Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe speelt niet groots maar heeft goede papieren voor bekerfinale

Laatste update:

Fenerbahçe heeft een redelijk resultaat geboekt in de heenwedstrijd van de halve finale van de Turkse beker. De ploeg van trainer Jorge Jesus, die diverse vaste waardes op de bank liet, speelde met 0-0 gelijk bij Sivasspor. Beide clubs kregen mogelijkheden om te scoren, maar deden dat uiteindelijk niet. Bij Fenerbahçe deed Ferdi Kadioglu negentig minuten mee, terwijl Jayden Oosterwolde geen invalbeurt gegund werd. De return in Istanbul volgt op 23 mei.

Het was Sivasspor dat voor de eerste serieuze dreiging zorgde. Erdogan Yesilyurt bracht de bal bij Jordy Caicedo, die zijn schot naast het doel deed belanden. Fenerbahçe liet zich verre van ontmoedigen door die kans en creëerde zelf ook mogelijkheden. Allereerst zag Luan Peres zijn schot naast gaan, terwijl Kadioglu minuten later stuitte op de voeten van doelman Muammer Yildirim. Ook Sivasspor bleef zich laten zien en kwam dicht bij de 1-0 via Yesilyurt, ware het niet dat hij net niet bij de pass van Max Gradel kon. Met name Caicedo werd in het slot van de eerste helft nog gevaarlijk. De spits zag eerst dat doelman Irfan Egribayat goed oplette, waarna de Ecuadoraan een nieuwe poging even later naast zag gaan.

Mert Hakan Yaldas kwam na een uur spelen dicht bij de voorsprong. De middenvelder van Fenerbahçe ging een korte combinatie aan met João Pedro en zag zijn gekrulde schot net over de kruising vliegen. Direct daarna bracht Jesus zijn jokers Michy Batshuayi en Arda Güler in het veld. Laatstgenoemde probeerde het niet veel later met een schot, dat over ging. Jesus zag echter geen doelpunten en liet aanvallers Miguel Crespo en Joshua King daarom tien minuten voor tijd binnen de lijnen komen. Gescoord zou er echter, ondanks de zeven minuten aan blessuretijd, niet meer worden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een saaie inspiratieloze wedstrijd zeg van beide kanten.
Er zat helemaal geen beleving en strijdlust in, het leek wel een plichtmatig oefenpotje.
Deze 2 ploegen zijn hartstikke solidair naar elkaar.
Misschien kan Riza Calimbay in de toekomst een keer trainer van Fener worden.

3 mei 2023 om 21:50

Hele saaie wedstrijd inderdaad. Sivas had nog een redelijk grote kopkans in de blessuretijd.

Denk dat dit eigenlijk wel een goede aanpak van Sivas is geweest gezien het feit dat ze vorige wedstrijd 0-3 de rust in gingen tegen fener. In de openingsfase kwamen ze ook goed weg met 2-3 redelijk grote kansen voor fener.

Al met al denk ik dat met het oog op de return Sivas nog redelijk kans heeft, dus de aanpak van Riza vond ik zo gek nog niet

Ik zie dat Stefan Kuntz is ontslagen bij Milli takim?? Als dat zo is gelijk Riza Calimbay als trainer aanstellen

3 mei 2023 om 22:48

Waar lees jij dat?

4 mei 2023 om 12:56

Lees alleen op de site van Fanatik wat een Turkse roddelkrant is. En dat Abdullah Avci Kuntz gaat vervangen hoop ik niet dat het waar is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren