Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Emmen vindt met Kroatische huurling gewenste defensieve versterking

Laatste update:

FC Emmen heeft zich op de laatste dag van de transferwindow versterkt met Andrej Lukic. De 24-jarige verdediger wordt door de huidige nummer veertien van de Eredivisie tot het einde van het seizoen gehuurd van het Portugese SC Braga. Lukic speelde voor de winterstop op huurbasis voor het Griekse Apollon Smyrnis.

Voor de huidige hekkensluiter van de Griekse Super League speelde Lukic zestien wedstrijden, alvorens hij Apollon Smyrnis verliet. Bij SC Braga kwam de Kroatische verdediger klaarblijkelijk niet in de plannen voor, waardoor FC Emmen hem op huurbasis naar Drenthe kon halen. “Het was geen geheim dat we nog een centrale verdediger zochten”, zo laat directeur Ben Haverkort weten op de website van FC Emmen.

“Met Andrej hebben we een fysiek sterke verdediger gevonden, die ook aan de bal goed uit de voeten kan”, concludeert Haverkort. Lukic weet naar eigen zeggen wat er van hem verwacht wordt in de strijd tegen degradatie. “Ik heb in Griekenland ervaren hoe het is om te vechten tegen degradatie. Ik denk dat ik zeker iets kan toevoegen aan het spel van FC Emmen. Het zit voetballend goed in elkaar, maar soms wordt er ook iets anders gevraagd.”

Lukic werd door SC Braga een jaar geleden voor één miljoen euro overgenomen van NK Osijek. De verdediger werd opgeleid door de Kroatische club en speelde totaal 118 wedstrijden, waaronder het met 0-1 gewonnen uitduel met PSV in de voorronde van de Europa League. Na Sven Braken, Michael de Leeuw en Nico Neidhart is Lukic de vierde winterse versterking van FC Emmen.

Goede versterking voor FC Emmen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk serieus dat Emmen het gaat redden, 15-13e plek. Knap beleid daar!

31 januari 2019 om 14:34

Ronald Lubbers verdient zeker de credits. Bijna eigenhandig er voor gezorgd dat Emmen nu zo goed draait.

Emmen blijft er hopelijk wel in. Ik vind ze leuk spelen, met lef, zelfs tegen PSV en Ajax. Lastig dat ik van Emmen en Groningen beide hoop dat ze erin blijven, nu ze in elkaars vaarwater zitten.

31 januari 2019 om 13:03

Tegen Ajax was dat zeker niet het geval hoor! Na die wedstrijd had elke kijker wel plaatsvervangende schaamte neem ik aan.

31 januari 2019 om 13:14

Ik bedoel dat ze (proberen) hun eigen spel te spelen, niet te veel aanpassen aan de tegenstander. Ook uit bij PSV gingen ze er dik af, maar thuis doen ze het leuk. Wie weet wat er gebeurd als Ajax op bezoek komt.

Emmen verrast alles en iedereen. er zit echt voetbal in met een vrij povere selectie. dit is zeker geen Dordrecht van een paar jaar terug die er wel roemloos ten onder ging. dit soort clubs zijn een aanwinst voor de eredivisie. klein maar sfeervol stadion en vrij goed voetbal. hier moet je van houden als voetballiefhebber.

31 januari 2019 om 12:52

Vooral te danken aan het beleid (geen paniekaankopen) en de onervaren, maar toch zeer sterke coach.

31 januari 2019 om 13:00

Lukkien is wat mij betreft een top coach (zeker voor Emmen) die speelt vanuit een vaste visie en de wedstrijd goed aanvoelt. Het is geen toeval dat Emmen in de tweede helft altijd een stuk beter speelt en bijna alle doelpunten in de tweede helft zijn gevallen. Ik hoop dat hij nog een tijdje bij ons blijft!

31 januari 2019 om 15:34

Klopt. Ik als Groningen fan baal ook enorm dat ze hem zo makkelijk hebben laten gaan. Kende de toemaloge jeugd van Groningen er goed. 50% speelt nu verdienstelijk bij Fc Emmen, terwijl groningen het met wisselvallige huurlingen doet..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren