Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe schrikt niet van vroege achterstand en legt druk bij Galatasaray

Laatste update:

Fenerbahçe heeft uitstekende zaken gedaan in de Turkse Süper Lig. De ploeg van trainer Ismail Kartal wist dankzij twee treffers van Cengiz Ünder met 2-1 te winnen van Ankaragücü. De Gele Kanaries zijn de koploper en hebben drie punten meer dan naaste achtervolger Galatasaray, dat maandag nog in actie komt tegen Gaziantep.

In de basisopstelling van Fenerbahçe ontbrak Jayden Oosterwolde. Zijn plek in het hart van de verdediging werd ingenomen door de van de Afrika Cup teruggekeerde Ghanees Alexander Djiku. Ferdi Kadioglu stond aan de linkerkant van de verdediging opgesteld, terwijl Dusan Tadic, Sebastian Szymanski en Ünder voor de aanvoer richting spits Edin Dzeko moesten zorgen.

De wedstrijd begon nog op teleurstellende wijze voor Fenerbahçe, dat na ruim tien minuten een penalty tegen kreeg na een overtreding van doelman Dominik Livakovic. De Kroaat kon vervolgens ook niets doen aan de elfmeterinzet van Tolga Cigerci, die een verleden heeft bij Fenerbahçe: 0-1.

Toch zou Fenerbahçe al snel orde op zaken stellen. Ünder ontving de bal aan de linkerkant van het veld en gaf een scherpe voorzet. Zijn pass werd door alles en iedereen gemist, inclusief goalie Bahadir Güngördü, waardoor de bal in de verre hoek belandde: 1-1.

Even na een half uur spelen kwam Fenerbahçe zelfs op voorsprong en opnieuw was Ünder de gevierde man. De buitenspeler liet Güngördü kansloos met een schot van dichtbij in de verre hoek: 2-1.

Het was Fenerbahçe dat de klok sloeg, al kwam de ploeg wel goed weg toen Olimpiu Morutan zijn inzet tegen de lat zag belanden. Aan de andere kant had Güngördü antwoorden in huis op pogingen van Tadic en Kadioglu.

Na rust werden beide ploegen gevaarlijk, maar gescoord zou er niet meer worden. Michy Batshuayi kwam in blessuretijd nog dichtbij, maar de Belg stuitte op Güngördü. Het bleek echter een misser zonder gevolgen, daar Fenerbahçe de voorsprong over de streep trok.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bagger gespeeld, Dzeko even paar wedstrijden toch maar banken? Mist heel veel kansen lijkt als het lichaam flinke rust nodig heeft. Wat natuurlijk niet erg is op dat leeftijd. Verder mis je die rush van weken van te voren al paar wedstrijden.

28 januari 2024 om 19:10

Ja man mee eens Dzeko ff maandje banken desnoods laten invallen laatste 10 min. En Tadic mag ook ff banken en King laten spelen of sterker nog Lincoln de kans geven hij kan ons nog positief verbazen.

28 januari 2024 om 19:22

Precies, tadic speelt ook al minder. Denk dat bats even basis moet krijgen verdient het ook. Verder links kan je lincoln en king brengen beide gevaarlijker dan tadic op dit moment. Als zo door gaat gaan we nog vele wedstrijden verliezen

28 januari 2024 om 20:09

Tadic banken? Sorry maar dan kijk je echt niet goed naar de wedstrijd. Deze man geeft zoveel belangrijke ballen, steekballen, voor assists etc als de rest met name Dzeko hun kansen afmaken dan hij nu al 20 assists op zn naam staan.

28 januari 2024 om 21:03

Tadic was 1 vd betere vandaag. Dzeko mag inderdaad wel komende tijd banken. Door hem scoren we moeilijk laatste tijd. Hij mist echt veel

Wel slordig vandaag maar zulke wedstrijden gaan we nog veel krijgen dit seizoen. Blij met de 3 punten.

Qua efficiency missen we echt teveel. Dzeko verprutst elke wedstrijd wel 3 open kansen. Mensen onderschatten de waarde van Tadic toch wel hoor deze man creert zoveel kansen en ziet dingen die spelers met minder intelligentie toch echt niet zien. We zijn ook te verwend geworden en verwachten nu elke wedstrijden 7-0 laten we deze slechte 3 punten ook maar accepteren.

De haat naar Tadic toont echt het niveau waarin sommige mensen een wedstrijd kunnen lezen. Uiteraard gaan er ook genoeg dingen mis, maar als de voorhoede een beetje scherp is levert deze man met name afgelopen 3 weken rustig 2-3 assists per wedstrijd.

2e helft verdient verder geen schoonheidsprijsje, maar goed. Je blijft winnen en dat is nu het belangrijkste.

28 januari 2024 om 19:26

Hij speelt wel echt slecht en Lincoln heeft ook een goede visie en goede voorzetten. Dzeko en Tadic even rust laten geven. Je ziet dat ze het niet allemaal zo goed meer kunnen belopen. Dat is irritant wanneer de andere ploeg bus parkeert. Dan heb je niet zoveel aan Tadic.

Scheidsrechter uitstekend gefloten !

Wat een domme fout van Liva. Ik vind hem nog steeds niet overtuigend overkomen. Her en der leuke reddingen maar is gewoon niet genoeg. Dan weer een vrije trap die er in vliegt, nu weer dit. Dzeko zwaar uit vorm. Daarentegen scoort Bats er op los de laatste paar wedstrijden, maar ondanks dit zit ie nog steeds op de bank en probeert onze Eagle onze Bosnische spits terug te winnen. Zoveel kansen missen gaat je gewoon het kampioenschap kosten.Ik vind Krunic vooralsnog niet veel toevoegen. Speelt een beetje verlegen ofzo. Ik hoop dat het beter zal gaan met de tijd, anders is het zonde. We hebben hem gehuurd zonder koopoptie.We hebben weer gewonnen, maar qua spel gaat het achteruit. Ik ben die hoge voorzetten die niet aankomen ook zat. Tadic is ijzersterk aan de bal maar geen een voorzet vanaf zijn flank komt aan. Mert Muldur heeft er ook moeite mee. Tien jaar geen kampioen geworden, dan is het best te begrijpen dat we nu een beetje beginnen te trillen. Echter staat er ten opzichte van de afgelopen seizoenen een ijzersterke selectie en moeten we ook onze mindere periodes van ons kunnen afbijten.Op naar de volgende!

28 januari 2024 om 19:30

Laatste keer dat zo een commentaar leverde over Liva kreeg ik de volle laag hierzo haha maar ik ben het met je eens. En idd Krunic voor als nog niet echt overtuigend maar ja wie weet komt dat nog. En waarom begon Bonucci op de bank die man is een leider achterin

28 januari 2024 om 19:46

Het is een goede keeper, maar hij is niet gehaald om deze domme fouten te maken. Daar hadden we er vorig seizoen namelijk al genoeg van.

Ik snapte die keus om Bonucci op de bank te houden ook niet. Ken je die meme op twitter? Fener haalt een hele nieuwe topniveau achterhoede, maar Serdar Aziz bijt zich er weer doorheen en start elke wedstrijd😂.

28 januari 2024 om 19:30

Het ding is dat Krunic telkens ontzettend veel ruimte creëert, maar Fener wil de hele tijd over de flanken voorzetten. Dan heb je inderdaad vrij weinig aan.

28 januari 2024 om 19:49

Ja precies, we hebben niks aan die voorzetten over de flanken. We hebben allemaal gezien hoe goed en snel Fener kan combineren in het midden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren