Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente vreest geblesseerde smaakmaker te moeten missen tegen PSV

Laatste update:

Jesús Corona heeft in de interlandperiode een spierblessure in zijn linkerbovenbeen opgelopen. Dat maakt FC Twente maandagavond bekend. De Mexicaanse aanvaller keerde maandag al terug in Nederland om alhier verder te werken aan zijn herstel.

/

De ernst van de kwetsuur is nog onduidelijk en het is dan ook de vraag of de 22-jarige Corona de thuiswedstrijd van komende zaterdagavond tegen koploper PSV gaat halen. De enkelvoudig international was dit seizoen goed voor negen doelpunten en vijf assists in 27 officiële wedstrijden voor Twente.

Corona staat volgens Voetbal International overigens in de belangstelling van de tegenstander van zaterdag. De buitenspeler wordt in Eindhoven gezien als een potentiële opvolger van Memphis Depay. Zaakwaarnemer Mathias Bunge bevestigde vrijdag tegenover Medio Tempo de interesse.

Wat verwacht jij van FC Twente - PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zolang hij tegen Zwolle maar fit is, of we nou winnen of verliezen van Psv, de beker is het enige wat nu telt.

30 maart 2015 om 22:06

Helemaal mee eens !
Ik zal ook gewoon paar spelers rust geven
Wij willen de beker !!!

30 maart 2015 om 22:16

Als hij zaterdag niet kan spelen dan acht ik de kans klein dat hij dinsdag wel 100% is.

30 maart 2015 om 22:20

hahha wat is dat nou weer voor een redenering?
Als hij zaterdag niet kan spelen kan hij dinsdag bijna 100% zeker niet halen.

Als ik morgen mij niet scheer zal dat volgende week ook niet gebeuren. is toch raar wat jij nu zegt of niet gait?

30 maart 2015 om 22:44

Als je zaterdag ziek bent dan weet je toch niet of je dinsdag al beter bent, is zelfde met blessure. Die baard vergelijking van jou slaat echt helemaal nergens op

30 maart 2015 om 23:29

Hij is niet ziek: wanneer je op maandag al weet dat je zaterdag niet mee kan doen, verwacht ik geen wonderen voor de dinsdag.

31 maart 2015 om 09:01

Of hij is zo goed als fit maar willen ze hem sparen voor de halve finale?

30 maart 2015 om 23:06

Wat is dat voor slappe instelling, je wil toch alles winnen en vooral tegen psv. Zwolle vernederd jullie zwakke achterhoede.

31 maart 2015 om 01:36

Ja, dat zagen we in de competitie kort geleden, dat Zwolle onze defensie vernederde.. Of niet? Volgens mij had Zwolle niks in te brengen. Ga lekker ergens anders lopen provoceren, of we nou winnen of verliezen van Psv, het maakt niks meer uit. Het winnen van de Knvb beker is de kortste weg naar Europa en heeft zelfs een beter ticket dan de nummer 2 mits de nummer 2 zich niet plaatst voor de CL.

31 maart 2015 om 08:45

FC Twente is niet zeker van Europa League als ze de beker winnen, want FC Twente wordt misschien uitgesloten voor Europees voetbal, omdat ze in financiële problemen zit.

31 maart 2015 om 12:05

Zo kun je wel doorgaan. Feyenoord is ook niet zeker van europees voetbal ivm het onderzoek oa. naar racisme.
Financieel valt t allemaal wel mee, het plan van aanpak was te ambitieus, maar alsnog een begroting van minimaal 36 M voor komend seizoen.
De beker en europacup voetbal zal echter een enorme financiële (en sportieve) meevaller zijn.

Wat maakt het uit dat hij zaterdag niet mee kan doen? Als die de dinsdag erna maar mee doet! Geen risicos nemen met belangrijke spelers

30 maart 2015 om 22:46

Dat maakt natuurlijk heel veel uit. Laat PSV maar stressen.

Zolang hij maar fit is voor de halve finale tegen PEC!

Goed nieuws voor PSV, maar Twente moet zich focussen op de beker. Als ze play-offs kunnen halen, is dat goed, maar de beker winnen lijkt me de enige kans om Europees voetbal te halen.

Aan de reactie's hier te zien boeit t niemand iets als Twente verliest, hopen dat de spelers hier hetzelfde over denken.

Gewoon rust geven voor de halve finale tegen Pec. Veel belangrijker.

Ook al is PSV dit seizoen gewoon beter dan de concurrentie, het valt me op dat ze dit seizoen vaak dit soort kleine mazzeltjes hebben. Tegen Twente moeten nèt als die de wedstrijd van het jaar gaan spelen, en dan ook nog zonder 'de smaakmaker'. Kan zomaar wat puntjes extra opleveren zaterdag.

31 maart 2015 om 07:08

Ziyech is er ook al niet bij

Positief. Ziyech is geschorst. En Corona doet wellicht ook niet mee. De 2 beste spelers van Twente.. Als je nu niet wint..

nog een reden om Corona niet aan te schaffen, hij is best vaak geblesseerd vind ik.

Echt waar iedere Tukker boeit het geen reet dat zowel Bjelland, als Castaignos, als Corona, als Ziyech afwezig is: als ze dinsdag maar meespelen.

Waardeloze instelling! Waardeloos!! Wil je dan in eigen stadion vernederd worden door PSV om vervolgens met 0,0 vertrouwen richting de halve finale beker te gaan? Denk het niet. Ja, je moet niet geweldig veel risico's nemen, maar je moet ook niet overdrijven als Tukker zijnde met 'het sparen van spelers'

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren