Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-debutant blij: ‘Het liefst heb ik helemaal niets te doen’

Laatste update:

Brad Jones stond zondag voor het eerst in zijn loopbaan onder de lat bij Feyenoord. De 34-jarige Australiër kreeg van Giovanni van Bronckhorst de voorkeur boven Pär Hansson, die nog mocht keepen tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Jones deed het prima tegen FC Groningen en hield de nul, terwijl zijn teamgenoten er in het Noordlease Stadion vijf maakten.

/

Jones blikt op de clubsite tevreden terug op zijn vuurdoop bij Feyenoord. Pas na veertig minuten kreeg hij echt iets te doen, toen Jesper Drost hem onder vuur nam. “Gelukkig was mijn reactie goed. Dat is ook mijn taak; ik moet de hele wedstrijd geconcentreerd blijven en er klaar voor zijn wanneer ik in actie moet komen”, weet Jones, die vorig seizoen vanaf januari tot de zomer voor NEC uitkwam .

“In de tweede helft heb ik me nog een paar kunnen onderscheiden met reddingen, in de fase dat we met 0-4 voor stonden en we een klein beetje verslapten. Het is prettig om het team te kunnen helpen op zo’n manier, maar eerlijk gezegd heb ik het liefst helemaal niets te doen tijdens een wedstrijd”, aldus Jones, die een groot compliment uitdeelt aan Eljero Elia. Die wist er drie te maken tegen FC Groningen.

“Zonder anderen tekort te doen, was Eljero onze grote uitblinker. Je hebt tegen Groningen kunnen zien hoeveel kwaliteit hij heeft. Toen hij die kansen kreeg, twijfelde ik geen moment of hij die zou afmaken. Ik ben blij dat we een speler met zulke individuele kwaliteiten in de ploeg hebben”, aldus de ervaren keeper van Feyenoord.

Vond jij dat Brad Jones het goed deed tegen FC Groningen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Standaard antwoorden natuurlijk van Jones. Zegt erg weinig in feite.

Maar ik vind Jones echt een topkeeper. Bij NEC zag je gewoon iemand met een gigantisch zelfvertrouwen. Ik zie Vermeer het nog moeilijk krijgen want Jones doet zeker niet voor hem onder.

8 augustus 2016 om 13:18

Denk dat Vermeer nog wel een stuk beter is, betwijfel wel of Hahn er nog aan te pas komt. Die zou in principe over een maand fit moeten zijn. Dan kan die vanaf half oktober/begin November weer in het 1e keeper na een aantal wedstrijden bij het 2e.

Wellicht dat dat niveau verschil niet zo groot is en het dan verstandiger is om Jones te laten staan tot de winterstop, daar is iedereen dan aan gewend. In de winter kan je Vermeer er dan weer in zetten voor de rest van het seizoen.

8 augustus 2016 om 13:48

Ik hoop dat Jones eerste doelman blijft totdat Vermeer volledig fit is. Beide moeten het dan maar uitvechten wie eerste doelman wordt na de winterstop.

Ik hoop dat Hahn wordt verhuurd want momenteel vind ik hem niet goed genoeg. Hij maakte geen stabiele indruk vorig seizoen. Liet regelmatig ballen los en oogde erg zenuwachtig. Dat moet niet overslaan op de verdediging.

Leek gisteren erg betrouwbaar, straalde rust uit en was gewoon scherp op de spaarzame momenten dat het nodig was. Goed competitiedebuut!

top,dat hij meedeed gisteren ipv Hansson.
Geeft meer rust en er staat nu duidelijk een vent in de goal.
Gelukkig was Nelom ook geblesseerd. Woudenberg is opbouwend veel beter en ook nog een goede voorzet.
Noodgedwongen moest van Bronckorst zijn elftal nu aanpassen.
Ik hoop dat Kuyt ook zijn vorm nog gaat krijgen anders wordt het een zwaar seizoen voor hem.

8 augustus 2016 om 13:30

Ik zou zeggen Kuyt eruit, Elia en Berghuis op de vleugels en een middenveld met Vejinovic/El Ahmadi, Vilhena en op de 10 Gustafsson of Toornstra. Woudenberg ipv Nelom stuk beter inderdaad en Jorgensen prima spits voor Feyenoord, nog iets scherper worden voor de goal.

Elia was echt lekker bezig, ik heb hem vaak afgezeken maar nu was die echt top, hopen dat die dit vast kan houden! Ook lekker gekeept, geen verkeerde aankoop.

Wie schrijft de stukken eigenlijk? Wat een spel- en stijlfouten!
Woorden die gewoon ontbreken. Leest niet echt prettig.

On: Jones keepte goed. Ik wist niet echt wat ik er van moest vinden, maar het ziet er op het eerste gezicht toch naar uit dat het een waardige eerste doelman is voor nu. Het gaat zeker punten schelen t.o.v. Hansson of Bijlow.

Vermeer eerste keeper, Jones 2e en hahn verhuren als die fit is. Dan als Vermeer ooit verkocht wordt kan hahn hem vervangen

Wat Jones zegt over Elia (dat hij de beste was) klopt natuurlijk wel, maar ik moet zeggen dat het nu voorin ook een stuk makkelijker voetbalt natuurlijk met een spits die gewoon meevoetbalt. Weet effe niet of het het 2e of 3e doelpunt was, maar toen kreeg Elia de bal volgens mij keurig aangespeeld van Jorgensen.

Verschil is ook wel dat de aanvoer vanaf het middenveld wat lekkerder lijkt te lopen dan vorig seizoen, maar goed, dat is op basis van slechts één wedstrijd.

Jones zelf vond ik trouwens een sterke indruk maken. Lijkt mij dat het plan zal zijn dat hij sowieso tot de winterstop staat toch? Hahn zal misschien wel over een maandje fit zijn, maar heeft dan nog geen wedstrijd gekeept volgens mij. Die zal eerst wel ritme op moeten doen?

Altijd fijn om zo een keeper te hebben, kreeg weinig speeltijd bij Liverpool maar laat nog wel zien dat hij het nog goed kan. Veel ervaring in deze man, kan zeker wel in de basis staan.

Ik vond dat hij het ook goed deed.
Groningen was niet best maar had toch ook wel een aantal kansen en Jones stond er gewoon op de momenten dat het nodig was.
Moet zeggen dat ik eigenlijk iedereen wel goed vond spelen en dat is bijna nooit zo.
Was echt een team prestatie en iedereen werkte hard voor elkaar.
Ze wonnen veel duels en passes kwamen aan en ze hielden het over het algemeen de hele wedstrijd vol en niet maar 1 helft.
Dit is nog maar 1 wedstrijd dus dat zegt nog helemaal niks, maar dit was wel een lekkere wedstrijd, echt genieten. Hoop in ieder geval op een beter seizoen dan vorig seizoen.
We gaan het zien.

Zou mooi zijn als Jones ook de betrouwbare vervanger van Vermeer blijft en dan hebben we ook nog Hahn, aan de keepers lijkt het niet te liggen in ieder geval.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren