Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘FC Emmen is een campingelftal, gênant voor de Eredivisie’

Laatste update:

Deze week in Betweters een terugblik op het fantastische Feyenoord tegen PSV. Uiteraard ook een vooruitblik: PSV gaat alles van zich af voetballen tegen Excelsior. En verder: natuurlijk kan Luuk de Jong niet hogerop, PEC Zwolle gaat niet scoren tegen Ajax, Feyenoord wint van VVV-Venlo en Jeffrey en Dave vinden ‘FC Emmen een campingelftal, gênant voor de Eredivisie’. Natuurlijk ook buitenlands voetbal: Manchester City - Chelsea en Juventus - Internazionale, en hoe is het mogelijk dat Luka Modric de Gouden Bal heeft gewonnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat kan je dan wel niet zeggen van al die clubs die momenteel onder Emmen staan?

6 december 2018 om 09:12

Snackbarelftallen?

6 december 2018 om 10:17

Inderdaad. Emmen heeft zeker geen goed elftal maar ze doen het tot nu toe vrij aardig. De term campingelftal is dan ook vrij denigrerend. Sowieso snap ik niet waarom er telkens aandacht wordt besteed aan de mening van deze twee knapen.

6 december 2018 om 10:23

Ik vind het allemaal een beetje makkelijk scoren. In het begin zag het er niet zo goed uit en natuurlijk die storm in het glas water over dat kratje pils. Maar ze hebben zich aardig herpakt en verdienen toch wat meer respect om zo als campingelftal worden neergezet.

6 december 2018 om 13:09

Vind het maar onzin. Toen ze eens een wedstrijdje dik verloren tegen Ajax en PSV was Emmen opeens een campingelftal... Ajax won tegen Ado, Excelsior en AZ ook dik (reken ik 3/4 goals verschil nog niet eens mee). PSV won van Willem II dik en nog een wedstrijden met keer 4 of 3 goals verschil. Dat Emmen een van de degradatiekandidaten is, is logisch, maar sommigen doen net of zij echt de allerallerslechtste zijn.

Inderdaad. Als ons Drentse elftal een campingelftal is, dan moeten de clubs daaronder zich schamen.
Kunnen beter een sjoelvereniging beginnen.

Wat een gezeik toch over Emmen keer op keer. Ik vind het team van de Graafschap echt nog een paar keer zo zielig. Daar zit echt helemaal niks in. Emmen heeft nog wel wat leuke spelertjes en soms zie je er echt nog eens 10 minuten aardig voetbal. Ik denk dat Emmen er ook keurig op eigen kracht in blijft. Heb wel sympathie voor het clubbie en de trainer.

6 december 2018 om 10:50

Wat is NAC dan voor elftal? Zeker dramatisch😂

6 december 2018 om 12:00

Net zo dramatisch inderdaad. ik zeg ook nergens dat NAC wel goed is toch? Maar ik vind dat Emmen juist lof verdient in plaats van al die kritiek. De Graafschap en NAC die horen kritiek te krijgen, niet Em,men. Ze staan er behoorlijk voor en spelen soms best aardig.

Toch mooi, die verschillende geluiden. Vanmorgen las ik op VZ dat Emmen het leuk doet en dat Feyenoord zich er zomaar op kan verkijken en nu is het een campingelftal. Feit is gewoon dat met een beetje meer geluk Emmen gewoon 4 punten meer had gehad en daarmee 9e had gestaan.

6 december 2018 om 12:40

Feit is gewoon dat het niks met geluk te maken heeft als het een frequentie boven 1 heeft. Dat noem je structureel. Ergo ligt aan de kwaliteit.

6 december 2018 om 13:00

Wat een onzin, met je frequentie boven 1.

Ten eerste moet het over een percentage gaan. Twee maal na de 85ste minuut in 2 wedstrijden is een drama, in 34 wedstrijden best netjes.

Ten tweede moet je kijken naar of het ook de andere kant op gebeurde. Bij Emmen zijn vrij veel wedstrijden laat (80+) beslist, maar beide kanten op. Als Scherpen tegen Fortuna de 3-3 tegenhoud, staat Emmen en niet Fortuna op 16 punten en wordt er vaker Emmen gestemd op de poll. Als Urby geen rood pakt tegen Emmen, wint Utrecht gewoon en staat Emmen maar één punt boven De Graafschap.

Dus ja, het heeft weldegelijk met geluk te maken. Ik ontken niet dat kwaliteit ook een rol speelt, maar zeggen dat er geen geluk bij komt kijken is veel te kort door de bocht.

Ach dat gezeur dat Emmen niet had moeten promoveren. In andere landen gebeurt het ook. Zoals vorig seizoen Benevento in de serie A. Niks mis mee. Toch grappig dat Emmen de meeste punten heeft behaald tegen de huidige subtop zoals Vitesse en Utrecht.

6 december 2018 om 11:38

Grote verschil was dat Benevento ook wel echt een drama was, waren die in maart niet al gedegradeerd? Emmen doet gewoon hartstikke leuk mee, en ik zie ze ook echt wel veilig spelen.

6 december 2018 om 12:19

Dat is zeker zo, wanneer ze niet goed genoeg blijken te zijn na een verrassende promotie vallen ze er weer net zo snel uit. Volgens mij was het bij Benevento zo erg dat ze na 12 wedstrijden nog steeds 0 punten hadden. Anderzijds verdienen deze clubs het wel om op het hoogste niveau te spelen door de promotie het jaar ervoor.

Ik lees een paar topics hieronder dat Feyenoord het moeilijk gaat krijgen tegen Emmen, en hier dat Emmen gênant is voor de ED..
de meningen zijn weer verdeeld zie ik 😩

Emmen doet het keurig, al had het thuis wel eens wat vaker kunnen winnen, veel gelijke spelen.

Aardige prestaties toch tot dusver voor Emmen, Het is inderdaad geen geweldig elftal maar zo zijn er nog 4 a 5 teams die je kan beschrijven als een bij elkaar geraapt zooitje.
Er zijn in de eredivisie nou eenmaal weinig teams met kwaliteiten dus om alleen Emmen af te schilderen als campingelftal is wel heel erg makkelijk gezocht.

Ik word een beetje moe van dat gezever op Emmen, nee ze zijn niet retegoed ofzo nee, dat wist iedereen vooraf ook al wel lijkt me. Maar ze hebben zich toch gewoon middels de play-offs geplaatst voor de ED, dan staan ze er dus terecht in, simple as that. Met 14 punten uit 14 duels (en dat hadden er ook enkele meer kunnen zijn: Graafschap-thuis en VVV-thuis hadden zomaar 4 punten meer op kunnen leveren, beide partijen waren ze de betere ploeg namelijk) doen ze het echt niet desastreus voor een promovendus ofzo.. Ze staan nog altijd boven de rode streep dus laat iedereen maar gewoon even z'n gezeur houden. In Groningen en Breda mag men harder achter hun oren krabben, dat zijn vergeleken met Emmen gigantische clubs met een rijke ED-historie en die staan nog onder dit camping elftal dusja..

Mogen we stellen dat dit onder de categorie makkelijk scoren valt? Tot dit filmpje had ik nog nooit van deze twee ''kenners'' gehoord. Overigens wil ik iedereen die dit filmpje heeft bekeken of nog moet kijken uitdagen om de eerste minuut zonder geluid te kijken, het heeft iets komisch. Het lijken wel twee trekpoppen, mocht je een betere omschrijving hebben laat het vooral weten.

Ze hebben het zelf afgedwongen dus kunnen de andere clubs zich veel meer schamen dat zij niet zijn gepromoveerd.

FC Emmen heeft er aardig op ingespeeld, over dat gezeur een campingelftal te zijn, ze hebben nu een kersttrui met op de achterkant camping 11 tal.

Ik voel me toch wel trots, ik heb namelijk ook in een campingelftal gespeeld. Had dus gewoon de Eredivisie kunnen halen als ik door was gegaan!

FC Emmen is geen topteam, maar presteren wel boven hun kunnen (blijkbaar), iets wat een Groningen oid niet kan zeggen. En als je naar FC Twente, Sparta of NEC kijkt een divisie lager, die spelen echt geen beter voetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren