Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fan die assistent-scheids wilde slaan met penis krijgt megaschorsing

Laatste update:

De man die anderhalve week geleden een vrouwelijke assistent-scheidsrechter probeerde te slaan met zijn eigen penis is een jaar geschorst. In de tachtigste minuut van CD Abes-Gabia CF, een duel in de seniorencompetitie in Granada, bestormde de man het veld en deed hij een poging de assistente te slaan met zijn geslachtsdeel. Hij slaagde niet in zijn opzet en zette het daarna op een rennen.

Scheidsrechter Jesús Lorenzo Rodríguez noteerde het bizarre incident in zijn verslag en bracht rapport uit aan de Spaanse bond, die een onderzoek instelde. De scheidsrechter, en met hem veel spelers en fans, hadden de man ogenblikkelijk herkend als speler van een ander team in de amateurdivisie. Daardoor was hij makkelijk op te sporen. De Spaanse bond heeft nu besloten hem een jaar te schorsen.

De voetballer van Celtic de Pulianas, die bij zijn vreemde daad een trainingspak droeg van zijn club, moet ook een boete van 468 euro betalen aan de Spaanse bond. Men spreekt van een onwaardige en respectloze daad richting de assistent-scheidsrechter en de toeschouwers die die bewuste dag aanwezig warwn bij de wedstrijd tussen CD Abes en Gabia CF.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een jaar schorsing,wordt hier als mega betiteld.
Als ik op m'n integriteitsgevoel afga,ervaar ik dit als een minischorsing.
Ik weet niet hoe andere personen hierover denken,maar ik vond het een schandalige daad,die alle fatsoensnormen overschreed!
Ik denk dat meneer hulp moet zoeken bij proffessionele instantie's,dit is te gek voor woorden.

27 november 2015 om 23:26

Schorsing mag inderdaad een stuk hoger. Daarnaast nog even aanklagen voor aanranding.

28 november 2015 om 06:19

Aanranding, er is geen contact geweest pannekoek!
Het is geen NL waar ze goed kunnen overdrijven.

28 november 2015 om 08:21

Overdrijven in Nederland? Goeie. Kijk naar Amerika. Daar wordt letterlijk om ALLES geklaagd en justitie erbij gehaald. Om de domste dingen...

28 november 2015 om 10:40

Voor aanranding hoeft er helemaal geen contact te zijn Lm10barka. Met je penis zwaaien om te proberen iemand aan te raken is al afdoende, poffertje!

28 november 2015 om 12:30

In Nederland overdrijven? Tuurlijk, weekdier. Er wordt hier juist veel te licht gestraft.

Hij vond zeker dat er niet genoeg op de fluit geblazen werd.

28 november 2015 om 00:08

Hahaha heerlijke reactie!

28 november 2015 om 00:14

Echt hoor! Dit verdient een duim!

28 november 2015 om 08:06

Hahahahaha

'probeerde te slaan met zijn eigen penis'. Lijkt mij vrij logisch dat hij zijn eigen penis hiervoor gebruikte. De situatie zou nog vreemder zijn als hij het met iemand anders zijn penis zou proberen.

28 november 2015 om 00:28

Kan ook een speeltje in de vorm van een penis zijn he, dus uitstekend geschreven, verder nadenken dan je neus lang is zeggen ze dan maar.

28 november 2015 om 01:16

Gevoel van humor zeggen ze dan maar..

28 november 2015 om 03:37

Ik ben geen expert hoor, maar heet het speeltje in de vorm van een penis geen dildo? Het blijft hoe dan ook grappig hoe het er staat.

Met alle respect , maar hoe groot moet zijn piemel wel niet zijn dan?
Of is het een dildo?

28 november 2015 om 09:57

Hij heeft een prothese

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren