Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente schudt SC Cambuur van zich af in geheime oefenwedstrijd

Laatste update:

FC Twente en SC Cambuur hebben elkaar dinsdag ontmoet voor een besloten oefenwedstrijd in Hengelo. De nummers drie en acht van de Eredivisie werkten een trainingsduel af en de Tukkers trokken aan het langste eind: 3-2.

Alfred Schreuder koos ervoor met wisselende samenstellingen te spelen: zo kwamen zo veel mogelijk spelers aan bod. Voor rust bestond de aanvalslinie bijvoorbeeld uit Youness Mokhtar, Luc Castaignos en Kasper Kusk en in de tweede helft uit Ryo Miyaichi, Torgeir Börven en opnieuw Kusk. De score werd geopend door Kusk en die 1-0 bleef geruime tijd staan.

In het laatste kwartier van de ontmoeting in Hengelo verhoogde Börven vervolgens de score tot 3-0 met twee opeenvolgende goals. Daarna deed Martijn Barto nog wat terug namens de bezoekers uit Leeuwarden, met twee treffers. In de eerste speelronde van de Eredivisie troffen SC Cambuur en FC Twente elkaar al in Friesland: toen werd het 1-1. FC Twente gaat komend weekend op bezoek bij PEC Zwolle, terwijl Cambuur naar FC Utrecht gaat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn lekker bezig met die geheime wedstrijden!
Ajax tegen Sparta en nu dit.
Allemaal voor de vorm natuurlijk.

18 november 2014 om 18:30

Ivanovicfc, Feyenoord gaat ook een geheime oefenwedstrijd spelen! Tegen vereniging Overmaas.

Zouden Kusk en Borven de druk in het eerste dan gewoon nog niet aan kunnen?
Daar vallen ze vooralsnog toch nog aardig door de mand.

18 november 2014 om 16:24

Kusk vind ik heel matig. Die heeft weinig extra's vind ik, die komt gewoon tekort. Dan is een corona 5 keer zo goed. Borven vind ik wel wat hebben. Komt er nog niet uit maar komt heel rustig over.

18 november 2014 om 16:36

Nou ben bang dat het ingeval van Kusk niet zoveel met druk te maken heeft.
Zag hem voor het eerst tegen Sporting ook toen liet hij al zien het niveau (nog) niet aan te kunnen, dat is er in de wedstrijden die er wel toe doen niet veel beter geworden.

Maar hij is nu net 23 geworden, misschien gaat hij nu zijn belofte inlossen.

18 november 2014 om 17:26

Börven komt er wel. Hij gaat Castaignos wel doen vergeten denk ik, wanneer die weggaat.

18 november 2014 om 19:33

Börven zie ik het nog wel maken.
Vorig seizoen speelde hij wat wedstrijden in de spits en je zag wat hij kon en hoe gedreven hij was richting de goal. Dat er dit seizoen nog weinig van komt komt ook meer doordat hij er altijd in komt en dan samen met Castaignos speelt. Zie in hem wel een goede opvolger als Castaignos weg is mogelijk zelfs een betere ^^.

Kusk is wel even wat anders.
Heeft nog niks laten zien buiten dat hij erg beperkt overkomt.
Het enige wat ik hem zie doen is jeugd in de weg staan, al moet hij nog wel een echte kans hebben natuurlijk. Heeft nog niet veel gespeeld wie weet komt het nog ?

Lekker voor Börven 2x kon scoren, mag dan wel een nietszeggende wedstrijd zijn geweest, maar hij stond al een tijdje droog, als je dan in 1 helft 2x kunt scoren is in ieder geval goed voor je vertrouwen.

Dit doen ze omdat het anders niet mogelijk is om op korte termijn zo'n wedstrijd te plannen. Als zoiets openbaar is, inclusief supporters van beide kanten, moet er van alles georganiseerd worden, burgemeester moeten worden ingelicht, politie stand-by, etc.

Leuk z'n potje van reserves tegen elkaar.

18 november 2014 om 16:49

Marsman, Breukers, Bengtsson, Lachman, Schilder, Mokotjo, Ebecilio, Ziyech, Mokthar, Castaignos, Kusk.

Opstelling 1e helft.. Alleen maar reserves *kuch*

18 november 2014 om 17:04

!e helft 3 reserves, 2e helft alleen maar reserves en jong Twente spelers

tweede helft: Plattel, Breukers, Bijen, Lachman, Koppers, Engelaar, Tapia, Oosterwijk, Miyaichi, Børven, Kusk

18 november 2014 om 17:06

Dacht dat twente ook met reserves speelde.

18 november 2014 om 16:49

Hoezo reserves ? Castagnios stond er gewoon in en mokhtar is ook na een basisplaats aan het werken nu miyachi niet meer basis speelt..

18 november 2014 om 16:56

Van Cambuurkant wel in ieder geval.

Is dat weer iets nieuws? Een geheime oefenwedstrijd?

Verder zegt het niet zoveel, want het zijn allemaal wisselspelers die tegen elkaar spelen. Vind het bijv. van die van Ajax wel weer schandalig dat ze verliezen van Sparta.

18 november 2014 om 18:54

Doen ze al jaren hoor, dit soort onaangekondigde duels. Dit is snel te regelen en je hebt niet de tramalant die je normaal hebt met beveiliging en begeleiding van supporters. Dat kost handen vol geld en dat doe je niet voor een dergelijk duel.

Snap er niets van dat iedereen Borven zo goed vind. IK heb van hem nog geen goede wedstrijd gezien. Als Castagnios weg zou gaan hebben we echt een probleem hoor. De spits in Jong Fc Twente, Zschusschen, zie ik nog liever in de spits dan Borven !!!

Vz vergeet te melden dat cambuur met reserve spelers speelde

Is Barto reserve dan? Wist ik niet. eerlijk niet hoor

19 november 2014 om 13:05

Als iedereen fit is, staat Barto niet in de basis..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren