Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Excuses na zeperd: 'Ik schaam mij voor deze afschuwelijke wanvertoning'

Laatste update:

John Stegeman was dinsdagavond woedend op zijn spelers. De coach van Heracles Almelo zag zijn ploeg met 0-3 verliezen van SC Cambuur, terwijl de bezoekers een uurlang met een man minder speelden, door een rode kaart voor Lucas Bijker. "Ik wil alle mensen die hier op de tribune hebben gezeten mijn excuses aanbieden", zei Stegeman na afloop tegen TC Tubantia.

/

Vrijdag stelde Heracles al erg teleur tegen FC Dordrecht (1-1) en dinsdag was het dus nog slechter. "Ik schaam mij voor deze afschuwelijke wanvertoning", zei Stegeman. "Daar ben ik verantwoordelijk voor, dat besef ik me. De basis van voetbal is hard werken en die strijd mis ik nu al twee wedstrijden. Als we zo doorgaan krijgen we een gigantisch moeilijk seizoen. Sommige spelers denken op dit moment alleen aan zichzelf en niet aan de club. Jongens die denken boven het team te staan, krijgen een groot probleem met mij, want ik schroom niet om impopulaire maatregelen te nemen.''

Voorzitter Jan Smit stormde na de nederlaag tegen Cambuur ook nog de kleedkamer in: Jeroen Veldmate zei dat hij de preses, die wel vaker op bezoek komt in de kleedkamer, nog nooit zo boos had gezien. Aankomende zondag speelt Heracles de laatste wedstrijd voor de winterstop, uit bij Vitesse.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo win je 4 van de 5 wedstrijden en leek alles weer koek en ei en 2 wedstrijden later begint het weer vanaf begin af aan. Hoe snel het wel niet kan gaan in het voetbal.

Echt een schande dit tegen 10 man met alle respect tegen cambuur, vrijdag tegen dordt was het al te zien. Geen passie of strijd maar gemak zucht.

De zoveelste club die een offday heeft tegen Cambuur heeft. Of zou het...nee, toch... Het zal toch niet aan het spel van Cambuur liggen?

17 december 2014 om 11:55

Tegen 10 man mag je niet van 0-1 naar 0-3 gaan. Dat kun je alleen maar jezelf verwijten.

Het is geen offday, het is nu de tweede wedstrijd achter elkaar dat het niet goed gaat. Het is geen team zoals bij de andere wedstrijden die werden gewonnen, en het belangrijkste de passie en vuur zit er niet in. Er voor willen gaan is niet te bespeuren, enigste die ik het wel zie doen is nog Woutje Weghorst. Sommige jongens zijn al bezig met de transfer die ze willen maken, en vergeten dat ze nu nog bij Heracles spelen en het nog moeten laten zien ook trouwens. Cambuur zette er de druk goed op, maar het stond gewoon niet goed bij Heracles. Maar Heracles kan echt zoveel beter......

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren