Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fans van één club bestoken Memphis Depay eindeloos met berichten op Instagram

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Memphis Depay, die op Instagram bepaald niet met rust wordt gelaten.

Memphis Depay geniet sinds kort een transfervrije status. De beoogde basisklant van het Nederlands elftal is niet langer contractspeler van Atlético Madrid en kan het aankomende EK in Duitsland gebruiken om zich in de kijker te spelen bij eventuele nieuwe werkgevers.

Eén club hoeft Memphis ogenschijnlijk niet meer te overtuigen. Althans, de fans van één club niet. Op Instagram wordt de haarbanddragende aanvaller namelijk massaal bestookt met berichten van Besiktas-supporters.

Bij de Zwarte Adelaars staat vanaf deze zomer Giovanni van Bronckhorst aan het roer en fans van die club hopen klaarblijkelijk dat hij een landgenoot meeneemt naar Turkije. Al dagenlang plaatsen de Besiktas-aanhangers smekende berichten onder de posts van Memphis, meestal met de dwingende woorden 'Kom naar Besiktas'.

In mei werd de nummer twee op de topscorerslijst van Oranje aller tijden gelinkt aan een overstap naar Besiktas. Volgens Turkse media kan Memphis op termijn een aanbieding van de Süper Lig-club verwachten.

Tevens werd bij het Ziggo Sport-programma Rondo al onthuld dat de voormalig speler van onder meer PSV, Manchester United en FC Barcelona tevens interesse geniet vanuit Saudi-Arabië. Nordin Amrabat wist te vertellen dat Al-Ettifaq en Al-Shabab zich maar wat graag met Memphis willen versterken.

Hoe Memphis zelf naar een eventuele overstap naar Turkije of Saudi-Arabië kijkt, is onbekend. Wel liet hij al weten het te vroeg te vinden om terug te keren bij PSV.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

haha dit blijft de running gag. wel mooi dat fanatisme.

10 juni 2024 om 11:09

Daar lijkt hij van te genieten. Doe een haarband op mijn hoofd en dan gaat er iets gebeuren 😜 Hopelijk blijft hij lekker in het buitenland voetballen. Voor mij hoeft hij niet naar psv te komen. Hij kan best nog goed spelen. Maar ik ben benieuwd tegen top landen.

10 juni 2024 om 16:59

Zou wel direct de beste spits van de Eredivisie worden samen met De Jong.

Ik wist dat het een Turkse club moest zijn, als die je willen, dan laten ze het je weten ook

10 juni 2024 om 14:09

Ik kan me ook nog wel herinneren dat onder zo ongeveer elke post van 433 en transfermarkt duizenden reacties van supporters van Besiktas kwamen. Maakte niet uit welke speler, kon over Mbappe gaan of een speler uit de 3e klasse, het was altijd 'come to besiktas'. Vond het altijd wel geinig, als je het vaak genoeg blijft roepen komt er vanzelf één.

Niet verrassend dat het een Turkse club is, dat kon ik al wel invullen aan de hand van de titel.
Ik denk dat een stap naar Turkije nog net te vroeg komt voor Depay. Heeft afgelopen jaar bij Atleti ook echt nog een aantal belangrijke (en mooie) goals gemaakt.

10 juni 2024 om 10:29

In zijn situatie zou ik voor een CL ploeg gaan die niet de wereldtop is. Denk aan een Stuttgart, dortmund, girona, galatasaray, psv, feyenoord, atalanta, bologna. Die categorie. Besiktas en Saudi-Arabië league zou alleen financieel interessant zijn

10 juni 2024 om 11:54

Muah Besiktas kan sportief ook nog wel een uitdaging zijn. Toen met Babel waren ze behoorlijk gehoed en zelfs knock-out fases CL. Daarnaast leeft voetbal in Turkije uiteraard.

Wanneer Memphis er inderdaad voor kiest om deze zomer voor Besiktas (of een andere Turkse club) uit te komen verwacht ik wel een openlijke excuses richting Robin van Persie. Aangezien Memphis van Persie ergens rond het WK van 2014? minachtig deed tegenover hem met het feit dat grote spelers tegenwoordig in Turkije spelen op zijn leeftijd. Aangezien Memphis zichzelf een ''grote speler'' vind die zou dan welgeteld een jaar of 4 eerder naar zo'n land vertekken.

En dit wordt dan de topscoorder allertijden die zo ongeveer de beste Nederlandse speler van de laatste 25 jaar van de troon zal stoten.

10 juni 2024 om 10:35

Die gaat gewoon naar Saudi-Arabië om z'n belachelijk salaris op te halen

10 juni 2024 om 10:41

de ruzie vond plaats in 2015 toen vpersie 32 jaar was. Depay is nu 30. Maar los van dat kleinigheidje werpt het wel een mooi perspectief op die situatie. Het opkomende talent vol branie dat zijn mond opentrekt richting een routinier op z'n retour. In retrospect kunnen we wel stellen dat Depay in de top van het internationale voetbal eigenlijk nooit een rol heeft gespeeld. In tegenstelling tot van Persie die zo ongeveer 10 jaar lang een van de blikvangers was in de Premier League.

10 juni 2024 om 10:53

Nou nou, 10 jaar lang blikvanger is wel iets te overdreven. Behoorde 4 jr lang tot de beste aanvallers. Los van deze kleinigheidje, inderdaad heeft rvp op clubniveau er veeel meer uit gehaald. Ben benieuwd welke talent dan nu memphis zal gaan betwisten mocht die zo'n transfer maken. Moet wel zeggen dat mephis in NL meer heeft laten zien dan rvp, vergeleken met het niveau dat ze bij clubs vertoonde.

10 juni 2024 om 11:07

@ijsmuts, Zat ik er toch niet ver vanaf met mijn periode en leeftijden maar buiten dat. Wat je zegt een schetst een mooi beeld van hoe een volgevreten talent tegen een absolute vedette van de PL zoiets durft te zeggen en eigenlijk op een eerdere leeftijd eenzelfde soort stap zal gaan zetten.

Wat je zegt Depay heeft in het internationale voetbal echt werkelijk waar geen enkele rol van betekenis gespeeld in tegenstelling tot RVP die volgens zelfs nu nog in de top 10 van topscoorder allertjden van de PL staat met 144 goals.

10 juni 2024 om 11:12

@joekaa, 10 jaar lang blikvanger in de PL is toch niet zo overdreven? Zijn laatste 3 jaar bij Arsenal en zijn 1e 1.5 jaar bij United was die echt weergaloos maar de jaren ervoor bij Arsenal was RVP toch ook wel echt van een klasse apart waar die alleen nog niet de status van goalscoorder had.

Ook zijn periode in NL vergeleken op clubniveau steekt RVP er toch wel uit voor mij eerlijk gezegd. RVP als 18/19 jarige ventje als links en rechtsbuiten de Uefa Cup winnend met een aandeel en een Depay die dan wel kamoioen werd met PSV maar die werd daarvoor rijkelijk beloond en was ook een sterk PSV.

10 juni 2024 om 11:56

Rvp was alleen in Oranje beduidend minder dan Memphis. Daar was hij zo statisch als een weet ik niet wat. De kritiek was ook niet mals. Voetballend voegt Depay veel meer toe.

10 juni 2024 om 12:20

Het is maar wat je als beduidend minder beschouwt. RVP speelde in een elftal met Sneijder, Robben, Van der Vaart, Huntelaar en Kuijt etc. Speelde ook best vaak aan de rechterkant en daarnaast speelde dat Oranje bij lange na niet zoveel wedstrijden als ze tegenwoordig doen.

Dat Memphis voetballend veel meer toevoegt is ook niet waar natuurlijk. RVP heeft in zijn linkteen voetballend meer vermogen als Memphis in heel zijn lichaam. Daarnast is Memphis onder Koemand God moeder Maria hemzelf en kan hij alle vrije trappen en penalties zonder tegenspraak nemen om nig maar niet te beginnen over dat eindeloze gepiegel van hem altijd.

Nee Memphis voegt voetballend inderdaad echt veel meer toe.

10 juni 2024 om 12:33

Weszol als ik jou zo hoor praten dan is Rvp ook God moeder Maria hemzelf. Los daarvan is Memphis gewoon nog steeds zo’n beetje de beste speler van Oranje. Daar zijn de meeste kenners het gewoon over eens.

Memphis kan een mannetje passeren en geeft ook meer assists daar waar van Persie meer een houten Klaas was bij Oranje.

Edit: van Persie 102 interlands 50 goals en Memphis 92-45, dus ontloopt elkaar niet veel.

10 juni 2024 om 12:57

Volgens mij is het nergens dat ik zeg dat RVP ook God moeder Maria hemzelf is. Alleen dat Memphis dit onder Koemand wel is en alles maar wordt geaccepteerd door hem. Dat Memphis van dit huidige Oranje de beste speler is zal ik ook niet ontkennen (al zegt dat veel over de staat van het Nederlandse voetbal in mijn ogen)

Maar van Persie een houten klaas in Oranje, serieus? Hoezo beweer je dat hij een houten klaas was bij Oranje. Ik denk eerlijk gezegd dat er techisch bijna geen betere is en was dan Van Persie. Dat hij niet altijd thuisgaf in Oranje is een feit ondanks dat dat met meerdere facoren te maken had natuurlijk.

10 juni 2024 om 14:01

Pieterpost 100% eens man man, die overdreven adoratie voor rvp van sommigen is eng. Depay is nu net zo de laatste jaren net zo belangrijk voor Oranje, rvp was natuurlijk wel een sierlijkere voetballer.

10 juni 2024 om 14:05

Weszol nou moeder Maria God was echt niet overdreven hoor, lees maar zelf terug. Rvp heeft een geweldige staat van dienst voor Oranje, en hoort zeker wel in de top 5 meest sierlijke voetballer van Oranje. Maar meerdere spitsen waaronder Memphis zijn net zo belangrijk, al dan niet belangrijker voor Oranje geweest om welke reden dan ook.

10 juni 2024 om 14:19

@weszol, haha ik weet niet tot hoever het archief teruggaat, maar dat herinner ik me van toendertijd. Hij stond ook vaak op een eiland voorin en kwam weinig voor in het spel. Ik heb een hoop minpunten, maar m’n (selectieve) geheugen laat me weinig in de steek.

@sulejmani, ja toch het klokje tikt nu eenmaal door. Gewoon erachter blijven staan ipv vroeger v Persie, Robben, V Basten, Cruijf dit dat.
Goed om te zien verder dat je er nog bent. Alvast een fijn EK toegewenst 😉

10 juni 2024 om 15:33

Pieterpost ja toch, laten we gewoon met z'n allen achter Oranje staan. Het is een andere tijd met andere spelers, maar we hebben nog steeds fantastische spelers. Frimpong kan ik echt van genieten. Haha van hetzelfde ondanks je een Psv man bent, ben ik het opvallend vaak met je eens in diverse artikelen. Ik ben minder vaak actief dan vroeger, het is niet meer zo leuk als vroeger. En ik mis nog best wel wat leden van vroeger die een verrijking waren op het forum.

10 juni 2024 om 15:48

Ik vind het best zorgelijk dat je zegt dat er een overdreven adoratie voor van Persie is en dit zelfs eng vind. Van Persie was een fenomenale voetballer die het bij Arsenal en ManU geweldig heeft gedaan, in de top van de PL topscoorders allertijden staat met 144! goals, momenteel nog topscoorder alletijden is van Oranje.

Van Persie krijgt in mijn ogen van zijn generatie juist zo'n beetje de minste credits van allemaal. Robben die bijna 10 jaar lang bij het beste sterktste team van het land uitblinkt, Sneijder die 1 seizoen heeft gepiekt in 2009/2010 en erna vanaf zijn 29! in een 3e rangs competitie gaat voetballen als Turkije en een stuk of 20 interlands zijn gegund terwijl die allang niet meer geselecteerd hoorde te worden.

Dat Memphis belangrijk is of belangrijker wilt niet zeggen dat hij beter is als van Persie of iets dergelijks. Zoals ik eerder al zei Memphis mag echt de veters van van Persie niet strikken. Niet in clubverband als in Interland.

10 juni 2024 om 19:09

Los daarvan is Memphis gewoon nog steeds zo’n beetje de beste speler van Oranje

Het is nog wel droevig gesteld met het Nederlands elftal, dat een speler die bij de topclubs te licht wordt bevonden, onze beste speler is.

10 juni 2024 om 11:39

Depay heeft ook wel geluk dat er niet mega veel concurrentie is op de spits positie de afgelopen 5-10 jaar. Alleen Luuk de Jong/weghorst kan ik opnoemen die je daar zou kunnen laten spelen. De komende 5 jaar komt er wat meer concurrentie met Brobbey, Zirkzee en Dallinga. Maar ook die zijn geen Haaland achtige spitsen.

10 juni 2024 om 11:45

Heeft hij geluk mee ja, maar zijn cijfers in Oranje zijn wel gewoon goed, daar gaat het om toch?

10 juni 2024 om 11:58

Je kan ook zeggen dat hij het allemaal alleen moest doen voorin en dat er veel druk op hem ligt (en dat is zo), want als hij ook maar iets verkeerd doet stromen de klaagreacties binnen.

10 juni 2024 om 14:07

Pieterpost triest word je ervan, er is zoveel afgunst en haat naar Depay. Zelfs in dit artikel lees je weer iets van een haarband, wat voor relevantie heeft dat? Er is gewoon geen enkel respect voor onze bijna nieuwe topscorer van Oranje. Triest.

10 juni 2024 om 21:18

Begrijp mij niet verkeerd, ik gun het hem van harte! Als hij topscoorder wordt is het meer dan terecht. Heeft meer potten gebroken in het Nederlands elftal dan in bijvoorbeeld de Premier League waar van Persie en Bergkamp het wel deden.

Bij het lezen van de titel kon ik de club al raden. Op instagram word je soms echt doodgegooid met 'come to Besiktas' hahaha

Ik verwacht niet dat Memphis naar Besiktas gaat. Het salarisplafond bij Besiktas ligt tegenwoordig rond de 3 miljoen euro netto. Hij kan het veelvoudige in Saudi verdienen. Gio gaat 1.4 miljoen euro netto krijgen bij Besiktas.

Dit gebeurt heel erg veel bij turkse teams, vind het wel iets hebben. Maar na een laar slechte wedstrijden kan de sfeer zo omgeslagen zijn

Dat “come to Besiktas” is echt een meme op zich geworden haha. Iemand hier met Turkse roots die weet hoe dat precies ontstaan is?

10 juni 2024 om 12:36

Volgens mij was het ooit met een transfer van Pepe naar Besiktas. Mensen hadden op hun telefoon een opname dat Quaresma tegen Pepe zei: "come to Besiktas". De club heeft dat toen bij de aankondiging van Pepe nagemaakt en geacteerd met eigen spelers om het als aankondigingsvideo te gebruiken. Sindsdien is het een populaire zin.

10 juni 2024 om 12:38

Gooi deze titel ff in youtube: Come to Beşiktaş - Quaresma, Pepe, Negredo

10 juni 2024 om 13:04

Haha ik zie het! Geweldig!

Memphis zou voor de gehele Turkse competitie een versterking zijn. Beşiktaş en GvB hebben nood aan kwaliteit in alle linies.

Een stap naar Turkije kan over enkele jaren ook nog (zie Mertens). Als het financiële primeert, kan die best naar SA gaan.

Net weer even die filmpjes bekeken. Heerlijk cringy. Hello amigo! Come to Besiktas!

Gelukkig maar van fans van één club niet van twee of drie of vier of nog veel meer!

En het kon natuurlijk bijna niet anders dan een Turkse club zijn

Besiktas supporters en Instagram dat blijft echt een prachtige combinatie, je moet eens voor de grap op Weghorst zijn insta kijken. En moet je even nagaan, die is halverwege het seizoen vertrokken je zou toch zeggen dat daar een beetje kwaadbloed zou zitten maar nee hoor.. Alles wat Weghorst post wordt gebombardeerd met ''come to Besiktas'' Wel mooi om te zien.

Het fanatisme van veel Turkse supporters blijft hilarisch maar ik ben bang dat ze voor wat betreft Memphis ernstig teleurgesteld zullen worden. Het lijkt mij vrij onwaarschijnlijk dat Memphis een gang naar Besiktas overweegt, dan zal hij op basis van sportieve overwegingen toch nog eerder naar PSV terugkeren lijkt mij. Clubs als Galatasaray en Fenerbahce maken mogelijk wel een kans op de handtekening van Memphis, daar zou Memphis kunnen excelleren zoals hij ook regelmatig deed bij Lyon. De absolute Europese top lijkt mij te hoog gegrepen voor Memphis en dus zal hij het in de subtop moeten zoeken naar mijn overtuiging. Ik wens Memphis natuurlijk wel alvast alle succes op het EK, met of zonder zweetband.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren