Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Emmen haalt transfervrije verdediger met Eredivisie-ervaring in huis

Laatste update:

FC Emmen heeft Jordy van Deelen toegevoegd aan de selectie van Marcel Keizer. De 22-jarige rechtervleugelverdediger is transfervrij vastgelegd: hij zat sinds eind vorig seizoen zonder club, nadat zijn contract bij FC Dordrecht afliep.

Van Deelen doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte twee seizoenen geleden zijn debuut onder Ronald Koeman, maar vervolgens mocht hij op huurbasis vertrekken naar FC Dordrecht. Eerder was hij al een tijd verhuurd geweest aan Excelsior. Na de degradatie van Dordt was Van Deelen transfervrij.

FC Emmen pikt hem nu op en daar is directeur Wim Beekman blij mee. Hij zegt dat de zoektocht naar een extra verdediger lang duurde. “Daarom zijn we erg blij zelfs na het sluiten van de normale transferwindow een echte versterking aan de selectie toe te kunnen voegen. Met het aantrekken van Jordy denken we er in onze achterhoede kwantitatief en kwalitatief op vooruit te gaan.”

Van Deelen zelf, die op 57 wedstrijden in het betaald voetbal staat, zegt dat hij graag een stap vooruit wilde zetten na zijn tijd bij FC Dordrecht. Daarom nam hij de tijd voor de zoektocht naar een nieuwe club. FC Emmen kwam daarbij niet meteen in hem op, geeft hij toe op de website van de Drentse club. “De club heeft echter een goede selectie staan en straalt ambitie uit. Veel jongens die vooruit willen en sportieve successen willen boeken met goed voetbal, dat spreekt me erg aan.”

Jordy van Deelen is een Eredivisiewaardige verdediger

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klasse, op naar de eredivisie!

het kan met deze selectie

14 september 2015 om 11:26

Ik denk dat jullie ze daarin wel van tips kunnen voorzien.

14 september 2015 om 11:47

Touché 😏

14 september 2015 om 11:37

Denk dat Emmen niks te zoeken heeft in de Eredivisie. Wordt een gevalletje Fc Dordrecht vorig jaar. Emmen moet gewoon elk jaar leuk meedoen voor de playoffs.

14 september 2015 om 12:03

Typisch dat een Veendammer dat zegt. Dan sluit ik me daarbij aan mien jong! ;p

16 september 2015 om 14:51

Ik woon er niet meer, maar kan mijn naam nergens veranderen volgens mij. Ging altijd naar wedstrijden van Veendam. De wedstrijden tegen Emmen waren altijd leuk. Erg jammer dat de voetbalclub Veendam niet meer bestaat.

14 september 2015 om 12:18

Emmen moet nog niet naar de Eredivisie, maar heeft wel een van de betere selectie in de Jupiler League vind ik.

Mee eens. Hoop dat Emmen lekker weer bovenin meedoet en misschien een periode kan meepikken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren