Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Dordrecht grijpt hard in en zet spelers terug naar tweede team

Laatste update:

FC Dordrecht koerst af op rechtstreekse degradatie. Voor Jan Everse, die de laatste fase van het seizoen actief is als hoofdcoach, is dat echter geen reden om genoegen te nemen met matige optredens. Hij heeft drie spelers teruggezet naar het tweede team: Andwelé Slory, Mart Lieder en Jordy van Deelen.

/

Over de eerste twee is FC Dordrecht niet tevreden, de derde aast op een vertrek bij FC Dordrecht. “Wij vonden niet dat zij brachten wat ze moeten brengen. Zij hebben ook geen toekomst meer hier, dan neem je wel eens afscheid van spelers. In de laatste fase van de competitie kiezen wij voor andere jongens”, laat Everse weten aan RTV Rijnmond.

Van Deelen wil, tot spijt van FC Dordrecht, niet blijven. “Wij hebben hem een contract aangeboden, maar daar doet hij niets mee. Dan kiezen wij voor andere spelers”, aldus Everse, die zaterdag met FC Dordrecht in actie komt tegen NAC Breda.

Hoort FC Dordrecht thuis in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In de eerste 2 gevallen volkomen begrijpelijk. Als spelers niet goed genoeg trainen/presteren snap ik dat je ze terugzet naar het 2e.

In het geval van Deelen vind ik het toch wat anders liggen. Dat je in de basis kiest voor iemand anders die niet zo veel minder is ok, maar hem ook gelijk uit de selectie zetten? Dat is wel erg ondankbaar Dordrecht... Bovendien zal een andere jongen nu niet ineens stappen maken omdat die 5 wedstrijden op de bank mag zitten...

Nec voor Fc Dordrecht, ziet er veel beter uit: qua club en qua kwaliteit en wedstrijden.

9 april 2015 om 20:07

Nec is er anders ook aardig slecht uitgevlogen vorig seizoen. Verloren van het Sparta waar Dordrecht vervolgens van won. Dordt hoorde dit seizoen qua prestatie gewoon boven Nec in de eredivisie.

Voor mij vielen Dordrecht dit seizoen Korte, Ojo, Overeem en Gosens op.
Maar voor de rest hadden ze toch een schijtselectie.
Met als drol op de taart keeper Kurto. Wat een slechte doelman is dat.
En een verdediging die op alles schopt dat een andere kleur heeft.
Achteraf kun je wel concluderen dat Dordrecht geen schijn van kans had.
Een groot gedeelte van de promotie was ook dankzij Veldwijk geloof ik, maar die was daarna weg dus ja.

9 april 2015 om 15:16

Setto vorig seiz. Hadden ze gladon die voor de doelpunten zorgde nu hebben ze geen goede spits

9 april 2015 om 15:19

En bijna alles wat jij zegt klopt niet, veldwijk speelde bij excelsior, kurto keept een goed/aardig seizoen, korte was meer dan de helft van de wedstrijden gebelesseerd en ojo bakt er niks van. Ben het wel volkomen met je eens over de dramatische Verdedeging!!!

9 april 2015 om 15:46

@ Arjan en Psvmanu

Jullie hebben gelijk, ik haal Veldwijk en Gladon door elkaar.
Echter vind ik Kurto echt een dramatische keeper.
Als je de goals bekijkt die hij tegen krijgt vraag je je af waarom er iemand op goal staat. Stond hij ook niet bij Roda op goal toen die degradeerden?
Korte was idd lang geblesseerd, alleen viel hij mij op in het begin van het seizoen.
Ojo vond ik best verdienstelijk doen, niet geweldig, maar had wel het idee dat Dodrecht beter speelde als team toen hij er nog niet uit was.

9 april 2015 om 17:05

Kurto speelt dit seizoen toch best aardig volgens mij. Heeft Dordt best vaak nog enigszins in de wedstrijd gehouden. Vorig seizoen bij Roda was hij drama, net als de rest van de selectie.

9 april 2015 om 15:19

Vooral Joris van Overeem is een exceptioneel talent. Echt een pareltje.

9 april 2015 om 23:44

Van Overeem is eigendom van AZ en komt terug naar Alkmaar.

Speelt al /- 10 jaar in de AZ jeugd opleiding

9 april 2015 om 17:23

Kurto is zowat de enige speler die constant een hoog niveau haalt. Hij heeft me een berg reddingen verricht ondanks de matige achterhoede. Ojo heb ik maar 1 goede wedstrijd zien spelen en dat niveau heeft hij hierna nooit meer gehaald. Over van Overeem, Korte en Gosens heb je wel gelijk.

9 april 2015 om 19:17

Heey jij kijk zeker weinig voetbal

9 april 2015 om 23:45

Korte is van ADO
Van Overeem van AZ
Gosens van Vitesse

Dordrecht haar beste spelers zijn huurlingen... En veel aflopende contracten.

Jah ik geef ze groot gelijk, nieuw talent de kans en het vertrouwen geven, met het oog op volgend seizoen! Dit seizoen is toch klaar, maar wel strijdend ten onder!

Voor dordrecht is het financieel gewoon niet goed genoeg voor de eredivisie. In de jupiler league leuke club. Maar om spelers aan te trekken van eredivisie niveau hebben ze te weinig geld. Meeste spelers van dordrecht waren in jupiler league redelijk goed maar eredivisie kunnen ze gwn niet aan

"zij hebben ook geen toekomst hier"..
En dat besluit wordt genomen door een interim die ook geen toekomst heeft daar..

9 april 2015 om 15:47

Ik zou er niet vanuit gaan dat dit buiten Boogers om is besloten.

9 april 2015 om 16:18

Zal je idd gelijk in hebben. Everse is wel een beetje een "vreemd" mannetje geworden, steeds van die gekke uitspraken en zichzelf zo nadrukkelijk als marionet laten gebruiken..
Blijkbaar heeft ie er alles voor over om toch nog een beetje mee te mogen doen in het voetbal-circus.

10 april 2015 om 03:09

iemand die zn werk als hoofdtrainer goed doet en het beleid van de directie uitvoert is geen marionet, maar een goede werknemer...

en als jij vindt dat everse steeds gekke uitspraken heeft zou het me niets verbazen als je 12 bent, anders was je vermoedelijk wel bekend geweest met everse en het soort uitspraken dat je kan verwachten

everse is gewoon een echte voetbalman die het heerlijk vindt om nog op het veld bezig te zijn en bij dord kan hij zich ook nog bezighouden met de trainers ''opleiden''

verder heeft de directie besloren dat spelers geen toekomst hebben, de hoofdtrainer op de hoogte gebracht en het verzoek bij de trainer neergelegd om spelers op te stellen waar de club in de toekomst nog wat aan heeft ipv jongens te gebruiken die zowieso komend seizoen niet meer voor dordt spelen,zeer logisch

majah aan je reacties te merken begrijp jij wel meer dingen in de voetballerij niet...

Slory was toch niet de verlosser van Dordt.

Het schijnt dat Jordy van Deelen niet wil bijtekenen omdat hij volgend jaar bij 1e klasser Pelikaan gaat voetballen bij z'n vrienden.

9 april 2015 om 15:35

Waar heb je dit gehoord?

9 april 2015 om 15:40

Van zijn tweelingbroertje, daar ga ik vrij goed mee om.

9 april 2015 om 17:25

Heb ook veel vrienden die bij Pelikaan voetballen, dus opzich grappig als dat waar blijkt te zijn. Hij zou wel moeten beseffen dat nu hij niet bij Dordrecht wilt verlengen dat een betaald voetbal carrière er niet meer in zal zitten.

Hoeveel verdien je eigenlijk als je bij dordrect voetbalt

9 april 2015 om 16:04

In vergelijking met de kwaliteiten teveel...

Dordrecht heeft er in de eredivisie vrij weinig van gebakken. Dat is logisch gezien de achterban en het weinige geld wat ze hebben. Als je zelfs Slory uit de amateurs terug moest halen moet je volgend gewoon weer tegen Almere en Telstar gaan voetballen. Is veel beter voor iedereen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren