Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-coach FC Utrecht laat aanbieding lopen: 'Het totale plaatje klopte niet'

Laatste update:

Rob Alflen vertrok afgelopen zomer bij FC Utrecht en zit sindsdien werkloos thuis. De coach kreeg onlangs een aanbod om aan de slag te gaan bij Topklasser GVVV uit Veenendaal, maar bedankte voor de eer. “Het totale plaatje klopte niet”, vertelt Alflen in het Algemeen Dagblad.

/

De oud-voetballer van clubs als Ajax en Sparta doelt niet alleen op het financiële aspect. “Met de groep op een veld staan vind ik een ambitie, maar daar zit een ambitie naast: trainer zijn in het betaald voetbal. Dat ging met GVVV gewoon niet samen”, wijst hij op het amateurkarakter van de club.

Alflen werd in mei 2014 benoemd tot hoofdcoach van FC Utrecht, maar de samenwerking met de club uit zijn geboorteplaats liep niet zoals gehoopt. Vanwege een verschil in visie besloten beide partijen al in maart 2015 om de samenwerking tot één jaar te beperken. Erik ten Hag volgde hem afgelopen zomer op.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben fan van de persoon Alflen maar als trainer snapte ik en de rest van de Utrecht supporters altijd maar weinig van zijn beslissingen. GVVV had mij een mooie club geleken voor m

10 oktober 2015 om 13:06

Ik zie geen club in de eredivisie alfen als coach aannemen. Wellicht een ploeg uit de Jupiler league, maar zelfs dan zou ik niet weten wie m nodig zou hebben

10 oktober 2015 om 17:48

NAC?

10 oktober 2015 om 15:01

Wat snapte je dan niet aan z'n beslissingen?

10 oktober 2015 om 19:47

waarschijnlijk zijn domme wissels die nergens op sloegen

Matige coach die wel op zijn plek is bij de amateurs. Hij presteerde gewoon ondermaats en voerde gewoon alles uit wat Adriaanse tegen hem zei

10 oktober 2015 om 15:00

Dan presteert Ten Hag ook ondermaats, want die staat net als Alflen ook 11e in de Eredivisie.
Met een slechter puntengemiddelde dan Alflen.

10 oktober 2015 om 15:04

Dat hebt je goed gezien, ten hag is ook niet de juiste man voor utrecht. Ik denk dat iemand als Robert Maaskant perfect voor deze groep zou zijn.

10 oktober 2015 om 19:47

maaskant haha natuurlijk niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren