Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Experiment van Ziggo Sport: Sierd de Vos geeft commentaar bij Oranje

Laatste update:

Sierd de Vos gaat de wedstrijden van het Nederlands elftal verslaan, zo meldt zijn werkgever Ziggo Sport donderdagavond. De excentrieke commentator, die via de Grand Prix Radio-app te horen zal zijn, neemt naast de wedstrijden van Oranje ook de WK-finale op zondag 18 december onder zijn hoede. Wytse van der Goot neemt 'aansprekende wedstrijden' na de groepsfase voor zijn rekening.

Hoewel Ziggo Sport niet over de visuele uitzendrechten beschikt, wil het mediabedrijf kijkers de kans bieden om via de Grand Prix Radio-app van Formule 1-collega Olav Mol naar el Sierd te luisteren. De app biedt de mogelijkheid om het commentaar van De Vos te synchroniseren met het beeld van de televisie. De commentator is naast zijn werk bij de commerciële sportzender ook bekend van de populaire videogame FIFA.

Na de groepsfase zal collega Van der Goot 'aansprekende wedstrijden' voor zijn rekening nemen, die dus ook via de Grand Prix Radio-app te volgen zijn. De presentator annex commentator heeft net als De Vos de nodige ervaring in het becommentariëren van wedstrijden. Bij de NOS, dat over de uitzendrechten beschikt, is Jeroen Elshoff de vaste Oranje-commentator. Hij volgt daarmee Frank Snoeks op, die jarenlang het stemgeluid bij de wedstrijden van Oranje op de publieke omroep voorzag.

Maandag neemt de ploeg van bondscoach Louis van Gaal het om 17.00 uur op tegen Senegal. De uitzending op de app begint om 16.30 uur met een voorbeschouwing, die wordt gehouden door presentator Bas van Veenendaal en analist Jan van Halst. Dat duo neemt ook de nabeschouwing voor hun rekening.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
17 november 2022 om 22:58

Het gaat dus om de radiozender die je kan synchroniseren met het tv beeld, al kan ik me niet voorstellen wie dat zou willen doen. Gewoon lekker in het Engels of een andere taal met passie gaan kijken

18 november 2022 om 00:17

Ik kijk vaak op d'n Belg als die Oranje doet. Vrijwel altijd beter op een of andere manier.

Jammer dat hij niet een wedstrijd als Qatar-Ecuador verslaat. Had wel willen horen dat de neef van de rechtsback van Ecuador een acteur was in de serie Breaking Bad en dat twee Qatari onderdeel waren van dezelfde comedyclub.

17 november 2022 om 23:20

Ik heb hier echt kostelijk om gelachen, bedankt!

17 november 2022 om 23:38

Poah, jij mag meer reageren @Suarez 7. Humor van de bovenste plank. Mijn complimenten!

Lekker man, gratis reataurant reviews tijdens de wedstrijd en allerlei Sierd-achtige sound effects. Nniiiooooaaauuuu

Zonde dat Sierd niet op locatie is zoals acht jaar geleden. De items die hij in Brazilie maakte behoren toch wel tot de hoogtepunten van de Nederlandse televisiegeschiedenis.

17 november 2022 om 23:10

"Ik spring voor Louis, jij springt voor Louis, jullie springen allemaal voor Louis Louis Louis ".

17 november 2022 om 23:21

Hé, ik sla je eraf hé!

Wel altijd lachen met sierd ga het wel keer proberen. Hij en jeroen grueter en wytze zijn wel de beste denk ik . Slechtste van Nederland zijn arno vermeulen en leo driessen.

17 november 2022 om 23:31

Misschien ben ik de enige, maar Emile Schelvis vind ik wel in het rijtje van de slechtste passen hoor...

18 november 2022 om 00:15

Arno, Leo en Emile lijken heel erg goed naast Koert Westermann

Als Snoeks nog commentaar had gegeven had ik het overwogen, maar Elshoff irriteert me vooralsnog niet echt. Wellicht dat dat na twee wedstrijden veranderd is, maar die kans ga ik hem wel geven.

Wel leuk dat er een alternatief is.

17 november 2022 om 23:19

Hoe krijgen we dit dan voor elkaar?

17 november 2022 om 23:53

Wat bedoel je? Hoe je het geluid krijgt?
Grand Prix Radio heeft een app en een website, daar kan je het commentaar aan zetten. Ook zit daar een schuifje waarmee je het geluid wat kan vertragen om het zodoende gelijk te laten lopen met het beeld. Dan krijg je het geluid dus over andere boxen dan je televisiegeluid, afhankelijk van hoe je bijvoorbeeld je tablet op een bluetooth speaker aan sluit.

Hoe zorg je er dan voor dan je op TV beeld zonder geluid hebt met het commentaar van Sierd? Beetje vaag dit allemaal.

18 november 2022 om 07:33

@ffanatic7

Je zet je TV geluid uit. Via de Gprradio app op je tablet, of telefoon, kan je het commentaar van Sierd dan luisteren. Je kan je tablet of mobiel verbinden met een Bluetooth speaker bijvoorbeeld.

18 november 2022 om 07:34

Werkt best simpel. Installeer de app. Met de 0,5 sec schuifjes synch je geluid en die kun je dan naar elk apparaat streamen zoals bv je boxen of soundbar. Ik gebruik het voor F1 altijd. Weet niet of ik zit te wachten op Sierd.

Heerlijk, ik ga zeker via Ziggo kijken. Blijkbaar behoor ik tot de minderheid maar ik vind Sierd echt heerlijk om naar te luisteren. Zeker als de wedstrijd van laag niveau is. Jammer dat ie geen Eredivisie doet, dat zou pas smullen zijn.

18 november 2022 om 08:11

Ik herken dit... Ik geniet van Sierd... Lekker authentiek en vol humor... Naast Wietse de Groot mijn favoriete Nederlandse commentator... Zit nog authentieke passie en beleving in.. Ik ga die app maar eens installeren geloof ik..

18 november 2022 om 08:48

Authentiek? die gozer is het meest nep van allemaal joh. het is een circus act die alleen op aandacht geilt

Dus geen ziggo sport voor mij. Als ik iemand wens nooit meer in tv te horen of te zien dan is hij het wel. Wat een walgelijke, zelf ingenomen kwal van een vent is dit. Zou niet misstaan in de huidige politiek op een belangrijke positie. Zo incompetent als het maar zijn kan.

18 november 2022 om 07:35

@sergioramoshm

Het gaat niet om beeld, dus Ziggo sport hoef je niet te kijken. Het gaat over de gpradio app, waar Sierd commentaar zal geven van de wedstrijd. Die zou je dan kunnen streamen, naast het beeld.

Geen goede beslissing. Want als het om zijn favoriete spelers gaat dan is hij niet meer objectief. En noemt hij een veilige pass van twee naar links, rechts of achter een magistrale pass. Wie alleen naar Sierd luistert en de wedstrijd tegelijkertijd niet ziet krijgt een onjuiste voorstelling van zaken.

Heerlijk. In 2010 of 2014 had je ook een Jack van Gelder. Sierd is ten minste met passie en een echte legend.

Helft van de tijd luister ik niet eens naar de commentator tijdens een wedstrijd. Vind het best opmerkelijk hoe mensen zich enorm kunnen storen aan commentators. Alsof het hun dag verpest ofzo

Als ze nu in die app ook de mogelijkheid geven om wedstrijden zónder commentaar, maar alleen met stadion geluid te bekijken/luisteren, dan zou ik dat toejuichen. Niet zo zeer voor dit WK overigens, maar in algemene zin.

Geen fan van Sierd, maar we moeten het doen met Evert ten Napel op de NOS. Heb de laatste paar weken Premier League op Viaplay gekeken zonder commentaar, het was gewoon tenenkrommend.

Ah, wat leuk voor de mensen die hem leuk vinden I guess.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren