Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente ziet Lukoki nog voor debuut wegvallen met zware blessure

Laatste update:

Jody Lukoki moet zijn debuut bij FC Twente minimaal maanden uitstellen. De 28-jarige vleugelspits, die transfervrij werd ingelijfd, heeft dinsdag op de training een zware knieblessure opgelopen. Het gaat volgens Leon ten Voorde van TC Tubantia om een kruisbandblessure, al weet hij de precieze aard niet.

Lukoki vertrok in april van dit jaar bij het Turkse Yeni Malatyaspor en zat daarna enkele maanden zonder club. Op 29 juni werd de rechtsbuiten transfervrij ingelijfd door FC Twente. Lukoki kwam binnen met een fysieke achterstand en er werd een plan opgesteld om weer wedstrijdfit te worden. De aanvaller zou dinsdagavond tegen HSC’21 zijn eerste minuten maken, maar het liep dus anders.

Het is voor het eerst in zijn carrière dat Lukoki een zware blessure oploopt. De aanvaller brak door vanuit de jeugdopleiding bij Ajax, maar wist geen vaste waarde te worden. Via PEC Zwolle kwam hij terecht bij Ludogorets, waar hij tussen 2015 en 2020 vijf vrij succesvolle jaren kende. FC Twente is deze zomer overigens actief op de transfermarkt en lijfde voor dezelfde positie als Lukoki doorgaans invult ook Virgil Misidjan en Václav Cerny in.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou het waren 7 leuke dagen! Man wat enorm zonde weer dit...

6 juli 2021 om 21:18

Voor alle partijen natuurlijk vervelend, maar voor Lukoki is het wel echt enorm klote. Met zijn 28 jaar op de top van zijn kunnen en ik kan me voorstellen dat hij zich graag wilde laten zien in Nederland.

Vorig seizoen Cerny en nu al Lukoki wie ze net hebben gehaald, het zit ook wel echt tegen bij FC Twente..

6 juli 2021 om 21:53

Het enige voordeel wat je nu hebt, is dat de transfermarkt nog open is, en je een vervanger kan halen. Dat kon destijds met Cerny niet. Neemt natuurlijk niet weg dat het enorm klote is voor alle partijen.

7 juli 2021 om 11:02

Kost wel dubbel geld. En daar hebben ze niet zoveel van. In dit geval maar een vervanger huren dus. Want de contracten van Lukoki en Czerny lopen na dit seizoen door. De verwachting is overigens dat Czerny in de loop van het 4e kwartaal weer kan aansluiten.

7 juli 2021 om 11:36

Voor blessures en ziektes ben je normaal gesproken verzekerd, mag toch hopen dat dit ook bij Twente het geval is

Echt heel zuur dit! Was toch blij met zijn komst, maar nu nog maar afwachten of en wanneer hij dit seizoen nog in actie kan komen.

7 juli 2021 om 15:14

Lees net in de Tubantia dat z’n seizoen erop zit. Waardeloos zeg, hopelijk kan Streuer nog een nieuwe buitenspeler uit de transfervrije hoge hoed toveren.

Die gaan ze enorm missen. Dragende speler voor dit Twente. Gun je zo’n jongen ook echt niet.

6 juli 2021 om 22:01

Dragende speler….heeft nog geen minuut gespeeld maargoed

Erg balen dit, ook voor Lukoki zelf. Twente heeft nog tijd om een vervanger te halen en had al meerdere opties op de vleugel. #zonde

6 juli 2021 om 22:48

Ben het volledig met Josa eens. Lukoki is wel degelijk een dragende speler voor dit Twente. Weinig speeltijd doet hier geen afbreuk aan. Erg balen dit.

6 juli 2021 om 22:57

@Okydoky. Ik kijk regelmatig bij trainingen, Lukoki is wel degelijk al een dragende speler. Schijnt ook een beetje de rol van Babel te hebben in de kleedkamer. Verwacht nog veel.

6 juli 2021 om 23:54

Is een leuke vrolijke kerel en id zeer goed voor de kleedkamer. Maar laten we nou alsjeblieft niet overdrijven, dragende speler ben je in het veld en hij heeft nog geen minuut gespeeld en mag toch ook niet hopen dat dit onze beste speler is…we overdrijven mensen.

7 juli 2021 om 00:13

De titel dragende spelers verdien je door regelmatig heel belangrijk te zijn voor je team ze op sleeptouw te nemen. Er zijn wel meerdere spelers heel goed op de training maar matig in wedstrijden. Hij moet eerst maar eens wat potten breken voor we hem dragend kunnen noemen en dat zit er voorlopig helaas niet in

7 juli 2021 om 15:11

Dan heb je dus gezien dat Lukoki nog allesbehalve fit was en nog een tijd nodig had om wedstrijden op volle intensiteit te kunnen spelen. Hij zou een dragende speler kunnen worden, dat wel. Echter was daar nog weinig van te zien vanwege z'n gebrekkige fitheid.

Maak je het niet volledig bij ajax kan je altijd bij twente nog spelen... Dit is voor twente wel klote . Weinig budget en dan alsnog een redelijk tot goede speler aantrekken en die dan al zien uitvallen voordat het seizoen begint..

7 juli 2021 om 15:14

Een beetje raar, die eerste zin. Er zijn toch aardig wat Tukkers naar Ajax verkast in de afgelopen 20 jaar. Hoe dan ook niet relevant. Iedereen kent de situatie van FC Twente en Ajax haalt nou eenmaal de grotere talenten weg. Niet vreemd dus dat juist die talenten gewild zijn...

En dit is dus de keerzijde van een contract hebben bij je club!
Hoe vaak lees ik wel niet dat mensen boos zijn op clubs en bestuurders dat ze hun spelers niet verkopen of aan hun contract houden enz...

Nou, dit is een prachtig voorbeeld van ook een contract.
Je tekent een contract, binnen 7 dagen een kruisband blessure maar je contract loopt wel door waardoor je gewoon je centjes verdient.

Los van dit: DIt is natuurlijk een hel voor Lukoki.
Hopelijk een voorspoedig herstel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren