Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Volendam is de nieuwe rodelantaarndrager na afstraffing tegen sc Heerenveen

Laatste update:

FC Volendam is zondagavond tegen een nieuwe zeperd aangelopen. In eigen huis verloor de degradatiekandidaat tamelijk kansloos met 0-4 van sc Heerenveen. Pelle van Amersfoort was met twee doelpunten de grote man aan de kant van de winnende uitploeg.

Van Amersfoort begon bij Heerenveen, net zoals wel vaker de laatste tijd, in de punt van de aanval. Het ontbreekt bij de Friese formatie aan een vaste spits, waardoor Van Amersfoort - van origine een middenvelder - veelal als nummer 9 speelt.

Het zou niet lang duren totdat Heerenveen de leiding nam in het Kras Stadion. In de dertiende minuut sloegen de Friezen toe. Vanaf diep op eigen helft verstuurde Thom Haye een indrukwekkende dieptepass richting Van Amersfoort, waardoor de gelegenheidsaanvaller plots een-op-een stond met Volendam-keeper Mio Backhaus: 0-1.

De meeste andere kansen in de eerste helft waren ook voor de bezoekers. De grootste kans voor Volendam volgde zo'n tien minuten voor rust, maar de poging van Robert Mühren werd zonder al te veel moeite gekeerd door Mickey van der Hart, die nog altijd Andries Noppert uit de basis houdt.

In de tweede helft zou Heerenveen uitlopen naar een afgetekende zege. Meteen na de rust dacht Pawel Bochniewicz de marge te verdubbelen, maar zijn treffer werd nog afgekeurd wegens hinderlijk buitenspel van een teamgenoot.

In minuut 66 sloeg Heerenveen alsnog toe. Na geklungel in de defensie van Volendam, die onnodig veel moeite had om de bal weg te werken, belandde de bal voor de voeten van Simon Olsson: 0-2.

Slechts twee minuten later was het weer raak. Van Amersfoort werd weer de diepte ingestoken, ditmaal door verdediger Sven van Beek. Met een heerlijk stiftje wist Van Amersfoort te scoren: 0-3.

Er was geen vuiltje aan de lucht voor Heerenveen, maar toch kreeg de wedstrijd voor de Friezen een zwart randje. Espen Van Ee mocht een kwartier voor tijd invallen, maar hij zou het einde van het duel niet halen. Na een onbesuisde tackle werd hij van het veld gestuurd door arbiter Rob Dieperink.

Ook met een man minder had Heerenveen weinig te dulden van Volendam, want het werd zelfs nog 0-4. Na twee spelers uit te kappen bepaalde Haye vanaf net binnen het strafschopgebied de eindstand met een fraai krulschot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jemig, dit volendam is wel heel slecht, niks gecreëerd, die zakten compleet door hun hoeven heen. Supporters zijn er daar ook klaar mee, supporters die met een half uur te gaan al richting huis gaan. Los zand

Heerenveen degelijk gespeeld, misschien hadden het er nog wel meer mogen zijn, maar deze zijn nodig. Tevreden het weekend afsluiten

Mooi 4-0 winst. Niet per se foed gespeeld ofzo vind ik. Voldendam is gewoon ontiegelijk slecht. Ali op rechtsvoor zie ik geen toegevoegde waarde in. Stond ook nog heel dom buitenspel bij die goal van Pawel. Die rode kaart beetje zwaar vind ik, geen slimme actie met zo'n voorsprong. Maar zeker geen bewuste overtreding. Had ook geel kunnen zijn. Jammer voor hem, gelukkig geen belangrijke speler voor ons.

Degelijke wedstrijd tegen een dramatische tegenstander. 4 x scoren en de 0 houden is dan het enige wat je kan doen. Alleen de rode kaart was oliedom al leek dit het gevolg van een overtreding op hem.

Als fc volendam supporter heb ik hier maar 1 woord voor:

Dramatisch

Punten welkom maar verder niks over te zeggen. Rare opstelling met Ali en scouten voor vervanging Haye mag wel hard opschieten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren