Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente komt met rectificatie: ‘Reactie woordvoerder was niet goed’

Laatste update:

FC Twente komt maandagochtend met een rectificatie naar aanleiding van een reactie van woordvoerder Richard Peters op de smerige stoeltjes in de Grolsch Veste. De zegsman benadrukte dat donderdag alles nog schoon was, maar dat bleek tijdens het thuisduel met FC Utrecht (1-0) van zaterdag niet het geval. TC Tubantia pakte een dag later uit met een verhaal over de rode stoeltjes in het stadion die onder de smeer en vogelpoep zaten.

De regionale krant liet supporter Henk Maassen aan het woord over de in zijn ogen problematische omstandigheden in de Grolsch Veste. Volgens hem zaten minstens vijf rijen van vak 321 onder de smeer tegen Utrecht. "Zoveel, dat poets je met een lapje niet eens weg. Ik begrijp dat de club misschien onvoldoende tijd had om er met een hogedrukspuit overheen te gaan. Maar span er dan een rood-wit lint omheen. Communiceer met je bezoekers", aldus de boze Maassen, die zich 'in zijn hemd' voelt gezet door Twente.

De klacht van Maassen over de hygiëne in het stadion kwam enigszins als een verrassing voor Peters. "Na de vorige klacht zijn we er bijna dagelijks mee bezig geweest. Donderdag was er nog een schouw. Toen was alles netjes. Ook ’s morgens voor aanvang van de wedstrijd lopen we altijd alles nog even na. Mogelijk is er daarna nog een duif langs geweest." Volgens Peters staat het onderwerp op de agenda voor de evaluatie van de wedstrijddag op dinsdag.

"Ik weet zo niet wat we er nog meer aan kunnen doen. Dagelijks zijn professionele reinigers in de Grolsch Veste actief. Verder hebben we een stadionteam van mensen met een beperking die helpen met de schoonmaak. Laat de supporters vooral contact opnemen. We willen het probleem graag oplossen", gaf de woordvoerder mee aan de achterban van Twente.

Het bestuur van Twente lijkt niet zo blij te zijn met de verklaring van Peters en publiceert maandag een rectificatie op de website. "Gisteren (zondag, red.) online en vandaag in de papieren versie van TC Tubantia stond opnieuw een artikel over smerige stoeltjes in De Grolsch Veste. De reactie hierop van FC Twente via de woordvoerder was niet goed. Diverse stoeltjes in het stadion blijken inderdaad opnieuw niet schoon te zijn. FC Twente betreurt de reactie en stelt alles in het werk om voor de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen AZ het stadion schoon op te leveren." Twente krijgt op donderdag 23 september bezoek van AZ.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Slordig dat het nog niet geregeld was. Met de groeten van Erve Asito?

Wel erg ongemakkelijk om met 'mogelijk is er daarna nog een duif langs geweest' aan te komen zetten. Voordat je zo'n reactie geeft lijkt het me handig om eerst even te zorgen dat je goed op de hoogte bent van de situatie. Als het nodig was om deze rectificatie te schrijven, was het waarschijnlijk ook wel behoorlijk extreem.

13 september 2021 om 12:18

Honderden supporters hebben hun ongenoegen geuit dus het was inderdaad niet erg schoon allemaal. Bizar om dan te zeggen dat er nog één duif heeft huisgehouden in het stadion. Peters is een jokkebrok.

13 september 2021 om 12:20

Of het is een duif die extreem veel koffie heeft gedronken natuurlijk. Maar dan had Peters dat er ook even bij moeten zeggen.

13 september 2021 om 12:38

Het was ook extreem en grote delen waren gewoon opnieuw niet schoongemaakt. De reactie van onze “geliefde” Peters klopte dus ook van geen kant.

Ik heb foto's gezien van mede-supporters.
Dan was dat een duif met beste diarree...

13 september 2021 om 14:36

Duiven kunnen ook pijn in de buik hebben...

Tussen neus en lippen door" door mensen met een beperking " . Zoiets zeg je alleen als je er een bedoeling bij hebt en ik krijg bij die bedoeling beetje een vreemde smaak van in mn mond. Misschien komt t door mn beperkte nachtrust. Of door die duif.

13 september 2021 om 14:00

Nee, daar ben ik het helemaal mee eens hoor. Dat hij die opmerking erbij maakt geeft inderdaad het gevoel dat je een soort goodwill wilt kweken en misschien ook een beetje wilt zeggen dat het dan wel eens kan gebeuren dat er iets overgeslagen wordt. Ik weet uiteraard niet of hij het er daarom aan toevoegde, maar het kwam op mij ook niet erg lekker over. Ik vind het ook vreemd dat het zo moeilijk is om de schoonmaak planning in orde te hebben en om na de actie nog even te controleren of alles in orde is.

Ik heb net de website Nieuwspaal bezocht en nu lees ik dit bericht. Ik denk steeds, wanneer komt de clou? Maar die is er niet 🤣

13 september 2021 om 13:58

Nou ja, de clou is dat we bij Twente nog flink in de shit zitten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren