Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fans van Vitesse pakken uit met vuurwerk voor cruciaal degradatieduel

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Vitesse, dat gesteund wordt door de eigen fans.

Vitesse heeft zaterdag een steuntje in de rug gekregen in aanloop naar de belangrijke degradatiewedstrijd tegen FC Volendam van zondag. Honderden fans van de Arnhemse club reisden af naar sportcomplex Papendal en staken onder meer vuurwerk af.

Het duel met Volendam lijkt het laatste redmiddel voor Vitesse. De ploeg van Edward Sturing verloor de laatste vijf officiële wedstrijden en staat laatste in de Eredivisie met twaalf punten. Volendam heeft ook twaalf punten, maar beschikt over een beter doelsaldo. RKC Waalwijk staat zestiende met achttien punten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ergens hoop ik dat deze waardeloze club (op bestuursniveau) degradeert. Er gaat wel een mooi stadion aan verloren, maar als ze degraderen is het ook direct klaar met Vitesse verwacht ik. Dan zijn ze failliet en is het over en uit. Het is echt een vreemde eend in de bijt als we het hebben over trouwe aanhang, over identiteit van de club en over loyaliteit. Door investeerders naar de kl*te geholpen.

17 februari 2024 om 12:38

Gewoon opnieuw beginnen, de fans. Zelf de club in handen en opnieuw opbouwen. Vitesse gaat degraderen en daarmee failliet, daar ben ik wel van overtuigd. Als ze verliezen is het eigenlijk al over.

17 februari 2024 om 13:21

Het is een groot stadion, maar niet door veel mensen mooi gevonden toch? Die betonnen blokken in de hoek vind ik persoonlijk afschruwelijk lelijk.

17 februari 2024 om 16:01

Dat stadion wordt veel voor evenementen en concerten gebruikt. Vitesse voetbalt daar 1 keer in de 2 weken en kost ze klauwen vol met geld.

17 februari 2024 om 19:56

Het kan misschien een mooi stadion zijn, maar het enige waaraan iedereen denkt bij Vitesse is dat het nooit vol zit. Een groot deel wat een stadion speciaal maakt is de sfeer. Deze wordt bepaalt door de bezetting en sfeeracties/geluid van supporters. Vitesse heeft wel sfeeracties, maar de bezetting totaal niet.

Aan de ene kant kan ik er wel om lachen dat vitesse laatste staat maar als ADO supporter heb ik het zelf ook al een aantal keer mee gemaakt en voor de supporters en de club is het natuurlijk verschrikkelijk vooral omdat je de KKD heel moeilijk weer uit komt. Daarom succes voor de supporters en een club als vitesse hoort net als Groningen, Roda, ADO, Willem 2 gewoon in de eredivisie.

17 februari 2024 om 14:02

Ach, als we een lijstje gaan maken met welke clubs er allemaal in de Eredivisie zouden moeten horen, kom je uit op veel meer clubs als 18. Het is meer een gevoelskwestie. Ik zou Willem II wel willen zien terugkeren en de rest niet zozeer, al is Roda inmiddels wel een poos geleden.

17 februari 2024 om 14:29

Clubs als Groningen, Roda, ADO, NAC en Willem II horen historisch gezien gewoon in de ED. Volgens mij staan die allemaal in de top 10 op de ‘Stand aller tijden’ van de Eredivisie.

Maar goed, dat is allemaal sentiment inderdaad. Iedereen zal weer een ander gevoel hebben hij ED clubs afhankelijk van wanneer je bent opgegroeid.

17 februari 2024 om 14:52

Valt volgens mij wel mee. Stuk of 20?

Die obsessie met vuurwerk en rook. Hoe steun je nou precies een sportploeg hiermee? Dit is een retorische vraag overigens. Het antwoord is feitelijk vrij helder namelijk.

Woon in Arnhem maar kom er niet vandaan. Heb niks met Vitesse maar heb er ook niks tegen. Zou zonde zijn als deze club zou verdwijnen. En dan al helemaal vanwege bestuurlijke en andere onrust. Tuurlijk moeten ze het op het veld laten zien en dat gebeurt niet. Er zijn meer clubs gevallen, ook clubs van naam. Hoop voor de stad en de supporters dat Vitesse een ander lot beschoren zal zijn.

Ahhhh, het alles verlossende vuurwerk.
Tip, zet wel je volume op 10 anders hoor je niets van het bijbehorende gezang en aanmoedigingen😉

Ongepast voor zo'n wedstrijd vind ik. Krijg er alleen maar een grimmig gevoel van...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren