Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Everton verblijdt fans met contractnieuws: ‘Ik wil hier een prijs winnen’

Laatste update:

Kevin Mirallas blijft langer bij Everton. De club uit Liverpool maakt vrijdagavond bekend dat de 29-jarige rechtsbuiten zijn tot medio 2018 doorlopende contract met twee seizoenen heeft verlengd. De Belg is aan zijn vijfde jaar bezig bij the Toffees.

Mirallas, 57-voudig international van België, hoefde niet lang te twijfelen: “Dit contract is erg belangrijk voor mij en mijn gezin. Ik ben erg gelukkig hier, dit is de beste club voor mij. Ik zit hier nu vijf jaar en het is heel belangrijk voor mij om hier een prijs te pakken. Ik heb altijd al gezegd dat het mijn droom is om hier ten minste één prijs te winnen.”

“We hebben een geweldige trainer, een geweldige ploeg en geweldige supporters. Het is een uitdagende tijd voor de club. Ik hoop dat we een paar topspelers kopen en dan om de Champions League-plaatsen mee kunnen doen”, besluit Mirallas, die eerder voor Olympiacos, Saint-Étienne, Lille en Standard Luik speelde.


Denk jij dat Kevin Mirallas ooit een prijs wint met Everton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dacht ff dat het om Lukaku ging. Haha, maar Belgie heeft echt een ijzersterke selectie. De voorhoede is zowat dubbelbezet met wereldtoppers. Mertens/Hazard linkbuiten, Origi/Benteke/Lukaku/micky voor spits en Mirallas/Carrasco voor rechtbuiten en dan heb voor de nummer 10 positie De Bruyne en Naingolan. Gewoon om jaloers op te zijn.

12 mei 2017 om 23:30

Op dit moment hebben we een ijzersterke selectie. Helaas laten we (op dit moment) het op het moment suprême iedere keer liggen. Het word tijd dat we ook eens gaan oogsten. we horen al jaren dat we een wereldteam zijn, maar op een groot toernooi valt het vaak ontzettend tegen.

On topic: goede keuze van Mirallas, zit bij Everton op zijn plek. Helaas is hij nog te vaak wisselvallig. Voor Everton een uitstekende speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren