Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen voorlopig zonder linksback: 'Hij heeft al langer klachten'

Laatste update:
/

Lorenzo Burnet komt voorlopig niet in actie voor FC Groningen De linksback wordt binnenkort geopereerd aan zijn heup, zo maken de noorderlingen vrijdag via de officiële kanalen wereldkundig. Hoe lang hij precies buitenspel staat is nog onduidelijk.

"Hij heeft al langer heupklachten en na overleg hebben we besloten dat het beste is hem te laten opereren. Ik ben geen dokter, maar wat ik heb begrepen, is het geen heel gecompliceerde ingreep", legt coach Erwin van de Looi uit. "Het herstel na een operatie heeft echter altijd tijd nodig, dus zijn we Lorenzo wel even kwijt."

Van de Looi kan verder voor het duel met Heracles Almelo van komende zondag beschikken over een nagenoeg fitte groep. "De concurrentie neemt toe en dat is voor een trainer alleen maar mooi om te zien", zegt hij. Zaterdag maakt de oefenmeester zijn achttienkoppige selectie voor het duel met de Tukkers bekend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie gaat zijn vervanger worden? Wel jammer dat het zo moeizaam gaat bij Lorenzo. Was ooit een leuke middenvelder in de Ajax jeugd.

15 augustus 2014 om 16:15

Van der Laan, viel ook uitstekend in tegen Eagles. Nu nog helemaal fit worden en dan ben ik er van overtuigd dat ie het uitstekend gaat doen.

15 augustus 2014 om 17:19

Martijn van der Laan? Die speelde vorig seizoen toch centrum bij Cambuur? Wel mooie man dat trouwens. Paar seizoenen geleden even solo door het centrum.

15 augustus 2014 om 16:16

Lorenzo word vervangen door martijn van der laan

15 augustus 2014 om 17:13

Dat is nog niet zeker hoor van Nieff heeft vandaag gewoon meegetraind en morgen wordt er een keuze gemaakt

15 augustus 2014 om 18:39

Mijn god toch niet van nieff linksback hij werd overhoop gespeeld op die positie. Ik zie hem liever cvm daar komt zijn fysiek beter ten pas.

Balen! Hebben ze een goede vervanger? Bakker of van der Laan? Anders mogen jullie Mitchell Dijks wel overnemen

15 augustus 2014 om 16:13

Van der Laan zal dat worden, maar die is nog niet 100 procent wedstrijdfit dus het is de vraag of hij gaat starten zondag.

15 augustus 2014 om 16:44

Kans is volgens mij groot dat Van Nieff zal beginnen zondag, en dan zal Van der Laan waarschijnlijk wel invallen op een gegeven moment, maar wie weet start laatstgenoemde ook wel en valt Yoell dan later in. Als back laat Burnet wel eens wat steekjes vallen, maar vond hem het vorige seizoen prima spelen. Daarnaast heeft hij snelheid, iets wat je bij Van Nieff (duidelijk tegen De Sa afgelopen weekend) en Van der Laan wel mist. In ieder geval positief dat we qua verdedigers wel ruim bezet zijn!

Kan die ook meteen even op dieet, ik dacht dat Zeefuik linksachter speelde tegen Aberdeen

15 augustus 2014 om 17:14

pis in mijn panty van het lachen! wat een kansloze opmerking weer

15 augustus 2014 om 17:59

idd kansloos, kom dan met een argument waarom die jou niet 10 kilo te zwaar leek? treurige niveau, als je geen argument hebt reageer dan niet, komt erg kansloos over, hij leek jou topfit? speelde een topwedstrijd tegen aberdeen? was helemaal niet na 15 minuten conditioneel leeg? Zag er op de training verder ook topfit uit? man man man niveautje

Jullie krijgen Dijks gratis, wij over een jaar of 2 jullie sterspeler?

Gelukkig heeft Groningen Van der Laam gehaald deze zomer. Dit is de perfecte mogelijkheid voor hem om zichzelf te laten zien aan de trainer en het publiek. Wel lastig met die blessures achterin. Van Nieff noodgedwongen op linksachter bleek tegen Go Ahead geen sterke zet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren