Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord bindt ‘creatieve middenvelder’ tot medio 2020 aan zich

Laatste update:

De toekomst van Orkun Kökcü ligt bij Feyenoord. De zestienjarige middenvelder heeft zijn eerste profcontract met de Rotterdamse club getekend en ligt nu tot medio 2020 vast in De Kuip, zo maakt Feyenoord maandag bekend via de officiële kanalen.

Kökcü werd drie jaar geleden door Feyenoord opgepikt bij FC Groningen en maakt inmiddels deel uit van het elftal onder zeventien jaar. De jongeling omschrijft zichzelf als een 'creatieve middenvelder, die de spitsen wil bedienen en af en toe zelf een doelpuntje kan meepikken' en kan op het vertrouwen van technisch directeur Martin van Geel rekenen.

"Hij is een dynamische box-to-box speler, die een goed loopvermogen, een goede techniek en een goed inzicht heeft", vertelt de beleidsmaker over Kökcü. "Met dit contract willen we hem stimuleren om zich verder te ontwikkelen en we hebben er vertrouwen in dat hij dat zal gaan doen. Het is de bedoeling dat hij volgend seizoen bij Feyenoord Onder 19 aansluit."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat Feyenoord constant talenten blijft vast leggen!! Hoop dat hij snel in het eerste kan invallen en kan ontwikkelen tot een vaste kracht

20 maart 2017 om 19:20

Op basis van wat? Is het een groot talent? Of geen zicht op?

20 maart 2017 om 19:33

Speelt in de jeugd top. Maar dat is geen garantie voor de toekomst

20 maart 2017 om 19:50

Aanvoerder van zowel Feyenoord als Oranje onder 17. Werd vrij recent nog begeerd door verschillende topclubs, zoals Manchester City. Heeft een hele fijne trap en techniek en is een echte teamspeler. Meer weet ik niet, maar van wat ik heb gezien kan dit een hele grote worden.

20 maart 2017 om 21:58

Is Achraf el Bouchataoui niet de aanvoerder van Oranje u17? Deze jongen is niet opgeroepen voor deel eliteronde waar de u17 zich met 3x winst ( VS België, Wit Rusland en Italië ) als groepswinnaar voor heeft geplaatst. Achraf el Bouchataoui en Redan ( u16 eigenlijk ) waren de aanvoerders laatste wedstrijden.

Het is nog steeds jammer dat het grootste Feyenoord talent sinds van Persie vorig jaar naar Manchester United vertrok. Maar gelukkig worden nu jongens als Toure, Geertruida, Wehrman, Vente, Malacia en deze jongen gewoon vastgelegd.

20 maart 2017 om 20:35

Ik zie alleen in Toure echt een heel groot talent , de rest is aardig maar niet meer dan dat.

20 maart 2017 om 21:13

Cheick Toure is inderdaad wel echt de buitencategorie die speelde volgens mij als 14 jarige al af en toe mee met de -17. Al weet je bij zo'n jongen niet hoeveel hij op zijn fysiek doet.

20 maart 2017 om 21:47

Die azarkan vind ik ook een talent hoor!

21 maart 2017 om 11:11

Klopt van dat rijtje wel inderdaad. Ik verwacht meer van Burger en El Bouchataoui, in mijn ogen samen met Toure de grootste talenten op dit moment.

20 maart 2017 om 22:02

Chong deed het geweldig in de u18, vrees wel dat hij nietmeer op dat niveau terug gaat komen nadat die jongen van Everton hem er maanden uit heeft getrapt. Geweldige speler. Voor nu heb je Cheick Toure die een regelrechte sensatie kan worden al twijfel ik waar hij gaat eindigen? Wilt Feyenoord er een spits van maken want op de flank zie ik meer kansen voor hem, desalniettemin lijkt hij nu regelrecht op een profcarrière af te stevenen. Samen met Sidibe van PSV de enige vleugelspeler die momenteel bovenbouw speelt waar ik het echt in zie zitten. ( Zamani ook maar die is eigenlijk nog u15 ookal maakt hij veel minuten voor de u17 )

Mooi nieuws dit, maar met alleen de talenten vastleggen ben je er nog niet. Het is jammer om te zien dat van Bronckhorst ook in wedstrijden dat het wel kan, jongens als Hansson, El Hankouri enzovoort geen kansen geeft.

20 maart 2017 om 20:50

Ja daar erger ik me ook dood aan bijvoorbeeld 2 0 voor 20 minuten breng een jonge gozer dat vind ik wel echt een pluspunt bij Ajax nu weer Kluivert toch altijd wel knap

20 maart 2017 om 22:47

Is eigenlijk ook maar uit nood geboren met Kluivert..

20 maart 2017 om 21:15

El Hankouri is niet zo fantastisch als die 10 minuten tegen Excelsior doen vermoedden. Speelt in de marge in het 2e elftal. Heeft niet de diepgang voor een linksbuiten, en niet het fysiek voor in de as.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren