelfs nog boven de stuiptrekkingen.

23 maart 2024 om 09:49

Lieve Jizzzy, je kan vrij duidelijk zien dat ik Wieffer zeer slecht vind uit al mijn comments over de wedstrijd, maar als jij denkt dat supporters van andere clubs, of het nou voetbalclubs, basketbalclubs of fans van de Slimste Mens zijn, niet ook massaal drek op X plaatsen, kom je echt uit een ei, sorry. Het topic komt er, omdat mensen als jij dan boos kunnen roepen dat Feyenoord stom is en mensen als ik dan roepen echnie, doen ze allemaal. Dus proficiat, wij houden dit in stand.

Wieffer speelt ook gewoon zwak. Zou sowieso eerder Timber, Veerman, Schouten, Koopmeiners, de Roon of Blind opstellen op zijn positie.

22 maart 2024 om 21:37

Veerman, creatiever, beter aan de bal, en balveroveringen ook dik in orde

Lijkt overigens ook wel dat men altijd een kopie van Xavi naar het NE stuurt. Wat die ook aan het doen is.

Laten we het rondje dan maar afmaken, Geertruida balletje breed, inpassing niet aanwezig.

Dwingt als in zit overal naast

Gakpo is er niet bij.

We kunnen alleen geen Ajax spelers benoemen ☺️

22 maart 2024 om 21:39

Die laatsten mis je direct wanneer je combinatievoetbal wil spelen;-)))))

22 maart 2024 om 21:59

Of ze af wil kraken op X

Wat een artikel, het is toch wat dat een commentator zo tekeer gaat. Schors hem!

Kunnen er natuurlijk moeilijk over gaan doen maar behoudens een paar goede intercepties speelt Wieffer een matige wedstrijd. Ook na een hele lange eerste speelhelft ben ik die mening toegedaan.

Dus er zijn Feyenoordfans die een commentator horen van wie ze vermoeden dat deze geen seizoenkaart in De Kuip heeft, te dom zijn om te beseffen dat dit vrij normaal is, hun Twitter-account openen om hierover te brabbelen en alsnog denkt iemand die zichzelf journalist durft te noemen (wat een pijnlijke devaluatie van een mooi beroep) dat hierover een flutartikeltje geschreven moet worden? Apart.

Ik vind de commentator ook maar een rare. Geeft ze eigen mening alsof het feiten zijn. Hoor hem trouwens niks zeggen over Xavi of Van Dijk die alle ballen inleveren.

Wieffer speelt gewoon een slechte wedstrijd, moet wel gezegd worden dat behalve een balletje breed richting Reijnders er geen enkele speler voorin is die een bal kan vasthouden, en Wijnaldum staat altijd precies in de dekking natuurlijk.

Ik heb deze commentator nog nooit gehoord. Is deze al vaker in die functie bezig voor de NOS? Al kijk ik nooit samenvattingen, dus dat zal het zijn. Maar ik heb bij deze wedstrijd het commentaar op zacht staan. Lekker rustig.....

22 maart 2024 om 23:32

Hij is al een tijdje vaste commentator bij de samenvattingen van de Eredivisie bij de NOS.

Hij speelt gewoon niet zijn beste wedstrijd. In deze wedstrijd heb je Veerman nodig met de ruimte die erachter ligt. Vd Vaart goed gezien

Hij is eruit, gelukkig. Met die laatste fout bevestigde Wieffer even alles.

22 maart 2024 om 22:10

Tenenkrommend die laatste actie van hem. Was gewoon de zwakste schakel aan de kant van Nederland.

Wiefer kan dit niveau ook niet aan. Goed gezien van die commentator. Duurt elke keer net een fractie te lang. Mooie pass op de spits van Schotland die het niveau ook niet aan kan.

Toppertje die Wieffer , speelt als een natte krant

Haha benieuwd of zijn actie in minuut 59 ook de schuld is van de commentator.

Ze zijn snel tevreden in zuid en vergeten dan kritisch te zijn. Daardoor zetten ze ook zelden stappen na een succesvol jaar... liever teren ze daar weer 10 jaar op zonder nieuwe prestaties te verlangen

Matige pot van hem. Gelukkig schiet die Schot em op de lat. Wijnaldum en Wieffer beiden heel matig aan de bal waarbij Wijnaldum ook zonder bal echt 0 toevoegt.

Gewoon matige commentator. Zijn persoonlijke mening is te belangrijk. Hebben we helaas vaak in Nederland, jammer

Die commentator was echt positief. Hij concludeerde tegen het einde van de wedstrijd zelfs dat we ook zonder de jong over wereldklasse middevelders beschikken. Hij zal er wel een betere kijk dan mij op hebben denk ik dan maar hahahah

23 maart 2024 om 08:00

Die hoorde ik ook. Nou doet Reijnders het uitstekend en Koopmeiners doet het niet slecht, Veerman heeft ook kwaliteiten maar wereldtoppers??? Als het 4-3 was geweest hadden we niets te zeggen gehad en die laatste twee goals waren er enkel omdat de Schotten het een beetje opgaven.

Dit was zijn eerst nl wedstrijd en om eerlijk te zijn vond ik het ook drama. Normaal hoor je hem wel goed en lekker commetaar geven niet zo irritant. Maar vandaag maakte hij gewoon heel veel fouten in zijn opmerkingen. Waarbij hij sommige spelers vaak in een verkeerde daglicht zette terwijl zij niet de schuldige waren van het balverlies. Leek wel alsof hij bepaalde spelers extra benoemde en sommige vogelvrij lieten. Terwijl laten we eerlijk zijn, tot die goal had Reijnders ook veel balverlies, hoorde je niks over, waren Gakpo en Wijnaldum onzichtbaar en als ze de bal hadden deden ze er ook niks mee. Depay was volgens mij zelf mister balverlies. Boeide mij niet dat hij Wieffer bashde, had daar hij ook meermaals gelijk. Maar hij maakte gewoon veel foute conclusies en bespaarde de (grote) spelers voornamelijk.

Lijkt wel alsof je totaal niks mag zeggen dat of Feyenoord slecht speelt of dat een speler van Feyenoord slecht speelt. Snap dat nooit zo goed. Slecht is toch gewoon slecht? Elke speler kan dat toch een keer hebben Dat is toch niet gelijk een aanval op de club etc . Eens dat er nog een stuk of 7 waren die slecht waren, maar Wieffer stak er gewoon bovenuit . Was gister net ff slechter dan Simons en Frimpong. Maar lees het vaker als het Feyenoord betreft. Als een commentator/journalist/presentator iets zegt dan zijn ze gelijk voor Ajax of het zijn neuzen. Daar moet ik wel weer om lachen, dat simpele.

Hij had in grote lijnen over Wieffer wel gelijk, maar hij zat er zelf als commentator soms ook helemaal naast. Hij schat situaties soms verkeerd in en op basis van die verkeerde inschatting heeft hij dan kritiek op een speler. Deze man moet duidelijk nog groeien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren