Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe verrast met komst van veertienvoudig international Duitsland

Laatste update:

Fenerbahçe heeft met het oog op komend seizoen een grote slag geslagen. De Turkse grootmacht maakt vrijdagavond via de officiële kanalen namelijk melding van de komst van Max Kruse, veertienvoudig international van Duitsland.

Fenerbahçe heeft geen transfersom hoeven neer te leggen voor Kruse, daar de 31-jarige aanvaller deze zomer uit zijn contract liep bij Werder Bremen. Kruse wierp zich de afgelopen drie seizoenen op als een van de gevaarlijkste spitsen in de Bundesliga: in 84 competitiewedstrijden was hij goed voor 32 doelpunten en 22 assists.

Kruse begon zijn carrière ook bij Werder Bremen en speelde later nog in Duitsland voor FC Sankt Pauli, SC Freiburg, Borussia Mönchengladbach en VfL Wolfsburg, alvorens hij in 2016 terugkeerde bij die Grün-Weißen. Kruse zag echter geen heil in een langer verblijf bij Werder Bremen en heeft zich nu voor drie seizoenen verbonden aan Fenerbahçe.

De grootmacht uit Istanbul is in de komende voetbaljaargang uit op eerherstel, na een teleurstellend verlopen vorig seizoen. Fenerbahçe eindigde in de Süper Lig op een zesde plaats, nadat men lang in de onderste regionen van de ranglijst had gebivakkeerd. In de Europa League en het Turkse bekertoernooi was men ook al relatief snel uitgespeeld.

Max Kruse is een goede aanwinst voor Fenerbahçe

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede aankoop van Fenerbahce. Valt me op dat ze vaak spelers halen wanneer ze oud zijn en goedkoop.

Bij de titel dacht ik dat Fener een speler van naam en faam heeft gehaald. Blijkt het te gaan om een 31 jarige speler, die weinig voorstelt.

28 juni 2019 om 19:46

Die weinig voorstelt? Jij kijkt de Bundesliga dus niet. Kruse heeft hele sterke seizoenen gespeeld bij Bremen. Aanvoerder en een echte leider, stond er altijd wanneer het nodig was. Kruse is gewoon een top speler hoor.

28 juni 2019 om 19:49

Deze jongen heeft ook nog eens een waardeloze mentaliteit. Hij heeft een keer 75.000 euro verloren en hij was verslaafd aan Nutella. Ook meen ik mij te herinneren dat Löw hem ooit uit de selectie heeft gezet.

Waarom is dit stunten? Robin van persie haalden ze een paar jaar geleden nog. Nu is het aantrekken van een 31-jarige tot het B-garnituur behorende spits zogenaamd een stunt?

28 juni 2019 om 22:01

Het is enigszins een verassing omdat zijn naam ook een paar keer werd genoemd bij Bayern en Napoli en zo, maar dat was niet echt serieuze interesse

Hij heeft het niet slecht gedaan in de bundesliga, maar ik twijfel over zijn mentaliteit. Hij zorgde voor veel onnodige problemen bij wolfsburg.

Daarnaast is fener vooral bezig met de aankomst van konoplyanka.

In de huidige staat is dit een goeie transfer. Kruse heeft net een goed seizoen achter de rug, Fener had een spits nodig en hij is ook nog eens transfervrij. Het enige wat een probleem zou kunnen opleveren is zijn mentaliteit. Hopelijk gaat hij beter presteren dan Slimani en Frey (niet dat dit zo moeilijk is maar alsnog).

29 juni 2019 om 01:13

Ersun Yanal gaat Max Kruse gebruiken als een shaduwspits. Er gaat zeker nog een nieuwe aanvaller komen. Ik gok op sturrigde,gomis of ze luis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren