Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente heeft nieuwe hoofdsponsor en is dicht bij komst fraaie aanwinst

Laatste update:

FC Twente moet creatief zijn in de zoektocht naar versterkingen, maar dat is voor technisch directeur Ted van Leeuwen geen probleem. Hij lijkt opnieuw een nieuwe verdediger te hebben gevonden voor de Tukkers: na Giorgos Katsikas, die transfervrij overkwam van PAOK Saloniki, lijkt nu ook Bruno Uvini van Napoli op weg naar Enschede. Hij zal voor een jaar gehuurd worden.

/

De 24-jarige Uvini gold in zijn vaderland Brazilië als een groot talent en debuteerde in 2012 zelfs in de nationale ploeg. Datzelfde jaar huurde Tottenham Hotspur hem van Sao Paulo en vervolgens nam Napoli de drievoudig international definitief over. Uvini slaagde echter niet in Napels en kwam niet verder dan één wedstrijd in de Serie A voor i Partenopei. Hij werd de afgelopen seizoenen gestald bij Siena en Santos en lijkt nu op weg naar Twente.

Uvini zou nog deze maandag medisch gekeurd worden en als er geen problemen aan het licht komen, kan zijn tijdelijke komst worden afgerond. De verdediger zal in dat geval direct aansluiten bij de selectie van Alfred Schreuder, die druk bezig is met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Nieuwe hoofdsponsor
De komst van Bruno Uvini is nog niet officieel aangekondigd, maar Twente heeft op de website van de club wel ander nieuws: de Nederlandse online fotoservice Webprint.nl is het komende seizoen de nieuwe hoofdsponsor van de club. Webprint, gevestigd te Oldenzaal, prijkt komend seizoen dus op het shirt van Twente.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Uvini zou ook in de belangstelling gestaan hebben van Vitesse,die hebben hem te licht bevonden. Lijkt mij dat het dan geen versterking van Twente is???

13 juli 2015 om 16:21

Of Twente heeft aan andere conclusie getrokken op basis van andere beelden .

13 juli 2015 om 16:53

Of Vitesse heeft een Eredivisie-waardige verdediging staan en Twente alleen twee jonge gasten die vorig seizoen veelal in de Jupiler League speelden, plus een Griek die in vier seizoenen slechts veertig potten speelde. Verschil moet er zijn. Maar wat Wandering (#14) zegt is het meest waarschijnlijk.

13 juli 2015 om 16:27

Volgens Tutto Mercato heeft Uvini Vitesse zelf afgezegd, omdat hij naar Sporting Portugal wilde, dat ging echter niet door en was hij weer beschikbaar voor verhuur.

13 juli 2015 om 16:27

Dan zullen we binnenkort zien wie er meer kijk heeft op het spelletje, Twente of Vitesse.

13 juli 2015 om 16:54

en jij kan dat aan een transfer zien toch knap maar er komen meer dingen bij kijken hoor

13 juli 2015 om 17:18

Ik ben d'r wies met. Weer een ervaren verdediger erbij, het wensenlijstje wordt zo steeds korter. Nu nog Mokotjo of Ebecillio verkopen en met dat geld en vrijgekomen ruimte in de salarishuishouding nog 1a2 backs halen en eventueel een nieuwe spits en klaar is Dhr. van Leeuwen.

Als hij Cabral, Fernandes en Yahaya ook nog kwijt weet te krijgen dan ben ik een tevreden man!

13 juli 2015 om 17:30

We zulle eens afwachten.
Een speler kan zich namelijk positief ontwikkelen.

Gelukkig een nieuwe hoofdsponsor, zijn we van die 'soap' ook weer af. Hopelijk komt de tekst 'jouw mooiste fotoboek' er niet op te staan, anders namelijk gewoon een prima shirt.

Met Uvini stunten ze toch wel, waarschijnlijk betreft het wel een huur. Hopelijk kunnen ze hem volgend jaar transfervrij overnemen als ie bevalt Ook hebben ze interesse in Havenaar. Weet niet wat ik van hem moet verwachten maar als 2e spits lijkt het me geen slechte optie.

13 juli 2015 om 16:21

Deze tekst komt er waarschijnlijk niet op te staan.

13 juli 2015 om 16:21

Staat er (inmiddels?) ook bij, het is huur voor een seizoen.
Kopem kunnen ze uiteraard niet.

13 juli 2015 om 17:19

Geen problemen mee! Roeien met de riemen die je hebt!

13 juli 2015 om 17:31

Er is wel een optie tot koop bedwongen.

13 juli 2015 om 18:44

Wel?
Zou mooi zijn, mocht hij dan slagen bij Twente hebben ze er een goede verdediger bij voor op langere termijn.

Webprint is een internationaal bedrijf wat sterk in opkomst is. (internationaal onder de naam Prentu, in NL onder Webprint en wat dochterondernemingen)
Het is eigendom van de ondernemer Bernard ten Doeschot, oud eigenaar van Norit in Enschede en staat in de Quote 500. Geschat vermogen van 170 miljoen.

De zin 'jouw mooiste fotoboek' zal waarschijnlijk niet toonbaar worden op het definitieve shirt.

13 juli 2015 om 16:23

Ik zal er absoluut niet rouwig om zijn dat het zinnetje 'jouw mooiste fotoboek' er waarschijnlijk af gaat, dat verpest gewoon het hele shirt.

13 juli 2015 om 17:32

Geweldige sponsor.
Poen zat
Dan komen er weer nieuwe spelers.

raar hij zei eerst dat ze geen spelers konden of gingen kopen

13 juli 2015 om 16:23

Waarom is dat raar? Twente koopt hem toch niet, het betreft een huur voor 1 jaar.

13 juli 2015 om 16:24

Kopen of huren/transfervrije spelers, toch een groot verschil. Niet?

13 juli 2015 om 16:27

Ze kopen hem toch ook niet? Hij word gehuurd.

13 juli 2015 om 16:31

Lees je de tekst wel? Ze willen hem huren!

Geweldig nieuws
Jammer geen optie tot koop.
Denk was dat te duur geweest.
Iemand die niet slaagde is de Serie A misschien wel in de Eredivisie.

13 juli 2015 om 17:31

Er is wel een optie tot koop bedwongen!

Een speler met drie A-interlands voor Brazilië naar Twente, klinkt toch mooi!

wat zijn we weer koppig ik bedoel natuurlijk kopen\huren

13 juli 2015 om 16:39

Er is nooit gezegd dat er geen spelers gehuurd kunnen worden, ik weet niet hoe je daar bij komt.

Goed nieuws. De verdediging is bijna rond, nu nog een linker vleugelverdediger.

Sponsor is geen grote speler, maar voor het Twente van nu prima. Benieuwd om hoeveel geld het gaat.

13 juli 2015 om 16:34

Sponsor is wel eigendom van een aardig vermogend persoon. Bernard ten Doeschot heeft een geschat vermogen van 170 miljoen euro.

13 juli 2015 om 16:38

Schijnt om ca. 2 miljoen te gaan voor komend seizoen.

13 juli 2015 om 16:42

Hoeft ook geen grote speler te zijn, ze betalen bijna 2 miljoen per jaar, dat is zoals het er bij Twente nu voor staat een prima bedrag.

Linkervleugel verdediger is eigenlijk een must, vond het nog belangrijker als een rechter CV in mijn optiek hadden Andersen en/of Bijen met de ervaren Katsikas daar prima kunnen spelen, terwijl Schilder echt niet kan.

Ook een rechtsback is eigenlijk nodig, Ter Avest is ook niet echt een super goede back, maar zoals de vlag nu hangt is het prima dat Ter Avest daar speelt, maar er is geen goede back-up is geen overbodige luxe

13 juli 2015 om 16:53

@wandering
Ik ben doorgaans behoorlijk kritisch op spelers, maar ik snap echt niet waar de kritiek op Schilder vandaan komt. Schilder is voor eredivisie begrippen een degelijke back, maar hij wordt gewoon totaal niet ondersteund door Mokhtar. Verder heeft Schilder een prima traptechniek, maar hij is niet de snelste.

Het is gewoon jammer dat Koppers niets heeft kunnen brengen, op dit moment heeft Twente baad bij een goedkope back-up.

13 juli 2015 om 17:20

Eens!

13 juli 2015 om 17:20

Tja persoonlijk vind ik Schilder met afstand de slechtste back van de eredivisie, hij is nog langzamer al v Beukering, daarom staat hij altijd op 2 meter van zijn tegenstander en (dus) veel te laat met zijn ingreep.
Hij verliest 46% van zijn duels,
Vond Tiendalli al niet veel aan de linkerkant, maar dat kon ik nog wel begrijpen omdat het een rechtsback was, maar Schilder vind ik echt helemaal niks, en ook aanvallend voegt hij helemaal niets toe 0 doelpunten en 0 assists,
En wat zijn traptechniek betreft, die moeten we ook niet overdrijven, heeft bijvoorbeeld niet 1 crospass gegeven en van al zijn schoten op doel komt maar 13 % ook echt aan
Gutiérrez heeft een goede trap of Clasie, maar Schilder heeft een redelijke traptechniek, niet slecht maar ook niet goed.

En het ergste van al is dat hij nog in de goede tijd is gekocht, dus waarschijnlijk ook nog bij de grootverdieners hoort.
En zelfs al zou Twente hem kunnen verkopen, die gaat natuurlijk niet weg, die snapt zelf ook wel dat hij met zijn beperkte capaciteiten nooit mee een salaris gaat krijgen zoals hij nu heeft.
Nee hem nog 1 jaar in dat mooie rode shirt moeten zien gaat weer pijn aan mijn ogen doen.

13 juli 2015 om 17:50

Raulduke, ik ben het niet vaak met je oneens, maar dit keer wel. Kijk alle afzonderlijke doelpunten van Twente eens na het afgelopen seizoen, en je ziet bij meer dan de helft Schilder zijn man laten lopen, veel te laat komen, om vervolgens hopeloos met zijn handjes omhoog te gaan zwaaien.
Hij voegt werkelijk niets toe, zowel verdedigend niet, als aanvallend niet. Koppers kan ook niet verdedigen, maar die kon in ieder geval aanvallend nog iets brengen.

Helaas zitten we niet in de positie om Schilder te vervangen, dus heb ik me nog een heel jaar ontzettend te ergeren.

Eindelijk een nieuwe sponsor. Ik ben benieuwd wat Twente gaat ontvangen van deze nieuwe sponsor.

Uvini, 3 interlands voor Brazilie gespeeld klinkt erg mooi. Ik ben dan ook erg benieuwd wat hij gaat toevoegen. Zo'n transferperiode is toch wel erg leuk!

13 juli 2015 om 16:45

Gaat waarschijnlijk om een bedrag van om en nabij de 2 miljoen. Een prima bedrag, niet minder dan Xximo betaalde. En nu staat er in ieder geval een sponsor uit de omgeving die een concreet product heeft waar je als supporter je iets bij kan voorstellen.

13 juli 2015 om 17:00

2M is een prima bedrag! Een mooie deal voor beide partijen.

13 juli 2015 om 20:33

En idd een sponsor uit de regio (achterban toch), netjes van Twente

Ik had gehoopt op alsnog een akkoord met Apollo Vredesteijn, maar helaas. Gelukkig wel een nieuwe sponsor, dus een nieuw hoofdstuk afgesloten in het drama van februari. Rond de 2 miljoen per jaar zou het om gaan, lijkt me een prima deal.

Uvini ken ik verder niet, nooit zien spelen (of geen indruk gemaakt). Iedereen van Twente lijkt voorzichtig positief, maar dat is meer omdat de meesten net als ik zullen denken dat alles beter is dan een centraal duo dat vorig seizoen nog JL speelde.

Met verdedigers weet je het nooit. Onyewu en Boyata: ze leken allebei meer dan genoeg kwaliteiten te hebben om te slagen bij Twente. Niets is minder waar. Typisch een gevalletje Kiek'n wat t wordt, hij heeft in elk geval meegetraind in Italië en daar vast wel wat geleerd.

Mooi dat Webprint Twente voor in ieder geval een jaar uit de brand helpt. Ook leuk dat het bedrijf in de regio gevestigd is.

Eindelijk 2 goede spelers voor het geteisterde Twente.
Dat is wel prettig in de tijd van tegenspoed.

Uvini verwacht ik eerlijk gezegd niet al basisspeler. Is net zoals Katsikas een linkspoot en om nou 2 linkspoten in het centrum te hebben is ook niet ideaal.

13 juli 2015 om 18:51

Hij is helemaal geen linkspoot maar rechts

Ik weet dat Uvini centrale verdediger is, maar aangezien hij links is kan je hem niet uitproberen op de linksback? Nog genoeg oefenwedstrijden om dit te bekijken. Al heb je met Katsikas, Andersen en Uvini eigenlijk maar 3 basis elftal waardige voetballers in je selectie.

13 juli 2015 om 18:55

Ik waardeerde per ongeluk je reactie, maar hij is een rechtspoot en niet links. Zie het bericht hierboven ook van mij. Maar Hidde ter Avest staat nu op de rechtsback positie, maar is eigenlijk een centrale verdediger. Door gebroken op de rechtsback positie.

Uvini heeft de medische keuring doorstaan en word voor één jaar gehuurd met optie tot koop.

Gelukkig hebben ze straks de foto's nog...

peperdure spelers kunnen ze niet halen dus stapje terug heel verstandig lijkt mij .wordt moeilijk seizon voor de tukkers linkerrijtje wordt moeilijk .

13 juli 2015 om 23:38

Er zijn naar 4 of 5 clubs die wel relatief veel kunnen uitgeven. Dus ik zie niet waarom op basis van budget het linkerrijtje moeilijk is. Twente heeft daar nog steeds zat kwaliteit voor. Daarbij is Twente door de verkoop van Martina alleen al versterkt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren