Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Fernando Torres zorgt voor klassenverschil in Madrileense derby

Laatste update:

Atlético Madrid heeft zich zaterdagavond hersteld van de matige resultaten van de voorbije weken. Na een reeks van vier officiële duels zonder zege werd streekgenoot Leganés puntloos naar huis gestuurd: 2-0. Fernando Torres nam in het Vicente Calderón beide doelpunten voor zijn rekening. Door de zege komt Atlético op drie punten van nummer drie Sevilla, dat zondagmiddag in eigen huis tegen Villarreal aantreedt.

/

Het team van Diego Simeone ging in de eerste helft van meer naar minder. Torres speelde een hoofdrol in de eerste 45 minuten. Na een duidelijke charge van Dimitrios Siovas op de aanvaller mocht Antoine Griezmann vanaf elf meter aanleggen. De Fransman zag zijn inzet gekeerd worden door Iago Herrerín, maar de rebound was voor el Niño. Leganés werd sterker naarmate het rustsignaal naderde, maar het team van trainer Asier Garitano was niet bepaald gelukkig in de afwerking.

Atlético gooide zes minuten na de onderbreking het duel op slot. Na een heerlijke pass van Ángel Correa, de vervanger van Sául Ñiguez, wipte Torres het leer over de uitkomende Herrerín: 2-0. Leganés was vervolgens nog dicht bij een aansluitingstreffer, via twee van richting veranderde schoten, maar het scorebord kwam niet voor een derde keer in beweging.


Wie eindigt dit seizoen hoger in de competitie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Top! Hopen dat ze in vorm blijven dan word het nog spannend om de 3e plaats.

Mooi voor Torres dat hij weer scoort, toch leuk om te zien dat hij het nog kan

Fernandoooooo is nog steeds een beest alleen jammer dat hij nu met 2 goede spitsen moet concurreren

El Niño Torres blijft een baas!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren