Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘FC Groningen kan miljoenen verdienen door transfer naar Premier League-top’

Laatste update:

De kans is aannemelijk dat Cyril Ngonge Hellas Verona gaat inruilen voor Aston Villa, zo melden diverse Italiaanse media, waaronder Sky Sport Italia en Tuttomercatoweb. Het is goed nieuws voor FC Groningen. De Eredivisie-degradant heeft namelijk een doorverkooppercentage bedongen bij de verkoop van de Belg en heeft ook recht op bonussen.

Bij Verona is Ngonge helemaal opgeleefd. Nadat hij in Groningen tot de beloften werd verbannen, verkaste hij voor een habbekrats naar Verona. Daar speelt hij uitstekend.

Hij maakte in competitieverband al vier goals in vijftien wedstrijden bij de laagvlieger en was tevens goed voor twee assists. In totaal scoorde hij al 10 keer in 32 wedstrijden. Daarmee heeft hij zich in de kijker gespeeld bij Aston Villa.

De huidige nummer drie van de Premier League is namelijk geïnteresseerd in de diensten van de 23-jarige Belg. Unai Emery wil op de vleugels er graag een optie bij hebben. Naar verluidt moet Ngonge tussen de tien en vijftien miljoen euro kosten.

Dat is een bedrag dat Villa bereid zou zijn om op te hoesten. Het zou voor FC Groningen goed nieuws zijn. Omdat het een doorverkooppercentage bedong, lonkt een miljoenenbedrag voor de Trots van het Noorden.

Ngonge is in Groningen niet bepaald door de voordeur vertrokken. In september 2022 werd de aanvaller al eens uit de selectie gezet omdat hij zich niet hield aan de 'gestelde normen'.

Hij werd in genade aangenomen, maar werd even later verzocht om te vertrekken. Uiteindelijk vertrok Ngonge naar Italië, waar hij onlangs met een spectaculaire omhaal nog de headlines haalde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fijn dat Groningen in dit soort tijden nog financieel kan profiteren van Ngonge. Had toch het talent ze erin te houden en/of een leuk bedrag op te leveren. Op deze manier toch nog iets aan overgehouden en wellicht ruimte voor versterking in de winter.

Zijn zo'n Beelen, VD Belt, Salah-Eddine, v Duiven etc. geen mogelijkheid voor Groningen om te huren?

28 december 2023 om 21:00

Salah-Eddine zal je denk ED voor moeten spelen om hem te huren, anders kunnen ze hem net zo goed in Jong opstellen.

28 december 2023 om 21:10

Groningen is toch veel beter voor je ontwikkeling in deze fase dan Jong Ajax? Bij v Duiven heb ik hetzelfde. A fijn, die kunnen idd in de Jong elftallen spelen. Desondanks zie ik in Beelen en vd Belt wel versterkingen die voor alle partijen goed zou kunnen uitpakken.

28 december 2023 om 21:13

Beelen gaat niet aan de kkd verhuurd worden hoor..
Hield zich prima staande in de CL tegen celtic.

28 december 2023 om 21:44

Tja en verder? Lijkt me toch beter voor zo'n jongen om wekelijks te spelen. A fijn, het ging om Groningen. Met deze meevaller moet er toch iets in deze hoek te vinden zijn voor de 2e seizoenshelft? Kopen zal niet direct lukken, maar er moet toch wel wat huur te vinden zijn wat Groningen verder helpt?

29 december 2023 om 03:50

Beelen is 1 van de 7 verdedigers bij Feyenoord en zeker nu Nieuwkoop geblesseerd is, gaat die niet verhuurd worden

Hij had het wel in zich, alleen zijn mentaliteit viel tegen helaas. Voor 200k was het destijds een koopje toen Groningen hem kocht van RKC. Het beste voor hem zal zijn om bij Hellas te blijven, want op rechts gaat hij het lastig krijgen als iedereen fit is: Bailey, Diaby, Buendia en Bertje kunnen allemaal rechtsbuiten spelen. Daarnaast zijn goede rechtsbuitens in de Serie A schaars. Als hij zich zo blijft doorontwikkelen, dan kan hij op een gegeven moment wel naar een Napoli als opvolger van Politano,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren