Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord hoort na openingsbod vraagprijs van liefst vijftien miljoen euro

Laatste update:

Feyenoord komt met zijn laatste bod niet in de buurt van de vraagprijs voor Luciano Rodríguez, zo meldt Fabrizio Romano op X. Liverpool Montevideo vraagt vijftien miljoen euro voor zeventig procent van de transferrechten van de twintigjarige aanvaller.

River Plate uit Argentinië deed een bod van zeven miljoen euro voor zestig procent van de rechten. Die aanbieding is door Liverpool van tafel geveegd. Romano meldt niet hoe hoog het bod van Feyenoord was. 1908.nl sprak zaterdag van een bod van rond de vijf miljoen euro voor tachtig procent van de rechten.

Het verschil tussen vraag en aanbod lijkt op dit moment onoverbrugbaar voor Feyenoord, tenzij Liverpool de vraagprijs in de slotfase van de winterse transfermarkt plots drastisch laat zakken. Bovendien concurreert Feyenoord met kapitaalkrachtigere clubs, waarvan Benfica de voornaamste lijkt.

Het laatste bod van Feyenoord is door Liverpool naar de prullenbak verwezen. De scouting van Feyenoord is volgens 1908.nl zeer overtuigd van Rodríguez. Mogelijk komt directeur Dennis te Kloese met een nieuw bod.

Arne Slot bevestigde zondag na de wedstrijd tegen FC Twente (0-0) voor de camera van ESPN dat Feyenoord jaagt op de handtekening van Rodriguez. "Hij is een rechtsbuiten die in de spits kan", aldus de coach. Rodríguez is overigens 1,79 meter groot en rechtsbenig.

Feyenoord kan een nieuwe rechtsbuiten goed gebruiken. Tegen Twente startte Slot opnieuw met rechtsback Bart Nieuwkoop in de aanval, maar die werd na een teleurstellende eerste helft in de rust gewisseld. Javairô Dilrosun, die voor hem inviel, heeft in anderhalf jaar tijd nog niet volledig kunnen overtuigen bij Feyenoord.

De Rotterdammers beschikken daarnaast over Yankuba Minteh, die gehuurd wordt van Newcastle United. De Gambiaan lijkt de eerste optie als rechtsbuiten, maar hij was pas een dag terug van de Afrika Cup en had daarvoor een lange reis moeten maken.

Rodríguez kwam vorig seizoen tot 9 doelpunten en 6 assists in 34 wedstrijden namens Liverpool. De Uruguayaan kwam in 25 van die 34 duels uit als rechtsbuiten. De aanvaller ligt tot eind 2027 vast.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

@redactie, Fabrizio schrijft dat River Plate 7m heeft geboden voor 60% van de rechten, en dat dat is afgewezen. Daarna is Feyenoord in beeld gekomen, wat Feyenoord geboden heeft staat er niet bij.

Maar 15m voor 70% is wel heel veel centjes, want als dan later wil bekopen, kan het zo richting 20m kruipen in totaal. Dat is wel heel erg duur voor Feyenoord denk ik.

29 januari 2024 om 19:06

Item is inmiddels aangepast door een redactielid

Klopt niks van het artikel. Dat bod van 7 miljoen voor 60% van de transferrechten was van River Plate.

Eerste bod van Feyenoord schijnt 5 miljoen te zijn voor 80% van de rechten, maar dat is uiteraard slechts een openingsbod en zal vast ook nog wel wat bonussen en doorverkooppercentages hebben

Als de vraagprijs daadwerkelijk 15 miljoen voor 70 was, zou Feyenoord nooit in de markt zijn voor hem. Nu de club zich openlijk over hem heeft uitgesproken, lijkt het duidelijk dat het niet lang zal duren.
Volgens 1908 ligt Feyenoord op poleposition en gaan ze hem morgen of woensdag medisch testen in Zuid Amerika.

lijkt erop dat Liverpool hoog spel speelt en geïnteresseerde clubs tegen elkaar laat opbieden. Transfer in Zuid Amerika loopt langer door, vraagprijs laten zakken in februari en verkopen aan Braziliaanse en Argentijnse clubs kan dan alsnog.

29 januari 2024 om 20:15

Gaat er onderling in zuid Amerika zulke hoge bedragen betaald worden aan elkaar?

Toch altijd leuk zo'n transferwindow, de tegenstrijdigheden volgen elkaar in rapper tempo op dan de gemiste kansen bij Feyenoord. 1908 meldt bijvoorbeeld dat Feyenoord juist heel erg dichtbij een definitieve overgang is.

Heb net een filmpje van deze jongen bekeken en één ding is zeker, Santi hoeft niet veel voorzetten te verwachten van deze gozer haha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren