Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Everton geeft moeder van Lukaku de schuld over plotselinge ommekeer’

Laatste update:

Romelu Lukaku leek hard op weg om een nieuw contract met Everton te signeren. Zelfs zaakwaarnemer Mino Raiola, die niet de makkelijkste is aan de onderhandelingstafel, claimde er 99,9 procent zeker van te zijn dat beide partijen elkaar zouden vinden in een nieuwe overeenkomst. Toch staakte de Belgisch international naar verluidt plots de gesprekken en was hij weinig vleiend over het transferbeleid van the Toffees.

Hoewel niet duidelijk is of Lukaku daadwerkelijk geen nieuw contract met Everton wil ondertekenen, speculeren de Britse tabloids zondag volop over het hoe en waarom. Zo wordt beweerd dat de Belg de stekker uit de onderhandelingen trok toen de club een transferclausule van 120 miljoen euro aan de verbintenis wilde toevoegen. Een bedrag dat maar weinig clubs op tafel zullen leggen. Het geïnteresseerde Chelsea verkocht Lukaku drie jaar geleden immers voor 35 miljoen euro aan de Merseyside-club en hikte in een eerder stadium al aan tegen de vermeende vraagprijs van 80 miljoen euro. De verkoop van Diego Costa zou een transfer echter in een stroomversnelling kunnen brengen.

Romelu Lukaku was goed voor 83 treffers in 157 officiële duels van Everton

Britse kranten verzekeren ook dat Everton vorig jaar zomer de toezegging heeft gedaan medewerking te zullen verlenen aan een transfer in de zomer van 2017, indien the Toffees niet bij de eerste vier zouden eindigen. Lukaku, 23 jaar, stond destijds welwillend tegenover een transfer, maar in samenspraak met grootaandeelhouder Farhad Moshiri en voorzitter Bill Kenwright koos hij ervoor om nog een jaar te blijven.

Volgens kwaliteitskrant The Times is Everton niet blij met de invloed van Adolphine Lukaku. De moeder zou vorige maand, toen Lukaku niet mee hoefde naar de trip naar Dubai en hij naar België ging, op haar zoon hebben ingesproken en ervoor hebben gezorgd dat de aanvaller van mening veranderde. Lukaku heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zijn moeder van invloed is geweest op zijn loopbaan. Zo haalde Adolphine ironisch genoeg haar zoon drie jaar geleden over om voor the Toffees te tekenen.


Denk jij dat Romelu Lukaku komend seizoen voor Everton uitkomt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lukaku speelt in het Belgisch nationaal elftal. Hij hoort natuurlijk ook van zijn teamgenoten hoe het is om in de top te spelen. Hij heeft er zelf al aan mogen ruiken bij Chelsea. Hij weet ook wel dat Everton niet zijn plafond is. Maar zolang er geen biedingen zijn probeert hij samen met Mino en zijn moeder zijn huidige contract natuurlijk op te waarderen maar een transferclausule van 120 miljoen ja....dan snap ik warom hij niet wil tekenen

Leuk toch, topschutter uit de Premier League die naar zijn moeder luistert? Hij moet nu wel een dikke transfer gaan maken, alleen denk ik dat ze alleen in Engeland 80 miljoen voor hem neerleggen

En alweer een nieuwe variant op de redenen waarom Lukaku voolopig weigert bij te tekenen. Wel een aparte moet ik zeggen.

beetje bizar om nu de schuld bij de moeder van Lukaku te leggen....

dit is gewoon een normale evolutie , lukaku heeft een stap voorwaarts gezet en wil nu naar de echte top ,
dat mag hij ambiã«ren sportief gezien ...

everton gaat zelfs nog een probleem erbij krijgen, ook hun manager Koeman, staat in de belangstelling van hetzij Barca en Arsenal om de leiding over te nemen ...

19 maart 2017 om 12:22

Arsenal weet ik niet, maar bij Barça staat Koeman vrij laag op de lijst volgens de Catalaanse en Spaanse pers en daardoor geloof ik niet dat Koeman volgend seizoen trainer is in Barcelona.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren