Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen pikt jeugdinternational op bij Peter Bosz: ‘Een groot talent’

Laatste update:

FC Groningen heeft zich vrijdag verzekerd van de diensten van Sam Schreck, zo meldt de club via de officiële kanalen. De twintigjarige middenvelder komt over van het Bayer Leverkusen van trainer Peter Bosz en heeft zich voor vier seizoenen aan de Trots van het Noorden verbonden. Schreck sluit zich maandag aan bij de selectie van zijn nieuwe werkgever.

De Duits jeugdinternational was sinds 2016 actief bij die Werkself, dat hem destijds overnam van St. Pauli. In de zomer van het afgelopen jaar sloot hij zich aan bij de hoofdmacht van Leverkusen en vorig seizoen kwam hij tweemaal in actie in de Europa League, al bleef een debuut in de Bundesliga wel uit.

“Sam is een veelzijdige middenvelder met een groot loopvermogen. Hij staat in Duitsland bekend als een groot talent, dat alle Duitse nationale jeugdteams tot en met de Onder-20 heeft doorlopen”, reageert technisch directeur Mark-Jan Fledderus.

“Afgelopen seizoen was Schreck lid van de eerste selectie van Bayer Leverkusen. Wij zien in hem een speler met nog veel potentie en we zijn dan ook blij dat we hem voor de komende vier jaar aan FC Groningen hebben kunnen binden”, sluit de sportbestuurder af.

Een goede aanwinst voor FC Groningen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Naam en clubkleuren zijn in ieder geval een match!

Ben benieuwd hoe Groningen het gaat doen komend seizoen, afgelopen seizoen kregen ze het toch prima op de rit na een moeizaam begin.

Ik hoop dat het wat word op papier lijkt dit een goede versterking alleen het is altijd de vraag wat er in de werkelijkheid van komt. Hij had wel altijd de status van groot talent laten we het er het beste van hopen. Ben in iedergeval vrij blij dat we actief zijn

Voor Grunn een pareltje hoor!

Deze jongen is wel in alle leeftijdscategorieen jeugdinternational voor Duitsland geweest dus dat klinkt op zich prima. Sowieso vind ik het aardig positief dat een aantal clubs uit de Eredivisie weer wat meer in Duitsland kijken en dat ook jonge Duitse spelers zien dat ze in de Eredivisie meters kunnen gaan maken.

Groot talent, daarom doet Leverkusen hem weg zeker...

28 juni 2019 om 13:02

De minste speler van Bayer zou de beste speler van Groningen kunnen zijn.
Niveau van die twee clubs is enorm verschillend.
Dus dit kan voor Groningen een prima speler zijn.
En dat hij in de jeugd van Duitsland heeft gespeeld zegt wel iets natuurlijk.
Moet nog wel een beetje ervaring bijkomen. En graag een buitenspeler + centrale verdediger.
Chery is transfervrij, maar die wil vast niet terug naar een Eredivisie-salaris.

28 juni 2019 om 13:04

Leuk om te zien dat je de archieven bent ingedoken om oude comments op te vissen. Dit leest hetzelfde als wat er werd gezegd over Milik een paar jaar terug.

28 juni 2019 om 13:04

Altijd lastig om te begrijpen dat een speler bij FC Groningen een groot talent kan zijn, maar bij Bayer Leverkusen (toch een paar niveau'tjes hoger) niet aan de bak zal komen . Krijgt nu de ruimte om zich te ontwikkelen. Dat is het belangrijkste op die leeftijd.

28 juni 2019 om 13:18

Ooit gehoord van Chabot? Zelfde verhaal, van RB Leipzig naar Sparta naar Groningen en onlangs verkocht aan Sampdoria. Je opmerking slaat de plant volledig mis. Er komt zoveel meer bij kijken.

28 juni 2019 om 13:41

Naast de plank ook nog de plant mis, dat is wel echt heel erg mis

28 juni 2019 om 16:20

Wees blij dat het geen cactus was dan

Dit is een zeer goede aanwinst voor Groningen als hij zich weet te functioneren zoals hij bij Leverkusen speelde. Deze jongen kan je vergelijken met zijn voormalig teamgenoot Havertz, hij is veel aanvallender ingesteld en houd ervan om gebruik te maken van elke mogelijkheid met ruimte erin om vooruit te spelen. Als je hem 5 a 7 wedstrijden achter elkaar laat spelen bij Groningen kan hij na 1 of 2 seizoenen bij de Nederlandse top spelen.

28 juni 2019 om 13:39

Dank voor de info een echte nummer 10 dus precies wat de fc nodig heeft. Met Doan op rechts El hankouri op links deze man op 10 en sierhuis in de spits lijkt het ergens op te lijken.

28 juni 2019 om 16:19

Helemaal mee eens. Het enige wat Havertz wel het tov hem is loopvermogen. Schrek is nooit een loopwonder geweest. Vind dit echt een goede aankoop van Groningen. Had niet verwacht dat Sam Schrek ooit in de Eredivisie zou spelen, laat staan bij (met alle respect) FC Groningen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren